Imbracaminte de maternitate

Mănuși de baie de maternitate

Mănuși de baie de maternitate

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Materiale și culori la modă
 3. model
 4. Mărci și valoare
 5. opinii

Odată cu debutul sarcinii mult așteptate, mamele moderne viitoare nu se grăbesc să se despartă de obiceiurile lor bune. Exercițiul zilnic, jogging-ul, ciclismul și înotul în piscină dovedesc încă o dată că sarcina nu este o boală, ci doar o etapă neobișnuită și specială în viața fiecărei femei.

Este foarte convenabil ca în industria modernă de modă și frumusețe această perioadă specială să fie tratată și cu înțelegere și creativitate. Printre altele, articole speciale de îmbrăcăminte, un loc de onoare ocupă costume de baie pentru femeile însărcinate. Ele au o deosebită deosebită de compoziția clasică, tăiată și de țesătură.

caracteristici

Se pare, ce altceva să gândiți: a cumpărat un model clasic pentru mai multe dimensiuni mai mult - și bucurați-vă. Dar nu era acolo. Există câteva caracteristici distinctive care permit unei femei însărcinate să se simtă într-un costum de baie nu numai confortabil, ci și la înălțime:

 • Bra. Cupele trebuie să fie prezente chiar și în modele închise. Suflajul ascuns, susținând ușor și ușor pieptul în creștere, are o placă elastică sau oase înăbușite în interior. Acest lucru ajută la evitarea vergeturilor pe bust în viitor.
 • Curele. Asigurați-vă că sunt largi și moi, ușor de reglat, concentrându-se, de asemenea, asupra modificării mărimii sânului. Principalul avantaj este că ele pot fi plasate într-o manieră standard, transversală, în jurul gâtului.
 • Un stoc de țesut pentru burtă. Într-un costum de baie solid sau într-o chilotă separată, dar cu înaltă, există întotdeauna loc pentru un puzozhitel mai tânăr și, în consecință, schimbări în parametrii fiziologici ai mamei viitoare. Costume de baie pentru femeile gravide sunt făcute cu acest factor în minte și sunt însoțite de pliuri laterale, șnururi sau draperii, acoperind timid o poziție interesantă în perioadele inițiale. De asemenea, aceste mici "trucuri" ajută la a face costumul de baie cât mai confortabil posibil pentru mama viitoare și burtica ei mai mică.

Materiale și culori la modă

Țesăturile din care se fabrică costume de baie pentru femei gravide nu trebuie să conțină impurități sintetice. Acordați atenție proporției de întindere și calității țesăturii întoarceți-vă la forma originală.

Atunci când alegeți acest accesoriu de înot, ar trebui să acordați atenție la ceea ce achiziționați: pentru plajă, înot în piscină sau într-un iaz (proaspăt sau sărat). Acești parametri, într-un fel sau altul, afectează distracția confortabilă.

Țesătura de costume de baie trebuie să fie rezistentă la radiații UV, astfel încât, atunci când este încălzită, să nu transmită proprietățile sale negative și, probabil, de calitate slabă pe piele și corp ca întreg. De asemenea, începând să practicați în piscină (înot, aerobic, gimnastică), trebuie menționat faptul că apa clorinată nu are întotdeauna un efect pozitiv asupra materialului de costume de baie, deci trebuie să alegeți modele din țesături rezistente la această compoziție chimică a apei.

Materialele ideale pentru fabricarea acestui accesoriu "gravidă" sunt:

 1. Microfibra este un material unic care poate trece prin aer, se usuca repede, se intinde si se intoarce la dimensiunea originala in conditii de siguranta. Microfibrele de costume de baie vă vor scuti de hipotermie și de supraîncălzire;
 2. Ceasul are toate proprietățile materialului anterior și are o suprafață mai naturală la atingere.

Din moment ce o revoltă de culori și șocant este la modă, pot fi selectate și costume de baie "însărcinate", concentrându-se pe tendințele modei.Cu toate acestea, aici stilistii sfătuiesc să ia în considerare și particularitățile figurii. Din păcate, nu toată lumea este norocoasă cu niște tummi "publicitare" îngrijite. Dar alegerea unei imagini mici, dungi verticale, culori "dărâmate" în costume de baie comune, puteți sublinia cu ușurință și decora frumos noua figură a viitorului mama.

model

Imbracaminte pentru perioada speciala este, mai presus de toate, calitate si confort. Designerii moderni încearcă de la sezon la sezon la costume de baie pentru femeile gravide în nici un fel inferior față de omologii lor clasici.

Principalele modele de accesorii de costume de baie speciale:

 • Fused. Costum de baie clasic interior cu tot felul de accesorii auxiliare care îl fac confortabil pentru viitorul mama.
 • Separate. Este împărțită în mai multe subspecii:
 1. bikini - costum de baie cu un sutien care îndeplinește toate cerințele de uzură confortabilă în timpul sarcinii; chiloți - coborâți în față și ușor umflați din spate, înalți, "târându-se" pe burtă, cresc cu ea;
 2. tankini - partea superioară este concepută ca o bluză de top, cu maneci scurte sau lungi, cu o tunică sau chiar cu un corset;
 3. bandă - braț bandaj fără bretele, dar oferind suport fiabil pentru sanii mici, având oase moi în cupe ascunse.

Tot astăzi există un număr mare de costume de baie, nu numai pentru cei care așteaptă, ci și pentru cei care au dat deja naștere, care sunt mame care alăptează. Suporturile lor sunt echipate cu cupe detașabile speciale care vă permit să alăptați copilul în orice condiții cu puțin efort.

Pentru piscină

Cel mai confortabil și practic model pentru înotul în apă clorată va fi un costum de baie sportiv pentru femeile însărcinate. Nu are diferențe cardinale, dar îndeplinește pe deplin cerințele noii figuri: accentuează confortabil pieptul și burta în creștere. Majoritatea acestor modele au un tip de bandaj pentru a proteja mama viitoare de încărcături neprevăzute. Puteți cumpăra astfel de costume de baie pentru femeile însărcinate în supermarketuri speciale de sport. Și, de asemenea, în magazine - reprezentanții oficiali ai companiilor Adidas, Reebok, Puma, Nike.

Mai mult, dacă o femeie era angajată activ în înot înainte de sarcină, alegerea unui costum de baie pentru o perioadă specială din viața ei nu o va pune într-o capăt. Costume de înot pentru piscină - aceasta este o oportunitate unică de a-și continua activitățile în aproape același ritm și cu aceeași energie. Bineînțeles, cu condiția să nu dăuneze sănătății și dezvoltării copilului.

Mărci și valoare

Costume de baie pentru femeile gravide produc nu numai companii speciale, mărci globale se alătură acestui proces cu mare plăcere.

Costumul de baie de la Emma Jane este fabricat din bumbac organic. Are o culoare albastră delicată, cu o amprentă mare de nuanță de albastru deschis. Există posibilitatea de a desface curelele și de a folosi un costum de baie fără ele. Mama viitoare va simți nu numai confortul de la calitatea materialului și a culorilor, asamblarea pe părțile laterale ale modelului va permite burții în creștere să se amestece armonios cu imaginea de ansamblu. Prețul costumelor de baie pentru femeia gravidă Emma Jane variază între 1500 și 2700 de ruble pe unitate.

Modelul articulat negru al mărcii Carriwell se potrivește deoarece este fabricat din poliamidă și elastan. Această combinație de țesături nu permite ca un costum de baie de maternitate să se așeze după spălare sau scăldat. Cureaua largă din jurul gâtului poate fi adaptată la cerințele pieptului expandat. Un strat dublu de țesut pe burtă îl sprijină cu încredere și cu blândețe în procesul de creștere. Producătorul din Danemarca recomandă acest costum de baie pentru procedurile de apă în piscină și asigură că modelul are un grad ridicat de uscare și rezistență la clor. Prețul pentru cumpărătorii ruși variază de la 1.700 la 2.000 de ruble.

Modelul clasic al tancurilor dungi subțiri de la producătorul din Germania Laskana. Pe partea superioară a bretelelor largi prin gât se fixează confortabil pieptul și se acoperă burta în creștere în detrimentul fundului său ars.Chiloți mari negri cu corzi pe laturi sunt, de asemenea, adaptate pentru a mări dimensiunea viitorului mama. Prețul mărcii germane din magazinele rusești depășește 3000 de ruble.

Compania britanică Next își cuceră clienții cu simplitate, accesibilitate și originalitate a modelelor. Același lucru se poate spune despre costumele de baie pentru femeile gravide. Dungi strălucitoare, culori delicate monotone și modele geometrice originale. Toate acestea, în combinație cu țesături de înaltă calitate și o abordare individuală la aproape fiecare model, provoacă un sentiment de confort și unicitatea viitorului mama. La urma urmei, este atât de important: în cea mai crucială perioadă de viață, arătați și simțiți 100%. Va trebui să plătiți aproximativ 1900 de ruble pentru acest set de merite.

Envie de Fraise este o marcă franceză creată exclusiv pentru femeile însărcinate. Costumele sale de costume de baie au caracteristici excepționale de calitate, precum și designuri luminoase unice. Unul dintre cele mai îndrăznețe azi este un bikini galben strălucitor, cu chilotei confortabile coborâți și un sutien ușor pe curele, a căror mărime este reglabilă cu ajutorul unei decorații decorative, la prima vedere. Cu toate acestea, pentru un model din colecția Envie de Fraise va trebui să plătească cel puțin patru și jumătate de mii de ruble.

O altă marcă britanică Asos este renumită pentru modelele sale luminoase și neobișnuite. Colecția sa "însărcinată" Maternitatea este plăcută ochiului și corpului viitoarelor mame. De exemplu, un costum de baie alb-negru cu dungi detașabile. Acesta vă permite să obțineți un bronz ușor pe umeri, precum și o distracție confortabilă pe țărmul unui rezervor sau în piscină. Costum de baie - pe o căptușeală naturală care vă permite să săriți peste aer și contactul minim cu țesătura umedă a accesoriului de înot. Dantela incantata in jurul corsetului - o nuanta romantica de la designerii de moda din Londra. O asemenea frumusețe merită puțin peste două mii de ruble.

opinii

Astăzi piața de costume de baie pentru femei gravide este atât de largă încât putem vorbi deja despre un număr mare de comentarii de la mamele viitoare despre o gamă largă de modele și branduri.

De exemplu, comentariile despre marca comercială Decathlon și despre rezervorul său de sport Nabaiji sunt în mare parte pozitive. Este adevărat că unele fete, alegând un costum de baie sportiv pentru femeile însărcinate, crezând că numai el este capabil să susțină calitatea abdomenului, sunt supărați de colorarea sa modestă. În același timp, totuși, ei remarcă o tesatura dublă confortabilă în zona puzozhitelului: stratul interior susține, iar cel exterior acoperă cu atenție, mărind împreună cu burta.

De asemenea, uneori, cumpărătorii de costume de baie pentru femeile gravide au plângeri cu privire la modelele de tanikini cu vârfuri arse. Adesea, femeile se plâng, guma sub piept este strânsă. Din acest motiv, există un anumit disconfort, care totuși are loc deja în iaz. Atunci când înotați într-un model de costum de baie, există o mișcare a părții inferioare a vârfului, ceea ce oferă, de asemenea, anumite femei anumite inconveniente.

Pentru a lua în considerare pe deplin toate preferințele și recomandările, este necesar, în primul rând, să încercați un costum de înot și să simțiți cum vă convine. În măsura în care el este exact modelul tău. La urma urmei, în timpul sarcinii, totul ar trebui să fie perfect, astfel încât bebelușul care va veni pentru prima dată în această lume, aflat deja în stadiul maturizării sale în stomacul mamei, a simțit clar toată frumusețea, fericirea și confortul viitorului locului său de reședință. Este vorba despre modul în care o femeie însărcinată își petrece 9 luni de fericire, încât depinde adaptarea copilului în condiții noi.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații