Imbracaminte de maternitate

Nursing sutien "Fest"

Nursing Bra Fest

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. Puțin despre marca
  2. Confort și sensibilitate
  3. Dimensiunea nu are dimensiuni!
  4. Pentru mamele active
  5. Absolut puritate
  6. Esti sexy!
  7. Atât zi cât și noapte

Odată cu apariția copilului, mama tânără are multe necazuri noi. Și se referă nu numai la confortul copilului. Postpartum - este timpul să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră. Și în această nouă mamă va ajuta sutiene pentru hrănirea Fest.

Puțin despre marca

Compania Fest este prima companie de pe piața rusă care produce lenjerie de corp pentru femei gravide și mame tinere. Obstetricienii și ginecologii de la Academia de Științe Medicale din Rusia și Universitatea de Stat de Medicină din Rusia sunt implicați în dezvoltarea sa.

Este bine ca cusutul de lenjerie să fie efectuat și în Rusia, ceea ce vă permite să controlați calitatea produselor în toate etapele. Materiale naturale, accesorii de înaltă calitate, confort perfect - toate acestea sunt despre Lingerie Fest!

Confort și sensibilitate

Se demonstrează că purtarea de haine speciale împiedică formarea de vergeturi pe pielea din piept. O lenjerie specială selectată în mod corespunzător nu strânge pieptul, previne stagnarea laptelui, păstrează forma.

Linen Fest este fabricat din bumbac de înaltă calitate. Curelele largi nu se freacă, cusăturile moi asigură confortul mamei. Dispozitivele de fixare puternice ale unui sutien împiedică alunecarea. Absența de semințe din material plastic și de fier asigură siguranță, iar o bandă elastică moale, largă, sprijină pieptul și îi conferă mamei tinere un sentiment de sensibilitate.

Dimensiunea nu are dimensiuni!

Pentru ca un sutien să fie confortabil și sigur, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită. Puteți achiziționa acest articol intim de garderobă după livrare, dar ginecologii recomandă purtarea unui sutien special încă din primele zile de la nașterea unui copil.

Se recomandă să cumpărați un sutien în luna nouă a sarcinii. Rețineți că mărimea sânului după naștere va crește ușor, dar volumul sub piept va scădea. Sutienul trebuie să stea confortabil, să nu zdrobească și să nu supraviețuiască pieptului. Ideal dacă nu simți lenjeria pe corp, cu toate acestea, veți simți suportul pieptului.

Pentru mamele active

Bras pentru festul de îngrijire medicală vă permit să deschideți repede pieptul și să alimentați copilul. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru mamele active care călătoresc sau participă la evenimente publice cu copilul. Pentru a facilita procesul de alăptare, au dezvoltat haine speciale pentru hrănire, precum și curele, care vă permit să închideți copilul și mama de ochii curioși.

Absolut puritate

Linia de fest include lenjerie sterilă. Astfel de sutiene, chiloți, bandaje și tricouri pot fi luate împreună cu dvs. în spital, spitale și purtate acasă. Buretele steril este supus unei curățiri speciale și nu conține germeni și bacterii. Dacă doriți să oferiți-vă și copilului dvs. o garanție de siguranță și o curățenie absolută, spălarea sterilă Fest este creată doar pentru dvs.!

Esti sexy!

Odată cu nașterea unui copil, nu uitați de iubita sa soție. Pentru multe femei, este important să rămâi frumos și sexy, chiar și în noul statut al mamei. Și este absolut corect!

Gama largă de sutiene fest va satisface chiar și cel mai pretențios client. Dansul sexy, arcurile înfricoșătoare vor ajuta să se adapteze la starea de spirit romantică, să se simtă încrezători în atractivitatea lor.

În linia de lenjerie de corp sunt nu numai sutiene. Pijamalele drăguțe, tricourile, pantalonii scurți, chiloți delicate vor completa aspectul și vor ajuta să aducă strălucirea la gri din viața cotidiană.

Atât zi cât și noapte

Mamele din decret scriu activ comentariile lor despre sutiene postpartum.Lingerie Fest, potrivit femeilor care alapteaza, este confortabil si confortabil de purtat. Mamele tinere preferă să o poarte zi și noapte.

Mulți sunt de asemenea mulțumiți de prețul accesibil al sutienelor - aproximativ 700 de ruble pe unitate. Mamele sunt sfătuite să cumpere haine în farmacii și magazine specializate - pentru a vă proteja de cumpărarea de bunuri de calitate scăzută. Dacă vorbim despre minusuri, unele mame se plâng de cusăturile largi, care sunt vizibile sub tricou sau tricou strâns. Cu toate acestea, pentru multe femei aceasta nu este o problemă - trebuie doar să alegeți hainele potrivite.

Lenjeria pentru festă gravidă și care alăptează va avea grijă de sănătatea sânilor, vă va oferi un sentiment de confort și sensibilitate și vă va face să arătați sexy! Fiți mame atractive și fericite!

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații