Imbracaminte de maternitate

Rochii elegante pentru femeile însărcinate - pentru o vacanță reală

Rochii elegante pentru femeile însărcinate - pentru o vacanță reală

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. țesături
 2. moda
 3. Rochie de mireasa
 4. Sfaturi pentru alegere

Sarcina este un moment magic care așteaptă un copil, dar nu trebuie să vă închideți din întreaga lume și să rămâneți acasă.

Este necesar să primiți plăcere din viață, să mergeți la diverse evenimente, întâlniri și petreceri. Astăzi, designerii oferă diferite colecții de rochii elegante pentru femeile însărcinate. Puteți să vă uitați luminos, frumos și, în același timp, să vă simțiți confortabil și confortabil.

țesături

Când cumpărați o rochie elegantă pentru o femeie însărcinată, trebuie acordată o atenție deosebită materialului. Numai materialele de înaltă calitate vă vor ajuta să vă simțiți confortabil și convenabil. Chiar și cel mai simplu stil al rochiei din țesături naturale și de înaltă calitate va arăta luxos și fermecător.

Accentul trebuie pus pe materiale naturale, deși o mică cantitate de fibre sintetice este permisă pentru a menține un aspect atractiv al produsului.

Costumele de mătase curgătoare arată foarte frumoasă, care se potrivește liber figurii.

Rochiile din sifon vor ajuta la crearea unei imagini luminoase și aerisite. Rochiile tricotate pot fi numite cea mai bună opțiune, deoarece acestea sunt perfect întinse, astfel încât să le puteți purta pe tot parcursul sarcinii și nimic nu vă va restrânge mișcările.

moda

Atunci când alegeți o rochie elegantă pentru o femeie însărcinată, confortul, eleganța și feminitatea ar trebui să fie principalele criterii. Tăierea produsului joacă un rol important, deoarece rochia trebuie să se potrivească perfect pe figură și să sublinieze meritele sale. Multe femei gravide optează pentru o tăiere liberă, dar este foarte important ca rochia să nu se încrețe, să nu se înțepene și să nu semene cu o pungă.

Rochiile elegante pentru femeile însărcinate sunt de obicei prezentate în stiluri simple, deoarece în această perioadă figura unei femei poate fi schimbată. Designerii iau în considerare toate caracteristicile sarcinii atunci când creează modele de rochii de lux, deoarece burta, șoldurile și pieptul crește semnificativ, dar picioarele, brațele și umerii rămân aceleași.

Multe femei gravide aleg astfel de stiluri pentru a accentua prezența abdomenului, deși unii, dimpotrivă, încearcă să-și ascundă "poziția interesantă" de restul. Numai stilul selectat corespunzător va ajuta o femeie să fie pe partea de sus.

Rochii cu gât V-adânc sunt foarte populare, vă permit să evidențieze frumusețea pieptului.

Pentru a crea o imagine romantică a soluției ideale este o rochie în stil grecesc. Această rochie este frumoasă să se întindă pe figură, și acoperă, de asemenea, o burtă puțin. Modelul poate fi așezat pe curele sau cu umeri închis. Fata însăși poate alege opțiunea pe care o iubește. Rochia este o alegere individuală, deoarece principalul lucru este că femeia gravidă este confortabilă. Designerii oferă o varietate largă de lungimi de rochii elegante, de la mini la lungi, până la podea.

Foarte populare sunt rochii cu talie mare, subliniază frumos prezența burții. Modelele repetă în mod ideal o formă a figurii feminine datorită diferitelor inserții, draperii și mobilier. Pentru a face imaginea unei femei însărcinate să arate mai elegantă, designerii decorează rochii cu curele elegante, arcuri de lux, panglici colorate și strălucitoare.

Rochie de mireasa

Rochiile în stil grecesc sunt foarte populare la nunți. Rochii lungi sunt cea mai de succes opțiune la sfârșitul sarcinii, ele subliniază elegant stomacul și prelungesc silueta.

La nunta, fiecare fata tinde sa arate feminina si frumoasa, asa ca o rochie in stil grecesc va ajuta sa scoata in evidenta tot farmecul figurinei si sa ascunda defectele.Există multe modele în acest stil care vor ajuta la distragerea atenției de pe abdomen. Fuste de chiffon va face stomacul invizibil. Puteți face accentul principal în imaginea de pe corsaj, dacă o decorezi cu pietre, margele sau aplicații la modă.

Sfaturi pentru alegere

 • O rochie lungă vă va ajuta să vă ascundeți mersul la sfârșitul sarcinii.
 • Nu cumpărați rochii largi. Dacă alegeți potrivirea potrivită pe umeri, atunci veți arăta elegant chiar și în ultimele luni de sarcină.
 • Rochia trebuie să se potrivească figurii, dar nu este strânsă.
 • Prezența benzilor transversale ar trebui uitată, sunt permise numai cele longitudinale.
 • Atunci când alegeți o rochie trebuie să acordați atenție fiecărui detaliu și să încercați să evitați definirea "prea".
Comentarii
 1. Alina
  10.02.2016

  Ar trebui să ascund burta? Mi se pare, da, mai ales într-un cerc necunoscut.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații