Stiluri și modele de rochii

Rochii pentru figura "Pear" (triunghi)

Rochii pentru figura Pear (triunghi)

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristicile figurii
 2. Stele cu formă triunghiulară
 3. Modele de rochie potrivite
 4. Sfaturi pentru alegere

Fiecare femeie care vrea să arate uimitoare ar trebui să țină cont de tipul ei de corp atunci când alege o rochie. De exemplu, dacă cifra sa seamănă cu o pară în contururile sale, atunci este important să știți care stiluri vor arăta cel mai bine pe o astfel de figură și care ar trebui să fie evitate.

Caracteristicile figurii

Figura, numită "pere" sau "triunghi", se deosebește prin prezența:

 • Umerii strânși;
 • Gât subțire;
 • Bust mic;
 • Piele slabă;
 • Pronunțate waist;
 • Lansat larg;
 • Picioare complete.

Stele cu formă triunghiulară

Acest tip de formă este notat în:

 • Jennifer Lopez;
 • shakira;
 • Beyoncé;
 • Kristin Davis;
 • Christina Aguilera.

Modele de rochie potrivite

Fetele ale căror părți inferioare ale figurii sunt mai voluminoase sunt sfătuite să aleagă stiluri care atrag atenția asupra bustului, spatelui și brațelor.

Acestea includ:

 1. Rochii care au umeri goi. Acestea pot fi rochii cu decolteu sau curele subțiri. În aceste rochii puteți evidenția bustul unei mărimi mici și faceți vizual mai mult volumele. Fusta pentru astfel de rochii este de preferat largă, lungime medie sau mid-vițel.
 2. Rochii de tricotat Asemenea echipamente ar trebui să aibă o tăietură liberă și să fie sigur că sunt completate cu o centură.
 3. Rochii în stil Empire. În special în cerere sunt rochii grecești cu o lungime de până la podea sau la genunchi, care au un gât adânc și o talie supraestimată.
 4. Roșu trapez. În cazul unui corp în formă de pară, se recomandă selectarea unor astfel de rochii cu o lungime medie și talie înaltă, precum și un corset compactat.
 5. Rochie cu o siluetă slinky. Cea mai bună opțiune ar fi o rochie neagră. Într-o astfel de rochie, șoldurile se vor îngusta vizual, pieptul și umerii vor fi mai pronunțate, iar cifra ca întreg va arăta mai sexy. Această rochie poate fi purtată cu o jachetă, pantofi cu tocuri înalte și o eșarfă subțire.
 6. Rochie în stilul celor cincizeci. Fetele "pere" sunt sfătuite să caute un model cu un corset strâns, o fustă largă și o curea la talie.
 7. Rochie cu fusta clopot. Cea mai bună opțiune ar fi un model cu lungimea genunchiului, precum și o rochie cu talie înaltă.

Îndrumătorii cu o figură asemănătoare părului sunt sfătuiți să evite rochiile cu o fustă de creion și rochii cu mini-fuste. Cu un astfel de corp fizic, de asemenea, nu ar trebui să poarte costum prea strâns sau rochie bagat.

Sfaturi pentru alegere

Din moment ce partea de sus a figurinei "triunghi" este mai puțin voluminosă, fetele cu o formă asemănătoare își pot alege cu siguranță modele de rochii de seară și de mireasă, care au detalii mari pe linia pieptului. Ele se vor potrivi cu rochiile cu jabot, mâneci stratificate, buzunare mari pe piept, volane pe gât, maneci de aripă și elemente similare. Partea inferioară, în același timp, este aleasă mai modestă și mai simplă, de exemplu, o tăietură dreaptă a fustei.

Fetele cu o figură asemănătoare A sunt, de asemenea, sfătuite să pună accentul pe talie, astfel încât modelele cu detalii uimitoare le vor potrivi. De exemplu, pe centura de rochii poate fi un arc mare, inserții dantele sau ansambluri. Aceasta va distrage atenția de la partea inferioară.

Pentru a accentua decolteul, femeile cu formă triunghiulară trebuie să acorde atenție neckline-ului. Cel mai bine este să vă uitați la un model similar cu figura ovală, pătrată și cu gât V. De asemenea, o alegere bună ar fi o rochie pe un umăr.

Atunci când alegeți o țesătură, fetele cu o figura în formă de pară ar trebui să preferă materialele care curg ușor, care pot aluneca peste șolduri. Cea mai bună alegere este țesăturile din bumbac, lână și lenjerie.Pe silueta A, rochii din mătase, organza și alte materiale similare arată bine, cu condiția ca fusta să nu aibă mai multe straturi.

În ceea ce privește culorile, fetele cu cifra "pere" sunt mai potrivite pentru hainele simple, precum și costumele cu o parte inferioară mai închisă. Dacă îmbrăcămintea este făcută dintr-o singură țesătură întunecată, se recomandă purtarea unei astfel de rochii cu o eșarfă ușoară sau o eșarfă.

Comentarii
 1. Christy
  30.08.2017

  J Lo și celelalte stele menționate aici au sani uriași, ce fel de pere este? Pereții au sâni mici, așa că am un pere tipic - sâni mici, talie subțire și șolduri largi și fund. Este dificil să alegeți fuste și rochii, deoarece Totul este atârnat la talie și se îngustează în șolduri. Și nu sunt de acord cu stilurile propuse aici: fustele creionului sunt foarte potrivite, dau o talie subțire și subliniază șoldurile. Și clopotele, dimpotrivă, fac partea inferioară a corpului chiar mai masivă.

 2. marin
  08.08.2017

  Am o astfel de figură! Talie 67, șolduri 104, piept 86!

 3. ventrilica
  26.02.2016

  Cifra de clepsidra este considerata ideala si cred ca cea mai seducatoare este o para. Uită-te la Jennifer Lopez, acesta este idealul!

 4. Lara
  24.02.2016

  Veronica, de exemplu, eu, de exemplu, din contră, complexez din cauza unei asemenea figuri ca cea a lui Lopez. Ar elimina aceste kilograme în plus, dar ceva nu merge nicăieri.

 5. măzăriche
  23.02.2016

  Văd că cele mai multe stele nu se obosesc cu cifrele lor defecte. Pune pe ce vrei. Adevărat, adesea pare absurd. Cel puțin luați aceeași Jennifer Lopez.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații