Imbracaminte de maternitate

Rochie rosie pentru femei gravide

Rochie rosie pentru femei gravide

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. moda
  2. Combinație de roșu și albastru
  3. Ce să purtați rochie roșie?

Datorită schimbării formei, femeile însărcinate aleg adesea culori discrete. Deși în această perioadă este necesar să vă bucurați de viață și să nu vă refuzați plăcerea. O femeie însărcinată într-o rochie roșie va arăta luminoasă și frumoasă la orice eveniment special sau petrecere.

moda

Rochia rosie arata mereu sfidatoare, insa pentru o femeie insarcinata va da incredere, farmec deosebit si frumusete.

Dress-trasformer vă va permite să alegeți varianta rochiei care va scoate în evidență poziția dvs. interesantă, precum și pentru a ascunde defectele figurinei. Fustele mari și curelele lungi contribuie la crearea unei siluete subțiri.

Soluția originală este o rochie roșie într-o cușcă, deoarece vă permite să faceți figura perfectă. În primele luni de sarcină, puteți purta o rochie roșie și o celulă alungită asimetrică vă va face mai subțire. Pentru a ascunde umerii și a distrage atenția de la sânul mărit, o celulă oblică va ajuta și, în combinație cu o fustă monocromă care reduce vizibil șoldurile, o fată însărcinată va arăta unică și elegantă.

Pentru sezonul fierbinte, rochia roșie polka-dot va fi o alegere excelentă. Rochia frumoasă pentru femeile însărcinate este o rochie cu talie înaltă, iar pozele fac rochia creativă și unică. Puteți purta și o rochie, a cărei tăietură seamănă cu un trapez, deoarece acest stil ascunde perfect o burtă rotunjită și șolduri crescute. Soluția originală va fi un top simplu și o fustă polka dot.

Combinație de roșu și albastru

Tandemul clasic este roșu și albastru, datorită acestor două culori o fată însărcinată își poate corecta figura. Inserțiile albastre pe un fundal roșu ajută la ascunderea locurilor necesare. De exemplu, dungile verticale în albastru vă vor ajuta să faceți silueta mai subțire. Manecile albastre ajuta la ascunderea umerilor mari.

Ce să purtați rochie roșie?

Soluția perfectă este o pereche de pantofi pentru rochie, dar nu toată lumea se va apropia de rochia roșie. De exemplu, pentru a lucra pentru o rochie roșie este mai bine să poarte pantofi negri.

Dacă te duci la o petrecere, atunci poți purta pantofi roșii pentru a se potrivi cu rochia. O amendă adițională la rochia roșie va fi pantofii sau accesorii de culoare argintie, dar ar trebui să fie un pic, pentru a nu distrage atenția de la rochia însăși. Femeile insarcinate nu doresc sa poarte tocuri inalte, dar un toc mic va va ajuta sa aratati elegant si nu va raniti sa va simtiti confortabil si confortabil.

Pentru a crea un aspect casual de vară, o rochie roșie poate completa diferite elemente de crem sau alb. Pentru sezonul de iarnă, rochia roșie combină perfect accesorii de nuanță maro sau neagră. În vara, sub o rochie roșie, poți purta sandale confortabile cu o mulțime de șireturi, iar pentru iarna, cizme înalte vor ajuta să dai imaginea unei frumusețe și farmec însărcinate.

Geanta de mână sau ambreiajul trebuie să fie alb, bej, roșu sau negru pentru a crea o imagine perfectă. În anotimpurile mai răcoritoare, poți purta un cardigan pentru a se potrivi cu pantofii.

Comentarii
  1. ventrilica
    12.02.2016

    Bright, frumos și festiv.Roșu este spiritul schimbării, deci o rochie de această culoare pentru o femeie însărcinată este foarte justificată)

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații