Imbracaminte de maternitate

Mănuși de maternitate

Mănuși de maternitate

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. model
  2. Ce țesături preferați?
  3. Ce sa poarte?
  4. Imagini spectaculoase

Așteptarea unui copil este o perioadă foarte importantă în viața oricărei femei. Este asociat cu emoție plăcută, probleme și îngrijorări cu privire la viitorul copil. În acest moment, mama însărcinată dorește să pară deosebit de atractivă. Au trecut mult timp zilele în care nu exista practic nici o alegere de îmbrăcăminte pentru femeile însărcinate și trebuie să schimbați lucrurile obișnuite sau să purtați salopete fără formă. Designerii moderni dedică întregi colecții de îmbrăcăminte, inclusiv bluze, pentru mamele în așteptare.

model

Gama de modele de bluze pentru mamele viitoare este destul de largă și diversă, dar toate modelele au mai multe reguli comune: trebuie să fie confortabile pentru a fi purtate, practice și să nu împiedice mișcările.

De regulă, bluzele pentru femeile gravide sunt realizate suficient de slăbite pentru a nu înconjura corpul, dar, de asemenea, să nu fie bagate.

Unul dintre cele mai comune stiluri este luminat din piept. Este foarte confortabil pentru a purta în timpul sarcinii și după naștere. Această bluză ascunde perfect burta rotunjită, arată elegantă și la modă.

Un alt model popular este o cămașă tricotată. Poate fi legat de stomac într-un nod liber, moale sau poate fi în formă liberă. Bluza este de obicei combinată cu un tricou, de sus sau uzat, ca o bucată de îmbrăcăminte independentă.

Modelul dantelat vă permite să ajustați lățimea bluzei, în funcție de mărimea buzei în creștere. Această bluză este foarte practică, deoarece este potrivită pentru diferite perioade de sarcină.

Bluza cu un miros poate fi purtata atat in timpul sarcinii cat si in timpul alimentarii bebelusului.

Bluza-stil "Kangaroo" este foarte confortabil de purtat la sfârșitul sarcinii. Partea interioară a bluzei se potrivește și susține stomacul, iar cea exterioară este drapată cu pliuri mari, creând un model elegant și elegant.

Găsirea stilului potrivit pentru cel mai fierbinte sezon este o problemă mare. Bluze, bluze, tricouri, precum și veste ușoare și subțiri din bumbac, in, sau alte materiale naturale vin la salvare.

Bluza combinată din mai multe țesături pare foarte frumoasă. Cel mai adesea, tricotajele, bumbacul și alte materiale sunt folosite pentru inserții.

Bluza-tunica este un model de tăiere directă, liberă. Uneori realizate cu tăieturi sau inserții pe laturi.

Schema de culori a blustelor pentru femeile gravide corespunde celor mai recente tendinte din lumea modei. Gama clasică este întotdeauna populară, dar, împreună cu ea, sunt binevenite culorile blânde, luminoase și pastelate. În acest sezon toate tipurile de amprente sunt relevante, de exemplu, dungi luminoase, multicolore sau blocuri geometrice de diferite mărimi. Într-o abstracție de modă și un ornament floral.

Pentru decorarea bluzei se folosesc tot felul de maneci, flocoane, maneci, broderii, paiete, aplicatii, insertii din diferite materiale etc.

Lungimea bluzei poate fi foarte diferită. Modelul poate avea o lungime până la jumătatea coapsei sau puțin mai mică, după care se poate asemăna mai degrabă cu o rochie scurtă sau cu tunica scurtată.

Ce țesături preferați?

Când vine vorba de a alege haine pentru mamele viitoare, materialul din care este făcut nu are o importanță prea mică. Ar trebui să se acorde prioritate țesăturilor de origine naturală. Acestea sunt bumbac, in, lână, mătase, satin, sifon, satin, chintz etc. Materialele trebuie să treacă cât mai mult posibil cu aer și umiditate, să nu provoace alergii și să nu irită pielea. Acestea ar trebui să fie moi și plăcute la atingere.

Viscoza este un alt material popular din care bluzele pentru gravide sunt deseori cusute. Acest material subțire și ușor este higroscopic, respirabil, cu toate că este puțin inferior rezistenței la in și bumbac.

Foarte des, un procent mic de elastan este adăugat la țesăturile naturale. Acest lucru permite bluzei să se potrivească mai bine corpului și să fie mai practice în purtarea și îngrijirea.

Ce sa poarte?

Așteptarea unui copil nu este un motiv pentru a renunța la blugi sau pantaloni scurți preferați. În plus, modelele moderne de haine pentru femeile gravide sunt puțin diferite de cele obișnuite. Doar hainele pentru mamele viitoare sunt create ținând cont de schimbările din figura ei, prin utilizarea inserțiilor speciale, a tăieturilor și a altor elemente structurale.

Pantaloni și bluze - una dintre cele mai confortabile și frumoase opțiuni pentru combinarea hainelor. Pantaloni pot fi de aproape orice stil, cu excepția prea strâns. În orice caz, acestea nu trebuie să provoace disconfort atunci când sunt purtate sau împiedică mișcările. Pentru sezonul cald se potrivesc bine pantalonii din țesături ușoare, care curg. Ele pot alege o bluză liberă, tăiată drept, într-un stil romantic sau popular, bluză-top sau cisternă.

Salopete - opțiune foarte practică și convenabilă de îmbrăcăminte pentru mamele viitoare. Bluzele simple, tăiate laconic, fără o abundență de elemente decorative, se vor apropia de ea. Aceleași cerințe se pot aplica și bluzurilor purtate sub piele.

Dar pentru o fusta poti ridica o bluza de o taietura mai complexa. Fusta cu creion arata grozav cu o bluza, realizata intr-un stil romantic, cu mâneci-felinare, forma originala a unui guler, buzunare cu patch-uri etc.

Imagini spectaculoase

Pantalonii trăgați negri, o bluză albă și o cardigan lungă reprezintă complementul perfect pentru a lucra în birou și pentru a fi folosit în fiecare zi. Completați imaginea oricăror pantofi confortabili.

Pentru o zi de vară fierbinte, o bluză liberă albastră tăiată asimetrică și pantaloni scurți denim sunt perfecte. Acesta poate fi un model special al unui scurt cu o inserție tricotată sau un model cu o potrivire redusă.

Bluza albă laconică, blugi negri și o pungă arătată elegant împreună. Ochelarii vă vor ajuta să adăugați o imagine de senzație.

O cămașă tăiată de liliac este o alegere grozavă. Un astfel de model în combinație cu blugi este perfect pentru o plimbare.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații