Stiluri și modele de rochii

Ce rochie de ales pentru companie?

Ce rochie de ales pentru companie?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Stil potrivit
 3. Culori populare
 4. Anul Nou
 5. Ce rochii sunt potrivite pentru petrecerea corporativa?
 6. Ce sa poarte?
 7. pantofi

În timpul sărbătorilor, femeile care lucrează încep să caute un costum adecvat pentru petreceri corporative. Acest lucru este deosebit de interesant pentru cei care lucrează în condiții de cod de îmbrăcăminte destul de stricți și doresc să-și demonstreze feminitatea și frumusețea la o petrecere corporatistă cu un costum spectaculos și atractiv. Cu toate acestea, este important să alegeți rochia potrivită, astfel încât să fie potrivită pentru evenimentele corporative și să sublinieze numai meritele proprietarului acesteia.

caracteristici

Pentru o vacanță corporatistă, ar trebui să alegeți o rochie elegantă și la modă, dar în același timp modelele excesiv de friabile și sclipitoare sunt inacceptabile. O rochie potrivită pentru această ocazie este concepută pentru a fi elegantă și feminină, precum și elegantă și perfect potrivită. Aici vulgaritatea, strălucirea excesivă și sexualitatea subliniată sunt inacceptabile. Cu toate acestea, rochiile prea plictisitoare și costumele generale necorespunzătoare pentru părțile corporative nu vor funcționa.

Fabric pentru rochii în care se desfășoară acțiuni corporative, selectați din materiale scumpe și calitative. Rochii de mătase, satin și catifea sunt cele mai populare. De asemenea, întotdeauna în costume de moda din țesături dantelă.

Stil potrivit

Dacă o petrecere de corporație este un banchet sau o recepție într-un restaurant luxos, o rochie de seară elegantă va fi cea mai bună alegere. Masa bufetului nu este un eveniment oficial, prin urmare o rochie de cocktail de lungime medie cu o tăietură simplă și un minim de decor va fi cea mai potrivită pentru ea.

Cele mai populare pentru o petrecere corporatistă pot fi numite astfel de modele:

 1. Rochii cu decolteu. Asemenea tinute au un aspect elegant și sunt extrem de competitive cu scindarea adâncă.
 2. Rochii cu corset. În astfel de produse, puteți afecta aspectul figura dvs., făcând pieptul luxos, iar talia - mai subțire.
 3. Rochii cu draperie. Astfel de elemente de decorare în locurile potrivite vor adăuga un volum mic și vor ascunde micile dezavantaje ale figurii.
 4. Rochii cu arme americane. În această rochie, puteți netezi silueta cu umerii unghiali.
 5. Rochii cu asimetrie. Cele mai populare modele cu fundul înclinat, datorită faptului că, datorită liniilor diagonale, figura se întinde vizibil și arată mai subțire. Nu mai puțin rochiile cerute pe un umăr.
 6. Rochii cu o fantă în față. Cel mai adesea acestea sunt rochiile lungi pe podea, cu tăieri destul de îndrăznețe din șold de-a lungul unuia dintre picior.

Culori populare

Cel mai câștigător model este o rochie neagră. Acesta va atrage atenția, dar în același timp va umple pielea și va sublinia avantajele figurii. Cu această tinuă, veți obține o imagine feminină elegantă și misterioasă.

Rochii de seară în culori albe, pastelate sau violete arată de asemenea elegante. De asemenea, o opțiune bună este o rochie monofonică de culoare gri, burgundă sau albastru închis. În acest caz, nu uitați că nuanțele întunecate indică capacitatea de a fi subțire, iar într-o rochie ușoară, formele vor deveni mai luxuriante și rotunjite.

Anul Nou

Înainte de celebrarea corporativă a Anului Nou, se acordă o atenție specială alegerii tricoului potrivit. Cel mai adesea, petrecerea de Anul Nou implică îmbrăcăminte spectaculoasă și luminată, astfel încât decorul lor conține adesea paiete, pietre sau paiete. Dantelă, margele, gât neobișnuit, draperie, bască, curea neobișnuită, buzunar - o varietate de detalii de rochii pentru petrecerea de corporație de la Anul Nou este cu adevărat minunată.

Multe femei asculta sfatul pentru a alege culoarea rochiei în funcție de horoscop, dar nu veți pierde dacă alegeți o rochie de zăpadă, alb, gri sau bej pentru o astfel de sărbătoare. Dacă doriți să arătați spectaculos, alegeți o nuanță fuchsia sau o culoare albastră.

Ce rochii sunt potrivite pentru petrecerea corporativa?

Atunci când alegeți un costum pentru o petrecere corporatistă, fetele cu forme magnifice ar trebui să aleagă un model care să ascundă defectele figurii lor.

Cele mai potrivite stiluri sunt considerate:

 • Rochii cu talie mare
 • Rochii de mansardă
 • Rochii de lungime medie cu fusta arsă

Dacă aveți o formă magnifică, nu alegeți o echipă lungă pentru corporație. O opțiune mai bună este modelul ușor sub genunchi. În ceea ce privește culorile, fetele sunt sfătuite să aleagă îmbrăcăminte colorată într-o gamă întunecată, de exemplu, gri închis, cireș, negru sau albastru închis. Fetele cu șolduri curvate pot folosi costume cu două culori (cu fundul mai închis) sau pot alege un model cu imprimare alb-negru.

Ce sa poarte?

Este necesar să ridicați o pungă de ambreiaj sau un plic pentru o rochie elegantă. Multe haine includ o combinație cu o centură, a cărei lățime este determinată de stilul și figura fetei. De la îmbrăcămintea exterioară până la rochia de cocktail, poți să iei o jachetă potrivită, iar pentru seara alături - un bolero.

accesorii

În cazul în care umerii în rochie sunt deschise, trebuie să purtați cercei lungi, iar modelul cu vârf închis arata bine cu lanț și pandantiv elegant. Pentru o rochie cu mânecă scurtă, poți ridica o brățară, mai ales dacă mâneca este asimetrică.

O idee bună ar fi să folosiți un diamant mare sau alte pietre prețioase. Pearl bijuterii este, de asemenea, o opțiune bună.

pantofi

Cea mai bună opțiune pentru pantofii de corporație, fără îndoială, va fi pantofii cu tocuri înalte. Acestea pot fi deschise la picior, în pene sau cu curele. Culoarea pantofului este cel mai des aleasă ca negru, dar o variantă de pantofi care să se potrivească cu rochia sau pentru a se potrivi cu centura ar fi adecvată.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații