Stiluri și modele de rochii

Rochie asimetrică - atrasă de silueta neobișnuită

Rochie asimetrică - atrasă de silueta neobișnuită

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristicile tăiate
 2. moda
 3. Tipuri de asimetrie
 4. Culori populare
 5. Tendințe de modă
 6. Ce sa poarte?
 7. accesorii
 8. pantofi

Rochiile cu elemente asimetrice sunt populare pentru femeile de modă, nu pentru primul sezon. Acestea sunt atrase de confuzia deliberată care sugerează ușurința și libertatea. Mai mult, datorită asimetriei tăieturii, o fată poate expune o anumită parte a corpului și atrage atenția asupra acestuia, dar în același timp nu arată vulgar și prea sinceră.

Caracteristicile tăiate

Rochiile, a căror tăiere poate fi numită asimetrică, au astfel de avantaje:

 • Costumul face fata mai seducatoare.
 • Din punct de vedere vizual, această rochie îmbunătățește silueta.
 • Cu alegerea corectă a detaliilor asimetrice, o fată într-o astfel de rochie poate ascunde anumite defecte de figura.

moda

Rochia asimetrică este o alegere frecventă atunci când aveți nevoie de un costum pentru o seară importantă sau pe plajă. Principalele stiluri în care sunt prezentate aceste rochii sunt silueta în formă de A și arsă, precum și un trapez.

Un alt stil folosit adesea pentru rochiile asimetrice este toga-ul rochiei în stil antic. Figura într-o astfel de rochie este drapată atractiv și pare neobișnuit de seducătoare.

Tipuri de asimetrie

Într-o rochie a acestui stil pot exista detalii asimetrice:

 1. Furtune. Rochiile cu un mânecă arata originale și sunt adesea alese pentru petreceri sau alte ocazii speciale. Adesea în astfel de rochii, asimetria din partea superioară este completată de o tăietură neuniformă a fustei.
 2. Fusta. Modelele care au un tiv neregulat sunt cele mai populare printre rochiile asimetrice. Acestea atrag atenția fetelor care doresc să-și arate picioarele subțiri, dar în același timp consideră că lungimea mini-ului este prea dificilă. Există destul de multe opțiuni pentru rochii cu un tiv asimetric. Acestea pot fi costume cu mai multe straturi, care constau în fuste cu lungimi diferite. Tivul poate fi înclinat în lateral sau în spate. Există, de asemenea, modele cu draperii originale.
 3. Tren. Punctul culminant al acestor echipamente asimetrice este partea frontală scurtă a fustei și spatele atât de alungită încât formează un tren. Astfel de rochii sunt adesea alese ca o rochie seara spectaculoasa. Ele arata cel mai bine pe fetele inalte care au picioare subtiri.
 4. Cutout. Rochiile cu un neckline asimetric sunt adesea alese de fete cu umerii frumoși. Această versiune a rochiei ajută la corectarea vizuală a asimetriei sânului, însă este necesar să alegeți modelul foarte atent, astfel încât defectul să fie netezit și să nu fie evidențiat. Una dintre cele mai comune variante ale acestui tip de asimetrie este prezența unei curele de umăr pe un umăr.

Culori populare

alb

Astfel de culori ale rochiilor asimetrice sunt în special în căutare atunci când caută o versiune de vară ușoară.

Cel mai adesea aceste rochii au un tiv asimetric și un neckline deschis. Rochiile de culoare albă pe umăr și un manșon deschis, pe de o parte, sunt de asemenea necesare.

negru

Rochia cu un fund negru dur poate servi ca o rochie concisă și elegantă pentru orice ocazie.

Completându-l cu o curea strălucitoare, tocuri și bijuterii de aur, veți obține un look de seară luxos. Rochii neagră pe un umăr sunt de asemenea comune.

roșu

Într-un costum asimetric roșu aprins, orice fată va arăta uluitoare, așa că este purtată în principal ca o rochie de cocktail sau de seară.

Cele mai multe ori rochii roșii de acest stil sunt modele cu o curea de umăr, cu un manșon sau cu un tren. Nu mai puțin produse spectaculoase cu tiv oblic.

Asimetrie de culoare

Separat, merită remarcat rochiile unei tăieturi simple, care, datorită schemelor de culori speciale, arată asimetrică.

Astfel de echipamente sunt o opțiune bună pentru birou, deoarece tăierea va respecta codul de îmbrăcăminte, iar culorile vor ajuta să se evidențieze printre ceilalți lucrători în birouri.

Tendințe de modă

Printre costumele acestui stil, cele mai populare în acest moment sunt modelele cu o fustă asimetrică. Pe de o parte, tivul poate atinge podeaua sau chiar se poate muta într-un tren, iar pe de altă parte, picioare goale în sus sau în jos.

Modelele cu asimetrie de sus sunt mai puțin frecvente. Ele sunt reprezentate în principal prin rochii cu un singur manșon sau cu asimetrie a gâtului.

Ce sa poarte?

O rochie asimetrică elegantă poate fi purtată cu un bolero, o blană, o jachetă sau o haină. În seriile de vară se răcească, îmbrăcămintea casuală cu un tiv neregulat poate fi completată cu o jachetă moale, jachetă de denim sau raglan.

În ceea ce privește sacul, apoi pentru seara asimetric alături de ridica un ambreiaj mic pentru a se potrivi cu rochia. Rochii casual de vară cu asimetrie completează sacul pentru plicuri sau o mână mică cu o curea subțire. Modelele de birou sunt bine combinate cu pungile din piele de lumină sau negru de dimensiuni medii.

accesorii

Modelele asimetrice de rochii sunt atât de strălucitoare și expresive încât, în multe cazuri, nu le combină deloc cu ele. Dacă partea superioară a unei astfel de rochii este reprezentată de un corset, este permisă prezența unui colier sau lanț. O rochie lungă asimetrică trebuie completată cu inele sau brățări.

Costumele cu o singură umăr necesită și un minim de accesorii. Va fi suficient pentru a pune pe cercei luminoase și pentru a găsi o brățară atractivă pe o mână deschisă.

pantofi

Selectând pantofi pentru tinuta asimetrică, ar trebui să acordați atenție culorilor clasice (negru, gri, alb) sau să ridicați pantofii pentru a se potrivi cu rochia. Pantofi luminoși cu culori decorative, cu decor expresiv, pot fi numiți opțiuni inadecvate, supraîncărcarea fundului.

Încălțăminte în pantofi pentru o rochie asimetrică este mai bine să alegi mare sau să o înlocuiți cu o pană. Pantofii fără tocuri sunt bine combinați doar cu tinute scurte asimetrice.

Comentarii
 1. liană
  20.02.2016

  Îmi plac rochiile cu un tiv asimetric sau pe un umăr)

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații