Culori de rochii

Ce rochii sunt potrivite pentru culoarea "toamna"?

Ce rochii sunt potrivite pentru tipul de culoare Autumn?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Tipuri de culori
 2. specie
 3. Reprezentanți tipici
 4. Cum de a alege un dulap?
 5. Ar trebui să schimb culoarea naturală a părului?
 6. Subtilitățile machiajului pentru a completa imaginea

O fată reprezentativă pentru tipul de culoare de toamnă nu este greu de observat, deoarece ea arată adesea luxoasă, luminată și carismatică. Ca și primăvara, toamna este un grup cald, dar are și o nuanță roșiatică, datorită căreia culorile sale sunt mai complexe, mai întunecate, mai adânci și mai intense.

Tipuri de culori

 • Frumusetele "toamnei" au de obicei o piele neteda si densa, care are o subtilitate calda. Roșeața și alte defecte minore pe ea aproape nu apar. Tonul pielii este reprezentat de o gamă largă, de la bej roz și auriu până la castan ușor sau piersic.
 • Freckles sunt unul dintre "tovarășii" frecvent de fete de tip "toamnă", în timp ce sunt de culoare roșu sau roșiatic-maroniu. Dar blushul de pe obrajii unei fete de acest tip poate fi văzut foarte rar. Dacă apare, este reprezentată de o nuanță delicată de piersici.
 • Crăciunurile "toamnei" cu piele deschisă ard rapid în soare, iar fetele cu tonuri de piele mai întunecate au un bronz destul de durabil în timpul plajului.
 • Shagul frumuseții "toamnei" este adesea destul de voluminos, adesea reprezentat de părul creț. Paleta de nuanțe de păr ale reprezentanților de acest tip este foarte extinsă. Roșu, cupru (maro deschis sau umbra luminii), castan (subtil auriu), maro închis (ieșire roșie) și culoarea bronzului sunt marcate în ea.
 • Fetele cu părul cenușu de tip "toamnă" apar târziu. În acest caz, firele de păr devin galben auriu.
 • Ochii reprezentanților acestui tip de culoare pot fi numiți radianți, strălucitori și strălucitori. Umbra lor este cea mai mare parte întuneric, de multe ori, de multe ori fetele "toamna" cu ochi de culoare brun-portocaliu, maro auriu sau maro inchis sunt adesea gasite. Cu toate acestea, fata-toamna poate întâlni ochi verzi, albastri sau gri.
 • O nuanță de sprâncene aproape întotdeauna corespunde nuanței parului și are o subtonă roșie sau aurie.

specie

Având în vedere caracteristicile dominante ale aspectului tipului de culoare de toamnă a fetei, aceasta poate fi atribuită:

 1. Real Autumn. Un astfel de subspecie este numit și "Toamna Caldă", deoarece reprezentanții săi au un aspect cald. Părul acestor fete este roșu (umbra întunecată) sau castan (cu un ton de aur), iar ochii sunt predominant de culoare maro, dar există și o nuanță de topaz. Pielea este o nuanță diferită, în timp ce este adesea acoperită cu pistrui.
 2. Deep Autumn. Deoarece parametrul dominant al acestei soiuri de toamnă este un aspect întunecat, culoarea părului și ochii reprezentanților săi vor fi întunecate. Cele mai frecvente sunt ochii căprui de aur, cu patch-uri galbene sau verzi și păr brun, iar pielea acestor fete este adesea întunecată.
 3. Soft Autumn. Numele subtipului se datorează faptului că reprezentanții săi au un aspect moale. Tenta de păr este predominant ușoară (maro aurie sau caldă), ca și culoarea ochilor. Cele mai comune alune și ochii de culoare brun deschis, deși par a fi adesea acoperite cu ceață. Tonul pielii în aceste fete este deseori slab și destul de moale.

Reprezentanți tipici

Prin tipul de culoare de toamnă includ:

 • Drew Barrymore;
 • Misha Barton;
 • Marcia Cross;
 • Gisele Bundchen;
 • Ashley Olsen;
 • Katie Holmes;
 • Fergie;
 • Carmen Electra;
 • Eva Mendez;
 • Jennifer Lopez;
 • Lindsay Lohan;
 • Julianne Moore;
 • Jessica Alba;
 • Natalie Portman;
 • Sophia Vergara.

Cum de a alege un dulap?

 • În hainele fetei - toamna este cea mai bună combinare a culorilor bogate, bogate și intense. Prioritatea este o paletă maro, pe baza căreia merită creată o garderobă de bază. În haine de cărămidă, scorțișoară, cafea, cupru sau rugină-umbra maro "toamna" femeile arata cele mai impresionante.
 • Cel mai bun insotitor la gama maro pentru garderoba fetei toamna va fi verde. În acest caz, preferința este acordată nuanțelor întunecate, de exemplu, kaki, sticlă sau verde mușchi.
 • Arata bine femeile "toamnale" si rosii, mai ales rosii, cirese, somon intunecat, rosu de cupru sau ton rosu rosu. O paletă albastră și purpurie va contribui la îmbunătățirea statusului echipamentului. O alegere bună ar fi să folosiți nuanțe de prune, mure și lingonberry.
 • Dacă doriți să adăugați lucruri de culoare bej sau gri la dulapul de toamnă, selectați nuanțe complexe, inclusiv subtonul galben.
 • Fetele "de toamnă" pot folosi culori pastelate pentru lenjerie de corp, bluze, tricouri sau topuri și ar trebui să fie întunecate (cum ar fi caramelizate). O alegere bună este crema de îmbrăcăminte, coajă, caise, smântână închisă sau vanilie. Tonurile de marmură caldă, hârtie de ziar, crem brulee, șampanie sau spumă de mare sunt de asemenea potrivite pentru fată-toamnă.
 • Pentru o plimbare cu prietenii, un sport sau o petrecere, fată "toamnă" poate alege în siguranță culori luminoase, dinamice și vibrante. Morcovul, căpșunul, sfecla, ametistul, portocala, îmbrăcămintea de foc sau de vinete vor oferi aspectul cel mai spectaculos. O alegere bună poate fi numită nuanțe de mazăre tânără, aqua, thuja sau cap de dragon.
 • Este recomandat să evitați culorile reci ale fetelor "toamnei", deoarece în astfel de haine aspectul femeii de toamnă va fi copleșitor. De asemenea, nu este necesar să se îmbrace în tonuri pure de alb și negru.
 • Cele mai bune materiale pentru dulapul femeilor "toamnei" sunt materiale voluminoase, dense, plastic, texturale și moi. Toamna Fata ar trebui să preferă tweed, catifea, suede, catifea, angora, lână, precum și variante groase de velur și mătase. Se uită frumos pe reprezentanții tsvetotipa de toamnă și țesături dantelă. Sunt preferate tipuri de bumbac și inul durabil pentru haine de vară.
 • Dacă există un model în hainele fetei "toamnei", atunci alegerea ar trebui să cadă pe desenul unor nuanțe adânci calde, cu note de exotică și fantezie. Fata de toamnă are neobișnuit un model etno, o imprimare de legume și leopardi, o picior de pui (o variantă caldă, cremă) și diferite opțiuni pentru cuști. Ar trebui însă evitate modelele neclare și mici ale reprezentanților "toamnei", precum și amprentele prezentate în nuanțe reci și luminoase.
 • Cea mai bună variantă de bijuterii pentru fată-toamnă este produsele de dimensiuni medii sau mari, cu un design interesant și multe detalii mici. Printre metale se preferă produse din alamă și cupru, precum și din aur roșu și bronz. Printre pietre sfaturi de bijuterii cu topazes, corali, agate, onix sau chihlimbar. O alegere bună se numește și bijuterii din materiale naturale, cum ar fi piele, cochilii, margele, paie sau lemn. Ar trebui evitate bijuteriile de argint, aurul alb și pietrele cu o nuanță răcoroasă.
 • O pungă și pantofi pentru fetele de toamnă sunt sfătuite să aleagă din piele groasă, nubuc sau piele de piele. O structură de răchită este, de asemenea, o opțiune bună. În ceea ce privește umbra, este de preferat tonul brun, roșu, gălbui, pământ, dar pentru publicație poți ridica ceva mai strălucitor. Este important să nu alegeți nici accesorii prea palide, nici opțiuni excesiv de strălucitoare din piele moale sau brevetată.

Ar trebui să schimb culoarea naturală a părului?

De regulă, reprezentanții tipului de culoare de toamnă, cum ar fi nuanța naturală a părului lor, pentru că este bogat și frumos.

Dacă se dorește, diversitatea este recomandată pentru a alege vopsea cu un ton subtil roșu.Cu ajutorul henna, fata de toamna va adauga stralucire si straluceste la parul ei. Vopsirea cu tipul albastru de pigment albastru nu va funcționa.

Subtilitățile machiajului pentru a completa imaginea

 • Ochii fetei-toamna sunt atât de expresive încât pentru machiajul din timpul zilei se poate limita la un creion sau cerneală. Cele mai bune palete pentru machiajul de seară al reprezentanților tipului de culoare de toamnă sunt verde, albastru, gri și maro. Puteți folosi în siguranță nuanța de culoare aurie sau bronz. Nuanțele purpurii vor fi, de asemenea, o alegere bună, mai ales dacă ochii fetei au o nuanță verde. Dar smokay-aiz de machiaj ar trebui evitat.
 • Rujul de toamnă este recomandat să selecteze o nuanță expresivă, dar cu o nuanță caldă, de exemplu, caramel, portocaliu-roșu, maro deschis sau coral. Nuanțele, cum ar fi roz deschis, roșu, foc, roșu închis sau purpuriu, sunt considerate inadecvate.
Comentarii
 1. Nadia
  22.02.2016

  Cât de greu de înțeles aceste tipuri de culori! Cred că toate bruneturile sunt ierni.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații