Imbracaminte de maternitate

Parcul pentru femeile gravide

Parcul pentru femeile gravide

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristici și beneficii
 2. model
 3. Cum sa alegi?

Dacă, atunci când alegeți o îmbrăcăminte exterioară, o femeie însărcinată nu știe ce să aleagă, atunci merită să aruncăm o privire mai atentă la parcul sacoului. Acesta va fi ideal pentru protecția împotriva frigului și pentru confort. Și este destul de "suficient" pentru toată durata sarcinii, în ciuda creșterii constante a abdomenului.

Caracteristici și beneficii

Astăzi există o mulțime de modele de astfel de jachete, care diferă nu numai în ceea ce privește funcționalitatea și confortul, ci și un design și stiluri frumoase și elegante.

Caracteristica principală a parcului femeilor este șnurul la talie. Cu acest dantelă puteți ajusta mărimea la momente diferite când crește abdomenul.

Există, de asemenea, slingo-parcuri speciale pentru femeile însărcinate, care au inserții speciale pentru ajustarea dimensiunii. Și pentru perioada postpartum, aceste jachete au o slingovstavku pentru copil.

Principalele avantaje în favoarea alegerii parcurilor pentru femeile însărcinate vor fi:

 • Țesătura care nu se udă și nu suflă.
 • Căptușeală caldă.
 • Tăiere liberă.
 • Cortina, cu care dimensiunea este reglementată.
 • Ajustare suplimentară din partea inferioară a jachetei, care protejează împotriva suflării.

model

clasic

Modelul clasic al parcurilor pentru femei este o jacheta la mijlocul coapsei cu o căptușeală matlasată, în principal din blană artificială. Aceste jachete au un guler înalt și o capotă. De asemenea, jacheta se distinge prin prezența buzunarelor și un buzunar pe manșon.

transformator

Astfel de parcuri sunt probabil cea mai potrivită opțiune pentru femeile însărcinate, deoarece aproape toate elementele sunt transformate în funcție de nevoi.

Pentru zile calde și fără vânt, căptușeala și capota scot, pe unele modele această listă adaugă mâneci. În ceea ce privește capota, în unele parcuri este echipat cu un fermoar vertical, care transformă capota într-un guler.

Pentru cei care așteaptă ca bebelușul să apară în sezonul rece, există parcuri de transformare cu inserții de sling. Ele vă permit să purtați copilul după naștere.

alungit

Modelul foarte relevant al ultimelor anotimpuri, servește ca o alternativă bună la straturile cu căptușeală în jos. Capota unor astfel de parcuri de jachetă este de obicei decorată cu blană.

Cum sa alegi?

 • Când faceți cumpărături pentru femeile însărcinate, trebuie să vă concentrați asupra mărimii. Nu este necesar să se ia mai multe dimensiuni mai mari, dar, în același timp, jacheta nu ar trebui să devină mică odată cu creșterea abdomenului. Pentru a face acest lucru, într-un astfel de parc și există inserții speciale și încuietori suplimentare.
 • Slingul trebuie să aibă un șnur de prindere pe capot pentru copil, iar pe unele modele există încuietori pentru mânerele copilului.
 • Alegeți o izolație a parcului, care este un termofin și o țigară. Aceste încălzitoare garantează un preț scăzut, o întreținere simplă și au o cantitate mică, spre deosebire de căptușelile de blană.
 • Lungimea trebuie să fie cel puțin la jumătatea coapsei, cu șnururi ajustabile pentru a evita suflarea.
 • Blocarea bilaterală va ajuta la întârzierea sarcinii cu mișcări incomode și răcelile sau când vă plimbi pe scări.
Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații