Imbracaminte de maternitate

Alb rochii de maternitate

Alb rochii de maternitate

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. De ce este adesea ales?
 2. Cine se va întâmpla?
 3. moda
 4. lungime
 5. Sfaturi pentru alegere

Fiecare femeie însărcinată dorește să pară frumoasă și irezistibilă. O varietate de stiluri vă permit să subliniați sau să ascundeți modificările aduse formei. Schema de culori poate fi variată, dar multe femei gravide cum ar fi rochii de culoare albă, în special în vreme caldă.

De ce este adesea ales?

În timpul sarcinii, fiecare femeie se simte inspirată și bucuroasă și dorește să împartă această dispoziție cu alții. Îmbrăcămintea este cea mai bună modalitate de a-ți exprima emoțiile.

Gama de modele și stiluri este oarecum limitată pentru femeile însărcinate, deci culoarea albă face posibilă luminarea imaginii dvs., făcând-o romantică, delicată și ușoară.

Rochia albă va contribui la evidențierea feminității mamei însărcinate. Este deosebit de popular în sezonul cald.

Cine se va întâmpla?

O rochie albă poate fi în garderoba fiecărei fete, dar ar trebui să alegi una potrivită.

Această culoare poate avea multe nuanțe:

 • la rece;
 • cald;
 • neutru.

Atunci când alegeți o rochie albă, alegeți culoarea pielii, deoarece acest factor devine decisiv. Culoarea albă poate reîmprospăta fața sau poate sublinia toate defectele sale.

Dacă o fată are un ten întunecat, atunci nuanța albului ar trebui să fie și mai întunecată. Pentru proprietarul pielii palide cea mai bună soluție ar fi o rochie albă cenușie. Pentru o fată cu culoarea pielii tăbăcite, poți ridica o rochie de nuanță de cremă sau marmură.

moda

Designerii creează în mod constant noi colecții stilate și extraordinare de rochii pentru femeile însărcinate, care folosesc adesea culoarea albă.

Empire

Cel mai confortabil stil de îmbrăcăminte pentru femeile gravide este un model cu o talie înaltă în stil Empire. Cifra nu se potrivește și subliniază poziția specială a mamei care se așteaptă.

Rochia subliniază perfect frumusețea sânilor luxurianți și nu constrânge abdomenul, așa că femeia se simte atractivă, fermecătoare și liberă.

Rochia albă poate fi decorată cu o centură strălucitoare sau cu o broderie rafinată, apoi va deveni mai festivă și mai elegantă.

greacă

O opțiune excelentă sunt rochii în stil grecesc, mai ales dacă o fată însărcinată acționează ca o mireasă. O varietate de draperii și elemente decorative va contribui la crearea unei rochii de seară unice.

Acest stil ascunde ușor burta crescută datorită tăierii libere. Dar aveți grijă atunci când alegeți mărimea rochiei, deoarece este foarte important ca corsajul să nu fie strâns, altfel acest costum va părea ridicol.

direct

La fată gravidă va arăta costume frumoase tăiat drept, care va merge pe cifra. Ele subliniază delicat zona de decolteu și descriu burta în creștere.

Pentru fiecare zi, puteți alege o rochie cu un basky, care va ascunde burta sau cu un dantelă delicată.

Modelul de vară de șifon merge bine cu o jachetă denim și accesorii dim. Și în vremuri reci, o rochie teacă poate fi purtată cu cizme înalte sau cu cardigan.

Cu un contrast de imprimare

Rochii albe originale, decorate cu ornamente contrastante sau imprimare neagra. Această combinație oferă alături de eleganță și originalitate.

Designerii propun folosirea unei combinații de țesături pentru a corecta zonele problematice și pentru a face femeia gravă mai subțire.

lungime

scurt

Adesea femeile gravide doresc să cumpere rochii scurte, dar, din păcate, nu toate modelele sunt potrivite pentru ei.Cea mai bună soluție este o rochie cu talie joasă, care va permite descrierea prezenței abdomenului.

Foarte frumos pe o femeie însărcinată va fi un model cu o siluetă largă în formă de A, în timp ce talia este complet absentă. În aceste modele, fiecare mamă așteptată se va simți ușoară și liberă.

midi

Lungimea midi este relevantă pentru rochie pentru fiecare zi. Desigur, culoarea albă este rar purtată în viața de zi cu zi, dar o rochie albă cu o lungime midi va fi o soluție excelentă pentru o plimbare într-o zi fierbinte.

La podea

Printre rochiile lungi de culoare albă pentru bluze de vară sau rochii pe curele se vor potrivi. Aceste stiluri se caracterizează prin talie înaltă, iar țesătura cade liber, astfel încât este perfectă pentru o burtă rotunjită.

seară

Femeile gravide pot purta un număr limitat de stiluri care urmează să fie publicate. Găsiți o rochie albă doar în salonul de haine pentru femeile însărcinate.

Printre gama prezentată de designeri puteți alege o rochie din dantelă, cu tăietură dreaptă, trapez, modele de șifon cu talie înaltă sau rochii în mătase, care se potrivesc în piept și coboară liber în jos.

Sfaturi pentru alegere

 • Merită să cumpărați rochii albe pentru femei gravide numai din țesături naturale, deși este permisă o cantitate mică de fibre sintetice. O solutie perfecta pentru o rochie va fi lana, lenjeria, mătasea sau bumbacul.
 • Joacă un rol important sau stil de îmbrăcăminte. Atunci când alegeți un model, luați în considerare o burtă rotunjită, sânii mărit, etc. Dacă doriți, unele modele de rochii albe ajută la ascunderea statutului viitorului mamă prin utilizarea inserțiilor speciale.
 • Rochia nu trebuie să țină mișcări sau să strângă corpul, așa că este mai bine să purtați o rochie din țesătură elastică.
Comentarii
 1. Alina
  14.02.2016

  Rochia albă este perfectă pentru gravide, deoarece este culoarea purității. culoarea îngerilor. Voi alege doar o astfel de rochie.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații