Stiluri și modele de rochii

Rochii de baie - care este punctul lor de vedere?

Rochii de baie - care este punctul lor de vedere?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Are rochii de costume de baie
 2. Cine este potrivit?
 3. țesături
 4. tipuri
 5. Culori populare
 6. Cum de a alege o rochie de baie mare?
 7. Sfaturi pentru alegere

Se pare că rochia de scăldat a fost de mult o relicvă a trecutului. Costumele de baie, pe care femeile le purtau cu un secol și jumătate în urmă, foarte puțin seamănă cu costumele miniatură moderne. Pentru a face proceduri de apă vindecătoare, doamnele trebuiau să poarte multe lucruri, inclusiv o cămașă de baie pe podea cu mâneci lungi și un guler, pantaloni și un capac. În același timp, hainele de baie au fost cusute din materie densă, care ascunde contururile corpului, chiar și atunci când este umed. Agenți de ponderare au fost introduși în tivul rochiei de baie, astfel încât să nu se ridice în apă și să nu deschidă picioarele.

În timp, costumele de baie ale femeilor au devenit mai concise. Cea mai minimalistă versiune a acestui costum este un bikini de costume de baie, care este doar câteva piese mici de țesături. Cu toate acestea, în ultimii ani, costume de baie solide, realizate sub formă de rochie scurtă, au devenit din ce în ce mai populare. Acest articol original este subiectul articolului de astăzi.

Are rochii de costume de baie

Rochia de baie, sau rochia de inot este un costum de baie dintr-o singură bucată, cu o fustă. Corsetul de costum de baie poate fi absolut orice - un clasic clasic sportiv cu două curele, o bandă, bustier, în formă de V, "inima" etc. Nu mai puțin variate și stiluri de fuste. La vanzare puteti gasi modele cu o fusta scurta, aripi, cu o fusta plisata, cu o farfurie larga si multe alte optiuni diferite.

Fusta poate începe sub bust, la talie sau la șolduri. La vânzare sunt rochii de baie lungi mini și midi.

Cine este potrivit?

În mod tradițional, rochia de costume de baie este destinată pentru fete prefăcute. Într-adevăr, costumele de baie dintr-o singură bucată cu o fustă sunt perfecte pentru proprietarii de forme magnifice. Ei fac bine cu sarcina de a masca zonele cele mai problematice: soldurile si abdomenul. În plus, costumele de baie solide au un mic efect de tragere și ajută la ascunderea defectelor cutanate, cum ar fi vergeturile postpartum.

Cu toate acestea, un astfel de costum de baie nu este contraindicat pentru alte tipuri de figuri - dimpotrivă.

 • Cel mai bine, rochia de baie se uită la fete cu o formă de clepsidră: accentuează bine talia subțire, șoldurile rotunde și sânii.
 • Dacă aveți șolduri largi, ar trebui să alegeți o rochie de costume de baie cu o fustă dreaptă, dar voluminoasă.
 • Proprietarii de sani mici și șolduri înguste, dimpotrivă, au nevoie de o fustă magnifică și corset, decorate cu maneci sau draperii.

țesături

Rochii de baie sunt fabricate din aceleași materiale ca și costumele de baie obișnuite. Alegerea țesăturilor nu este atât de mare, deoarece costumele de baie trebuie să îndeplinească mai multe cerințe stricte.

Deci, materialul pentru o rochie de costume de baie ar trebui să fie:

 • densă;
 • ușor;
 • opace;
 • suplă;
 • rezistent la uzură;
 • „Respiratia“;
 • uscare rapidă.

Costumele de baie sunt cel mai des fabricate din materiale sintetice, cu includerea fibrelor naturale. Compoziția îmbrăcămintei de costume de baie poate include: nailon, microfibră, poliester, lycra, poliamidă etc. Îmbrăcămintea din aceste materiale tolerează expunerea la apă (inclusiv clorinată) și la razele ultraviolete.

tipuri

Rochie scurtă de costume de baie înfățișarea seamănă cel mai mult cu un costum clasic de unică bucată. Are o mică fustă "simbolică" care acoperă abia fese. Această opțiune este cel mai adesea aleasă de fetele tinere cu șolduri înguste.

Costume de baie cu fusta lunga mai mult ca o rochie obișnuită de vară. Fusta de obicei vine la mijlocul coapsei, dar pentru unele modele se termina la nivelul genunchiului. Cu ajutorul unei astfel de rochii de îmbăiere, puteți ușor să deghizați plenitudinea șoldurilor sau a celulitei.

Swimsuit-sundress - Acesta este unul dintre cele mai populare tipuri de costume de baie. Se distinge printr-un corset pe curele subțiri și o fustă liberă, care începe sub piept. Într-o astfel de rochie este confortabil nu numai să înoți, ci și să meargă pe plajă, să participe la sport etc.

Culori populare

Alb-negru

Rochile de costume de baie alb-negru rămân în cerere deja pentru sezonul de modă la rând. Nimic nu ridică un bronz frumos ca aceste două culori sau combinația lor. Dacă sunteți un aderent al clasicilor, vă sfătuim să cumpărați o rochie de baie în culori monocrome.

colorat

Vara este momentul în care doriți să vă bucurați fără sfârșit de culorile luminoase. Vacanta care se apropie este un motiv excelent pentru a obtine un nou costum de baie de culori neobisnuite si frumoase. Acordați atenție rochiilor spectaculoase de îmbăiat de vin, albastru închis, turcoaz, piersic, lavandă și nuanțe de lamaie.

Cu imprimări strălucitoare

Cei care nu-i plac hainele obișnuite vor dori cu siguranță rochii de costume de baie cu un model original. Oamenii îndrăzneți și hotărâți aleg o amprentă de animal dăunător, naturi romantice precum ornamentele florale și florale, călătorii aleg modele etnice și intelectuali precum imagini abstracte.

Cum de a alege o rochie de baie mare?

Rochie - acesta este costumul de baie perfect pentru fetele prefăcute care se simt libere să expună anumite părți ale corpului. Proprietarii de forme magnifice ar trebui să aleagă o rochie de baie, pe baza caracteristicilor figurii lor. Adesea principalul avantaj al doamnelor corporale - un piept de lux. Asemenea bogăție trebuie să fie pusă în evidență prin corsetul cu o frumoasă ghirlandă.

Pentru a ascunde plenitudinea în șolduri și abdomen va ajuta la un costum de baie cu o siluetă în formă de A. În acest model, fusta începe sub piept și se termină la nivelul coapsei. Fusta - trapezoidală, ușor luminată. Nu se potrivește șoldurilor, dar nu creează volum inutil.

Sfaturi pentru alegere

 • Există modele de rochii de costume de baie, concepute special pentru fete pline. Ele au inserții speciale care au un efect corectiv. Cu ajutorul lor, puteți "trage în sus" zone problematice.
 • Modelul de costum de baie poate atribui atât imaginea vizuală, cât și cea mai apropiată de cea ideală. Pentru a vă arăta mai subțire, alegeți o rochie de baie cu un model vertical sau panouri laterale de culoare contrastante.
 • O rochie de inot cu un corset care are elemente decorative voluminoase va ajuta la mărirea vizuală a sânilor. Acesta poate fi un arc luxuriant, franjuri, draperii, flori brodate sau bibelouri.
Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații