Stiluri și modele de rochii

Bandeau dress - imagine seducătoare

Bandeau dress - imagine seducătoare

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Cine este potrivit?
 3. specie
 4. lungime
 5. Sfaturi pentru alegere
 6. Ce sa poarte?

caracteristici

Bando - aceasta este una dintre cele mai populare modele de rochii. Această rochie este pur și simplu făcută pentru petreceri, deoarece este foarte frumoasă, sexy și, în plus, nu împiedică mișcarea deloc, permițându-vă să vă distrați toată noaptea.

Numele rochiei de bandă provine din cuvântul francez, care se traduce prin "bandaj". Într-adevăr, acest model are o anumită asemănare cu o eșarfă legată de piept. Bando - costum destul de sincer. Nu numai că se potrivește cu figura, ci și lasă umerii și zona decolteului deschisă. Elementul caracteristic al rochiei de bandă este corsetul rigid, fără curele de umăr și mâneci. Fusta poate fi îngustă și destul de slabă, dar este aproape întotdeauna scurtă - nu mai sus de mijlocul genunchiului.

Cine este potrivit?

Fetele subțiri se uită în aceste rochii doar uimitoare, indiferent de înălțime. Dar proprietarii de forme magnifice nu ar trebui să ocolească această parte a costumului, trebuie doar să se ocupe cu pricepere de caracteristicile bandei. Suprafața potrivită a rochiei acționează pe principiul unui corset, care constă ușor în abdomen. În același timp, pieptul ridicat corseted arată cu adevărat luxos.

Proprietarii șoldurilor luxurianți ar trebui să opteze pentru o rochie de bandă cu o fustă liberă. Cei cu șolduri și talie sunt cam la fel, este mai bine să dai preferință rochiilor cu fuste voluminoase, de exemplu, stilul "lalea". Dacă aveți umeri bruște și brațe, se recomandă să se pună o rochie subțire sau bolero peste rochie.

specie

 • Rochie clasică de bandeau este o rochie cu o fusta scurta, scurta, deschizand gatul, umeri si pieptul superior.
 • Bandeau rochie cu curele - Aceasta este o modificare modernă a acestui stil. Din moment ce corsetul rochiei ramane rigid si nu are nevoie de "armatura" suplimentara, curelele de aici au o functie pur decorativa.
 • Rochie bandeau cu o fusta pufoasa - O altă modificare a acestei rochii. Fustele mai înguste sunt înlocuite cu opțiuni mai voluminoase: o fustă plată, un clopot, un tutu etc.
 • Îmbrăcați bandeau cu basky Astăzi este unul dintre cele mai populare modele. Baska arată minunat pe rochii slabe, dând figurii o formă seducătoare, feminină.

lungime

O rochie de bandeau este un costum de petrecere, așa că în mod tradițional este destul de scurt. Cu toate acestea, designerii moderni continuă să modifice acest stil, creând tot mai multe modele noi de bande cu fuste de diferite lungimi.

lung

O rochie lungă de bandă este o opțiune pentru fetele modeste care preferă să demonstreze un lucru: fie picioare, fie decolteu. Adevărat, în ciuda fustei lungi, aceste rochii nu par foarte stricte, deoarece de obicei au o fâșie destul de înaltă. O bandă lungă poate fi atât o rochie de seară pentru ocazii speciale, cât și o rochie de vară ușoară care salvează de căldură.

midi

Rochia de bandă medie de lungime arată foarte elegantă. Modelele simple de semi-siluetă, realizate într-o schemă de culori restrânsă, pot fi transportate chiar și la birou (deși încă trebuie să puneți un sacou peste rochie pentru a nu străluci la locul de muncă cu umerii goi). Pentru a merge la teatru, a deschide o expoziție sau la un restaurant, o astfel de echipă ar fi foarte utilă.

mini

Fetele sunt foarte îndrăgite de rochii scurte, deoarece vă permit să arătați fiecărei persoane atrăgătoare figură. Modelele cu o fustă mini sunt destul de sincere, astfel încât acestea ar trebui purtate doar pentru evenimentele informale.Pentru cei care sunt obosiți de rochii clasice de cocktailuri, vă sfătuim să acordați atenție bandei cu o fustă asimetrică (mai scurtă în față, mai lungă în spate), precum și să transformați rochia cu o fustă detașabilă.

Sfaturi pentru alegere

 • O rochie de bandă ar trebui să fie cumpărată numai dacă sunteți sigur că vă veți simți confortabil punând umerii goi pe ecran. Dacă credeți că această parte a corpului nu este perfectă sau pur și simplu nu vă place să o deschideți, este mai bine să refuzați să cumpărați acest model (sau să alegeți o jachetă sau un bolero adecvat).
 • Dress-bando poate fi o alternativă excelentă la o sundress. Dacă doriți să aduceți un flux proaspăt în dulapul de vară, asigurați-vă că vă uitați la acest model. Alegeți rochii cu un corset în vrac și o fustă scurtă. Țesătura din care este cusută tinuta trebuie să fie subțire și ușoară. În vara este mai bine să poarte rochii de lumină și culori strălucitoare. În acest costum veți arăta grozav pe plajă sau pe jos în jurul orașului.

Ce sa poarte?

Bandeau rochie este un costum foarte eficient. Este foarte frumos în sine, prin urmare nu are nevoie de întreținere suplimentară. Dacă este în aer liber, puteți pune pe o rochie sau o jachetă elegantă peste rochie. În acest caz, un șnur ar fi potrivit, dar va trebui să fie îndepărtat împreună cu îmbrăcămintea exterioară. Ciorapii pentru rochia de bandă ar trebui să fie aleși cât mai subțiri, cu lumină corporală, dar trebuie să fie evitate ciorapii groși de culoare închisă. Dacă modelul de rochie este suficient de simplu, va merge bine cu ciorapi sau ciorapi cu model. Rochia de vară lungă, cu umerii deschisi, poate fi purtată cu o pălărie și ochelari de soare largi.

accesorii

În ciuda faptului că rochia de bandă este foarte autosuficientă, ea nu poate fi răsfățată cu o varietate de decorațiuni. Ce accesorii alegeți depinde de stilul de îmbrăcăminte.

Cu o bijuterie lungă de seară îmbrăcăminte va arăta frumos: cercei și colier de pietre. Bijuterii sub formă de cercei mari suspendate și brățări cu mai multe straturi vor fi potrivite pentru o rochie de cocktailuri. Seturile de vară pot fi combinate cu bijuterii strălucitoare: margele lungi, cercei neobișnuite și un număr mare de brățări "țigani". Nu uitați, de asemenea, despre ornamentele pentru păr: păruri originale, bureți de cap, căști, etc. La urma urmei, fiecare detaliu este important pentru crearea unei imagini armonioase.

pantofi

Bando este o rochie incredibil de frumoasă, accentuând în mod efectiv cifra. Ca orice alt echipament similar, el, desigur, "întreabă" pantofii cu tocuri. La urma urmei, punând pantofii cu tocul, fata se transformă instantaneu: postura ei devine mai grațioasă și mersul ei devine mai neted.

Bando arata cel mai bine cu pantofi eleganti - pantofi sau sandale. Pantofii și cizmele de înaltă calitate sunt combinate în mod greșit cu un capac deschis, deci este mai bine să refuzați astfel de pantofi. Rochii de vară, cu o fustă lungă, pot fi purtate cu pantofi pe o talpă plată sau pe o platformă. Sandale-gladiatori sau apartamente de balet va arata grozav cu acest model.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații