Stiluri și modele de rochii

Rochie balon - adauga volumul la solduri?

Rochie balon - adauga volumul la solduri?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Cine este potrivit?
 3. Tipuri de fuste
 4. țesături
 5. tricotat
 6. Rochie balon pentru plin
 7. Tendințe de modă
 8. Ce sa poarte?
 9. pantofi
 10. accesorii

caracteristici

Rochia de balon are o formă atât de neobișnuită și memorabilă încât nu poate fi confundată cu alt stil. Ce este acest model? "Trucul" rochiei de balon este o fusta voluminoasa, de parca umflat, datorita careia tinuta si-a luat numele. Volumul poate începe de la linia taliei sau de la piept, dar fusta se va reduce în mod necesar.

Un astfel de stil a apărut la mijlocul secolului trecut, când o figură feminină cu șolduri luxuriante, sânii și talie subțire - așa-numita "clepsidră" - a fost considerată ideală.

Cilindrul de îmbrăcăminte este permis să aducă proporțiile figurii la standardul dorit. Pompa fustei a fost realizata in mai multe moduri. Cel mai adesea, pentru acest scop, au scurtat căptușeala și au înconjurat tivul rochiei. Pentru a crea volum, multe darts sau falduri au fost făcute și pe fustă.

Cine este potrivit?

În ciuda faptului că stilul rochiei de balon este destul de specific, fetele cu cifre diferite pot purta o astfel de tinuta. Doamnelor tinere de fizic astenic cu sâni mici, șolduri înguste și un balon strălucitor de talie neexprimat va ajuta la formarea de volume în locurile potrivite.

Figura de tipul "măr" este, de asemenea, caracterizată de absența unei talanțe pronunțate, deoarece are aceeași dimensiune ca și pieptul și soldurile. Puteți corecta situația cu ajutorul unei rochii de balon, interceptată pe stomac cu o curea sau o curea largă.

Proprietarii unei figuri în formă de pară se pot lăuda de șolduri magnifice. Această categorie de fete este probabil singura care ar trebui evitată cu rochii cu fuste voluminoase, deoarece fac partea inferioară a corpului prea grea.

Tipuri de fuste

 • Balon cu balon cu fusta fusta Astăzi nu pare destul de obișnuit, dar în secolul XX o astfel de rochie era foarte populară. Volumul este creat în același timp datorită unei căptușeli scurte și a unui număr mare de pliuri adunate la talie.
 • Rochii cu tulpina fusta apare destul de des. Arată deosebit de bine proprietarii taliei subțiri, șoldurilor înguste și picioarelor subțiri. De regulă, fusta de lalele este destul de scurtă, lungimea ei rar cade sub genunchi. Pe fusta este necesar un jug larg și mai multe pliuri longitudinale.
 • Fusta de jos pe gingie, pare a fi destul de extravagant, astfel încât acest costum este de obicei ales de personaje îndrăznețe, încrezători în sine. Rochia-balon cu o fustă atât de neobișnuită este adesea lipsită de talie, fusta începe să câștige volumul din piept și se îngustează sub genunchi.

țesături

Pentru a crea rochii-cilindri au folosit o varietate de materiale - chiar dacă acestea au fost corelate cu timpul anului și stilul de îmbrăcăminte. Principala cerință care se impune asupra țesăturii este capacitatea de a menține forma, astfel încât materialele sunt folosite în mod obișnuit destul de dens.

Adesea, tricotajele sunt alese pentru a coase o rochie de balon, deoarece se învelește perfect. Pentru sezonul rece, puteți alege o țesătură de lână - apoi puteți recrea imaginea de moda din secolul trecut.

Bălți de rochie pot fi festive sau chiar îmbrăcăminte de nuntă. În acest caz, se preferă țesutul ușor, aerisit, cum ar fi tafta sau organza. Fusta volumetrica a materialului translucid arata ca un nor real de lumina.

tricotat

O rochie de balon făcut din fire este o opțiune excelentă pentru iarnă, pentru că chiar și în zilele înghețate dorim să rămânem feminine. Hainele calde, desigur, pot fi frumoase.Un exemplu frapant - o varietate de rochii tricotate și fuste. Arată foarte frumos și confortabil, iar pe de altă parte, ei se încălzesc perfect.

Se preferă modelele din fire care conțin cât mai multă lână naturală și un minim de poliester sau acrilic. O astfel de rochie vă va încânta pentru mai mult de un sezon, în timp ce modelele fabricate din materiale artificiale își vor pierde apariția după doar câteva șosete.

Rochie balon pentru plin

Rochia de balon arata grozav pe fetele inguste, in primul rand pentru ca ascunde cu succes volumele. Singurul lucru care nu trebuie făcut este să purtați o rochie cu o fustă scurtă, dacă aveți o înălțime mică și picioarele întregi. În toate celelalte cazuri, puteți să experimentați cu siguranță acest model.

Dacă aveți zone cu probleme, evitați aglomerația elementelor decorative în aceste locuri. De exemplu, armele și umerii nu trebuie evidențiate prin mâneci scurte, voluminoase precum "aripi" sau "lanterne". Dacă aveți deja șolduri mari, evitați rochiile cilindrice cu buzunare pe fustă.

Tendințe de modă

 • În sezonul viitor la modă, rochiile din dantelă sau cu inserții de dantelă vor fi deosebit de populare. Dacă nu vă plac fuste translucide, dar nu doriți să rămâneți în urmă în modă, uitați-vă la rochii de baloane cu un corset dantelă.
 • Rochii si fuste stratificate se vor arunca in aceasta vara pe toate modaurile avid. Asigurați-vă că vă aduceți o rochie de balon cu o fustă din mai multe straturi de material fin. Într-o astfel de rochie, veți semăna cu o floare exotică.
 • Rochii cu gât V au o proprietate incredibil de utilă: pun accentul pe piept și întinzând vizual gâtul. Colierul triunghiular este una dintre principalele tendințe ale noului sezon de modă. O rochie de balon cu un decolteu atractiv vă va face să prindeți privirile admirabile ale altora.

Ce sa poarte?

Un balon, ca orice altă rochie din garderoba ta, are nevoie de întreținere corespunzătoare. Principala sarcină aici este de a echilibra volumul creat în partea inferioară a corpului și de a nu supraîncărca tot ceea ce este sub talie cu detalii masive.

Puteți purta o jachetă scurtă sau un bolero peste o rochie de balon. Dacă fusta nu este foarte lungă, se va face șanțul clasic al unui stil drept sau montat.

Pantyhose colorate sau leggings pot fi purtate cu rochii de bal din tricotaje sau alte materiale calde. În cazul în care tinuta este solidă, încercați să purtați chiloți modelat - acesta este modul în care veți avea o imagine obraznic și jucăușă.

pantofi

Rochia de balon este cel mai strălucit element al aspectului dvs., astfel încât orice altceva nu trebuie să atragă prea multă atenție. Pantofii ar trebui să fie alesi cât mai simplu posibil, dar elegant, deoarece partea de jos a rochiei în sine este destul de masivă.

Prin urmare, lăsați cizme deoparte cu un vârf larg și pantofi pe o platformă groasă. Pentru balonul rochie se potrivește ceva mai puțin atrăgător: pompe, sandale cu curele subțiri, cizme elegante cu tocuri înalte. Pantofii cu tălpi plate ar trebui abandonați, deoarece o rochie cu o fustă atât de neobișnuită necesită un călcâi - pentru a menține proporțiile figurii.

accesorii

Accesorii nu sunt o parte mai puțin importantă a imaginii decât pantofii sau rochia, deci trebuie să le alegeți în așa fel încât să fie în armonie cu tinuta. Stylistii spun ca bijuteriile clasice, fabricate din aur, argint si pietre pretioase - coliere elegante si cercei deschisi - merg prost la o rochie de balon (numai daca nu este o optiune de nunta).

Pentru această rochie este mai bine să alegi ceva mai simplu, dar, totuși, original. Aruncați o privire mai atentă la bijuteriile de calitate - o formă neobișnuită de inel, cercei și coliere va arăta grozav cu o rochie de balon. Puteți alege bijuterii destul de masive - astfel încât acestea să echilibreze fundul greu al rochiei.

Comentarii
 1. Galya
  20.02.2016

  Această fustă părea înșelată! Cred că nu trebuie să poarte o astfel de rochie pentru femeile de peste 25 de ani.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații