Imbracaminte de maternitate

Suflul sutien

Suflul sutien

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. De ce este necesar?
 2. Cum arată și cum diferă de obicei?
 3. model
 4. Marci
 5. Cum sa alegi?
 6. Din ce material se compune?
 7. Pentru ce sunt vasele?
 8. opinii

În lumea modernă, perioada postpartum este destul de ușoară pentru femei, deoarece multe modele de lenjerie nu vă fac doar să vă simțiți confortabil, ci și să îndepliniți o funcție de protecție. Unul dintre aceste modele este un sutien care alăptează, al cărui scop și caracteristici îl considerăm mai detaliat.

De ce este necesar?

În perioada postpartum, corpul este supus la cel mai mare stres, inclusiv părți ale corpului. Cea mai mare parte a încărcăturii se află pe glandele mamare, deoarece acestea sunt umplute cu lapte și devin mai mari, pielea trebuie să se întindă, iar pieptul poate să își piardă forma și să se îndoaie.

Sutienul clasic pentru hrănirea sub oase este, în primul rând, un suport puternic pentru sân, ajutându-l să-l salveze de pierderea formelor experimentate. O linie largă cu o încuietoare îi permite tânărului mamă să se simtă cât mai confortabil posibil, nu tăie în piele și fixează perfect sânul.

În ceea ce privește utilizarea sa directă, este nevoie de un model special de sutien pentru a facilita alăptarea. Datorită faptului că pieptul poate fi destul de ușor și rapid expus sau scos din paharul de sutien, hrănirea copilului nu mai pare atât de dificilă și are loc în condiții mai confortabile.

A cumpăra un astfel de produs se află direct înaintea nașterii, deoarece pieptul se umflă și crește, iar produsul achiziționat în avans poate deveni mic și poate deveni doar o pierdere de fonduri.

Dacă ați planificat să cumpărați un sutien de îngrijire medicală în prealabil, trebuie să vă consultați mai întâi cu medicul care vă conduce sarcina, să clarificați cât de mult puteți mări volumul și puteți cumpăra un produs mai mare.

Dar acest lucru este valabil doar pentru sutiene cu cleme și cupe fixe. Modelele de tricouri și tricouri sunt realizate dintr-un material elastic special care se întinde destul de ușor, astfel încât creșterea volumului sânului nu va fi o problemă.

Cum arată și cum diferă de obicei?

Curelele de bretele pentru femeile gravide sunt mult mai largi decât de obicei, deoarece sanii în perioada postpartum au nevoie de mult mai mult sprijin. Iar părțile cupelor sunt lipite și fixate pe butoane sau butoane pentru o expunere ușoară a părții necesare a sânului și o hrănire mai ușoară.

Alte modele diferă de sutienul obișnuit prin faptul că sunt fabricate din țesături elastice sub formă de bluze sau tricouri care sunt foarte potrivite pentru uz casnic sau pentru hrănire pe timp de noapte.

O trăsătură distinctivă este materialul din care se fac sutiene pentru femeile însărcinate. Ar trebui să fie o țesătură moale, plăcută corpului, având cusături moi ascunse care nu permit produsului să frece pielea moale a unei tinere mame.

model

Bras pentru hrănire, precum și normal, există mai multe soiuri, deoarece nici o gamă de modele nu este limitată la un singur tip. Fiecare tânără mamă are propriile obiceiuri, așa că ea face alegerea ei pe baza preferințelor personale, încercând să obțină produsul cel mai confortabil pentru ea însăși.

Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare tip, ce avantaje au și ce dezavantaje pot provoca o respingere a modelului.

Bra - top

Acest model de sutien este un top ca un model sport, din bumbac moale sau tesatura tricotata.Poate să aibă benzi reglabile late sau late.

Modelul de vârf poate avea o tăietură în formă de V, apoi copilul este alimentat prin împingerea țesăturii pe unul dintre sani.

Un alt model din partea de sus este un produs dintr-o bandă de țesătură cu o parte frontală de rezervă, care este montată pe cârlige speciale.

Această versiune a sutienului are o mulțime de avantaje, inclusiv un confort incredibil la purtarea și folosirea, îndepărtarea simplă și rapidă a sânilor, textura plăcută a materialului.

Printre deficiențele se numără numai lipsa bolurilor elastice, din cauza cărora sânul se află într-o poziție ușor "agățată", care poate afecta negativ forma sa.

Mike - sutien

Un sutien al unui astfel de plan are o trăsătură asemănătoare cu cea de sus, iar trăsătura caracteristică este lungimea, care, de regulă, atinge regiunea taliei sau lombare.

Aceste tricouri nu sunt foarte practice pentru a fi utilizate în viața de zi cu zi, deoarece din cauza lipsei unei linii de susținere și a gropilor, pieptul se află într-o stare "agățată".

Dar acest model este minunat pentru somn și simplifică foarte mult hrănirea unui copil pe timp de noapte.

fără sudură

Acest model este perfect pentru mamele tinere cu piele delicată, care necesită tratament respectuos și îngrijire corespunzătoare. Acest sutien nu freaca si nu creeaza disconfort.

Modelul fără cusături poate fi realizat sub formă de sutien clasic și sub formă de tricou de sus sau tricou pentru hrănire.

În plus, sutienul clasic de îngrijire fără întreruperi vă permite să purtați rochii de seară strânse pe partea de sus a acesteia.

Pe oase

Modelul subwire - cea mai estetică opțiune, deoarece susține forma sânului, fără ca acesta să se îndoaie.

Modelul este echipat cu elemente detașabile care permit expunerea unei părți a sânului la hrană. Elementul este montat pe butoane sau butoane invizibile.

Unele modele de sutiene subțire pentru hrănire au un efect de împingere, ceea ce face sânul să arate mai apetisant și mai seducător.

O caracteristică distinctivă a modelului cu șireturi sunt paharele din cauciuc spumă și diferite opțiuni pentru dispozitivele de fixare - din spate sau din față.

Marci

Bărbații de la fața locului, selectați în mod corespunzător, joacă un rol important în procesul de hrănire a copilului. Mulți producători își laudă produsele, concentrându-se asupra utilizării materialelor de înaltă calitate. Luați în considerare, în practică, dacă acest lucru este adevărat și dacă este justificat costul sutienelor care alăptează după naștere.

Emma jane

Multe modele de sutiene de îngrijire medicală sunt reprezentate în colecțiile producătorului. În plus față de conducători, modelele sunt, de asemenea, împărțite în zi și noapte, fiecare dintre ele având o serie de caracteristici.

În plus, sutienele acestui brand au o diviziune în funcție de forma sânului, astfel încât în ​​perioada postpartum, tânăra mamă se simte cât se poate de confortabilă. Corseturile sunt realizate din țesături naturale, au curele largi și cele mai confortabile elemente de fixare de pe cârlige.

Costul acestor sutiene variază în regiunea de 2.000 - 5.000 de ruble, ceea ce este destul de acceptabil și justificat.

În ceea ce privește marca în sine, ea se află pe piața mamei tinere timp de un sfert de secol, încântând clienții cu bunuri convenabile și de înaltă calitate.

Mama Confort

O linie de sutiene excelente care alăptează, prezentate în principal de modelele de subțire care susțin perfect sânii, ajutând la menținerea formei după naștere.

Brațele acestui producător sunt nu numai confortabile, ci și foarte atractive în ceea ce privește aspectul, au diverse elemente decorative sub formă de culori imprimate și inserții de dantelă.

Confortul mamei este un producător intern, costul căruia se află în regiunea de 1.000-2.000, în funcție de model.

Medela (Medela)

Compania elvețiană, care este specializată în fabricarea de produse și alte bunuri pentru mamele însărcinate și care alăptează, și-a început existența în anul îndepărtat din 1961.

Marca sa stabilit ca un producător de lux de bunuri de înaltă calitate, iar calitatea înaltă este atinsă și menținută prin cercetări inovatoare periodice.

Costul acestor produse este cuprins între 2000 și 5000 de ruble.

beatitudine

O altă marcă internă specializată în fabricarea de bunuri de înaltă calitate pentru femeile însărcinate și pentru mamele tinere a fost înființată în 1998 în orașul Novosibirsk și mai târziu sa stabilit în capitală.

Colecțiile de sutiene de îngrijire uimitoare cu lățimea lor, există modele cu underwire, blaturi și T-shirt realizate din materiale de bună calitate și oferind maximum de confort pentru mama tânără.

Costul acestor produse de la 1.500 la 4.000 de ruble, în funcție de model.

Anita

Marca, reprezentând un catalog uriaș de bunuri pentru femeile însărcinate, include modele de sutiene care alăptează.

Politica de prețuri a acestei companii este destul de flexibilă, puteți găsi un model cu un cost de până la 1.000 de ruble și costă aproximativ 4.000 de ruble.

Mama noastră

Compania Ural, care produce produse pentru femeile însărcinate și care alăptează, și-a început viața relativ recent, dar a câștigat rapid popularitate.

Bunurile sunt răspândite pe scară largă datorită politicii lor de prețuri delicate. Faptul este că atunci când se utilizează materiale de o calitate destul de bună, costul sutienelor variază în intervalul 500-600 de ruble.

Cum sa alegi?

Pentru unele femei, alegerea unui sutien postpartum poate fi o mare problemă, deoarece, cu o atitudine neglijentă, riscați să obțineți lenjerie incomodă care va zdrobi și va împiedica mișcarea. Să aruncăm o privire mai atentă asupra modului de alegere a unui sutien bun de îngrijire medicală, a ceea ce să căutați și a ce nuanțe merită luate în considerare în special.

material

În timpul sarcinii, parametrii figurii feminine se schimbă, deci nu trebuie să vă bazați pe mărimea obișnuită a sutienului, este necesar să măsurați acești parametri și să le alegeți.

Al doilea criteriu, dar nu mai puțin important, este calitatea materialului. Faptul este că, în perioada postpartum, pielea pieptului este deosebit de sensibilă și sensibilă, astfel încât țesătura din care este cusută produsul trebuie să fie de cea mai înaltă calitate.

caliciu

Mai întâi, pentru comanda rapidă și cea mai convenabilă a procesului de hrănire, este necesar ca paharele să se deschidă și să se închidă rapid. Este de dorit ca o mare parte a sânului să fie expusă pentru un contact mai strâns între mamă și copil în timpul alimentației.

Cel mai bine este faptul că clemele manșetelor nu sunt prea strânse dacă acestea sunt butoane și sunt ușor inserate în bucle, în cazul butoanelor. Există modele pe trăsnet, dar ele nu sunt foarte confortabile.

În plus, volumul cupelor trebuie să fie astfel încât inserțiile specializate să poată fi inserate. Unele pahare sunt prevăzute cu buzunare speciale.

Determinarea dimensiunii

Determinarea dimensiunii corecte este un punct important în alegerea sutienilor, dar nu fiecare fată știe cum să o facă corect, astfel încât toți parametrii și trăsăturile figurii să fie luate în considerare.

Primul lucru pe care trebuie să-l măsurați pe circumferința pieptului, concentrându-se pe cele mai convexe. Centimetrul în același timp ar trebui să fie în poziție de nivel și nu trebuie răsucite, deoarece acest lucru poate distorsiona rezultatul.

Apoi, trebuie să măsurați circumferința trunchiului în zona sub piept, luând în considerare și poziția uniformă a benzii de măsurare.

Mărimea grafică

Pentru a alege un sutien cât mai exact posibil, nu este suficient doar să măsurați parametrii figurii, trebuie de asemenea să le comparați cu grila dimensională, pentru a calcula dimensiunea corespunzătoare. Toate dimensiunile corespunzătoare anumitor parametri sunt indicate în acest tabel:

Sub circumferință (cm)

62 la 66

De la 67 la 71

72 până la 76

De la 77 la 81

82 până la 86

De la 87 la 91

92 până la 96

De la 97 la 101

102 până la 106

107 până la 111

112-116

117 până la 122

Dimensiunea cupelor

Pieptul pieptului (cm)

76 până la 78

81 până la 83

85 până la 88

De la 91 la 95

96 până la 98

De la 101 la 105

De la 106 la 110

111-115

De la 116 la 120

A

De la 79 la 81

84 până la 86

De la 89 la 91

94 până la 96

98 până la 102

103 până la 107

108 până la 112

113-117

De la 118 la 122

123 până la 127

128 până la 132

133 până la 138

B

81 până la 83

86 până la 88

De la 91 la 93

96 până la 98

De la 101 la 103

106 până la 108

111-113

De la 116 la 118

121-123

126 până la 128

De la 131 la 133

136 până la 138

C

De la 83 la 85

De la 88 la 90

93 până la 95

98 până la 100

103 până la 105

108 până la 110

113 până la 115

De la 118 la 120

123 până la 125

128 până la 130

133 până la 135

De la 138 la 140

D

De la 90 la 92

95 până la 97

100 până la 102

105 până la 107

110 până la 112

De la 115 la 117

120 până la 122

125 până la 127

130 până la 132

135 până la 137

140 până la 142

DD, E

De la 91 la 93

96 până la 99

De la 101 la 104

108 până la 109

111-114

115 până la 119

De la 121 la 124

126 până la 129

De la 131 la 134

136 până la 139

140 până la 144

F

93 până la 96

98 la 101

103 până la 106

109 până la 112

113-116

De la 118 la 121

122 până la 126

De la 129 la 131

134 până la 136

139-141

144 până la 146

G

Dimensiunea sutienului în sine

65

70

75

80

85

90

95

100

105

110

115

120

Dimensiunea îmbrăcămintei pentru femei

De la 34 la 36

De la 36 la 38

De la 38 la 40 de ani

40 până la 42

42 până la 44

De la 44 la 46

De la 46 la 48

48 până la 50 de ani

50 până la 52

De la 52 la 54

De la 54 la 56

56 până la 58

Acest tabel oferă datele cele mai detaliate și mai exacte cu care puteți să determinați cu ușurință ce sutien este potrivit pentru dvs.

Dar, așa cum am menționat deja, alegerea unui sutien de îngrijire medicală ar trebui făcută în perioada postpartum sau în ultimele luni de sarcină, deoarece parametrii figurii se schimbă împreună cu schimbările din fondul hormonal și aspectul laptelui, astfel încât produsul pre-selectat poate fi pur și simplu inadecvat.

Din ce material se compune?

Suporturile de hrănire diferă nu numai în cazul modelelor și mărimilor, diferențele se referă la materialul din care este fabricat produsul. Fiecare dintre țesături are caracteristici specifice numai pentru ele și caracteristici funcționale.

 • Bumbac. Unele modele, de obicei clasa de lux de cea mai înaltă calitate, sunt fabricate din material de bumbac de înaltă calitate, care este perfect respirabil, permițând în același timp pielea să respire. Dar un astfel de produs poate să nu fie foarte practic, deoarece are o rezistență scăzută la uzură și își pierde rapid aspectul original și, în același timp, multe caracteristici funcționale.
 • Tricotaje. Pentru a crea modele mai durabile și funcționale, se utilizează tricotaje de înaltă calitate cu conținut de fibre de bumbac, care oferă materialului proprietăți de respirație. Tricotajele sunt mai elastice, așa că repetă exact contururile formularelor și se "așază" perfect pe piept.
 • Microfibră. Printre avantajele evidente ale acestui material se poate observa un cost destul de scăzut, ceea ce face ca sutienele de hrănire să fie mai accesibile pentru orice buget. De asemenea, materialul se întinde perfect, iar sutienul susține bine pieptul.

Dar pe fundalul unui mare dezavantaj, toate aceste avantaje se estompează și devin nesemnificative, deoarece microfibra nu este un material natural, prin urmare nu permite pielea să respire și poate provoca disconfort și, uneori, chiar o reacție alergică în pielea sensibilă prea sensibilă.

 • Poliamidă. Acest material este destul de comun, dar nedorit pentru perioada postpartum, deoarece are o origine sintetică. Dar, recent, în fabricarea de poliamidă a început să folosească fibre hipoalergenice, ceea ce îl face destul de potrivit pentru coaserea sutienelor pentru îngrijire medicală.

În plus, lenjeria de corp postpartum din poliamidă este bună deoarece modelele au rezistență mare la uzură, elasticitate și rezistență la uzură.

Pentru ce sunt vasele?

Multe sutiene postpartum sunt echipate cu elemente suplimentare, cum ar fi căptușeli, care uneori sunt denumite tampoane. Să analizăm în detaliu ce este, ce funcții îndeplinesc liniile de transport și de ce sunt necesare.

Inserțiile sunt un fel de tampoane de spumă reutilizabile subțiri care au un grad ridicat de absorbție. Inserțiile sunt inserate în sutien, lipite strâns pe piept, iar uneori produsul este echipat cu un buzunar special desemnat.

Unii consideră că garniturile sunt o risipă de finanțare, dar, de fapt, pe baza problemelor de igienă, garniturile postnatale sunt mai degrabă o necesitate, deoarece rezolvă problema laptelui "fugar".

Adevărul este că adesea laptele curge din piept, iar atunci când poartă un sutien regulat pe haine există pete ude, care nu numai că nu sunt igienice, ci arată oarecum estetică.

Pentru a preveni apariția unor astfel de urme "umede", astfel de căptușeli absorbe perfect toate secrețiile de sân. În cazul unei blotări puternice, ele pot fi ușor înlocuite cu altele noi.

Deoarece acest articol este reutilizabil, nu este nevoie să achiziționați un număr mare de căptușeli, este destul de posibil să se facă cu trei - patru perechi.

opinii

Când analizăm numeroasele recenzii ale tinerilor mame, unicitatea sutienului postpartum devine evidentă, deoarece aproape nici o fată nu poate face fără acest produs în această perioadă.

Doar aproximativ 1,5% din toate femeile consideră că un sutien de îngrijire medicală este o risipă de bani și să adere la metodele vechi de hrănire, purtând un sutien complet obișnuit, de zi cu zi.

Aproximativ 17,5% preferă sutiene din bumbac pur, dar în acest caz este necesar să cumpărați produse cu o frecvență destul de frecventă, deoarece, așa cum am menționat deja, bumbacul se epuizează destul de repede.

Aproximativ 20% preferă produsele din microfibre, fără a acorda atenție faptului că materialul este sintetic și poate provoca o reacție. Destul de puține femei sunt atrase de prețul scăzut și gradul înalt de durabilitate și rezistență la uzură.

Dar în vrac - 51%, preferă sutiene postpartum de poliamidă hipoalergenică și durabilă. Astfel de produse vor dura o lungă perioadă de timp, fiind în formă bună, astfel încât, cu o utilizare atentă, înlocuirea poate să nu fie necesară.

În plus, atunci când analizăm recenziile, devine clar că marea majoritate a femeilor consideră necesară folosirea inserțiilor de sutien.

De asemenea, multe mame tinere preferă modele de noapte și sutiene fără pietre ca opțiune de origine.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații