Stiluri și modele de rochii

Moda rochii în 2019 (98 fotografii) - elemente noi și tendințe

Moda rochii în 2019 (98 fotografii) - elemente noi și tendințe

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. moda
 2. Tendințe și inovații actuale
 3. Sezonul de primăvară-vară
 4. Sezonul "toamnă-iarnă"
 5. Sfaturi pentru alegere

Alegerea unei rochii este o sarcină crucială pe care o femeie o va împlini cu ușurință, având în vedere particularitățile nu numai a calităților sale externe, ci și a celor interne. Iar dacă o femeie urmează moda și înțelege starea ei de spirit, atunci imaginea va fi perfectă. Deci, hai să vorbim despre rochii la modă din sezonul curent.

moda

O varietate de stiluri de rochii în mod constant de la sezon la sezon. Baza pentru multe idei au fost tendințele din ultimul an. Romantismul și feminitatea sunt, de asemenea, populare acum, arătându-se în umeri deschise, în neckline-uri și un accent pe șolduri. Stilul retro în interpretarea modernă, precum și combinația destul de extravagantă a "rochiei și pantalonilor" nu și-au pierdut relevanța.

Vorbind despre cele mai populare stiluri de rochii, pot fi evidențiate următoarele:

 • trapeze rochie;
 • bandeau rochie;
 • rochie de balet;
 • manta;
 • costum de îmbrăcăminte
 • jumper rochie

Cu toate acestea, oricare dintre stilurile de mai sus poate avea nenumărate variații, datorită principalelor caracteristici distinctive care predomină în acest sezon, cum ar fi:

 • tăiere necomplicată;
 • fără mâneci și umeri goi;
 • o adâncitură în formă de V sau rotundă;
 • Midi și maxi fuste de diferite stiluri: de la drepte, montate sau ars la fund;
 • pliuri, draping și stratificare.

În acest sezon, jumătatea frumoasă a umanității este atât de clasică, cât și de idei proaspete pentru dulapul doamnelor, dictată de tendințele tot mai mari.

Tendințe și inovații actuale

O cunoaștere detaliată a colecțiilor de rochii ne permite să observăm în detaliu o tendință spre moderare și rezonabilitate, dar, în același timp, costumele nu par proaspete și monotone. Acest efect se realizează printr-o combinație de texturi de densitate și culori diferite, precum și de lungimea și forma straturilor de materiale folosite.

Rolul deosebit de important jucat în acest decor de sezon: maneci, maneci și arcuri, precum și diverse accesorii. Brățări cu aspect îndrăzneț și neobișnuit, cu tăieturi și crestături de diferite grade de deschidere, situate pe anumite părți ale produselor.

În acest sezon la vârf de lungime midi, ceea ce înseamnă că rochia ar trebui să fie prezentă în garderoba oricărei persoane frumoase, indiferent de vârsta, trăsăturile și ocupația ei.

Astfel de tendințe vor fi distinse de moda pentru rochii din acest an. Este timpul să aflați ce costume sunt preferate în sezoanele de primăvară-vară și de toamnă-iarnă.

Sezonul de primăvară-vară

Sezonul de primăvară-vară este întotdeauna un triumf al fanteziei, trezirii și energiei. Și industria modei, ca și cum nici un altul nu reflectă starea de spirit a acestei perioade a anului, transformând moda femeii într-o adevărată extravaganță.

Vorbind despre stilurile dominante ale rochiilor sezonului cald, pot fi evidențiate următoarele:

 • bandeau rochie;
 • vestimentație de mireasă;
 • Rochie Smoky;
 • cu o fustă completă, în stilul anului sau cu trenuri;
 • cu echitație asimetrică;
 • rochii simple;
 • rochie în stil pijama;
 • rochii lungi.

Acest sezon reprezintă nu numai simplitatea tăierii și un minim de detalii, ci și o combinație competentă de diferite tendințe. Din acest motiv, fiecare doamnă va găsi cu ușurință rochia ei perfectă.

culoare

Schema de culori a sezonului cald este umplută cu nuanțe naturale de verdeață, fructe coapte și spray de mare. Printre preferatele de design au fost de asemenea: alb, roz și verde radiant. Iar combinația de culori albastre, albe și roșii din an în an rămâne o combinație de succes la modă.

Printre nuanțele pastel în tendința de albastru și roz, atât în ​​combinație și separat.Albastru fără fund, roșu ardent, portocaliu și galben, cupru cu cărămidă și vin sau purpuriu cu un amestec de roz sunt, de asemenea, actual. Deseori, designerii folosesc tehnica de degradare și blocare a culorilor pentru creațiile lor.

printuri

În sezonul de primăvară și vară, motivele florale sunt întotdeauna relevante. În anul curent, acestea sunt în principal voluminoase sub formă de flori sau petale. Dar există și ornamente miniatură. Temele maritime au câștigat mult timp "un loc sub soare" în colecții pentru sezoane fierbinți, prin urmare, rămâne relevant în fiecare an.

Inscripții, o celulă, o bandă largă sau diverse forme geometrice, cu tendință de abstractizare, se regăsesc și în colecțiile de rochii din sezonul primăvară-vară.

decorare

Tema decorului în sezonul primăvară-vară este deschisă foarte larg. Împreună cu arcurile tridimensionale menționate mai sus, se folosesc, de asemenea, șifonii și volanele folosite ca decorațiuni pentru rochii, franjuri, flounces, pliuri și draperii. Și simplu, din punctul de vedere al tăierii, modelele transformă în mod magic broderia manuală, aplicațiile volumetrice, pietrele, margelele colorate, fitingurile metalice și chiar pene de struț.

material

Am fost plăcut surprins de acest sezon cu varietatea de materiale, texturi și combinațiile lor incredibile. Admirați modelele de mătase cu ușurința și feminitatea lor. Rochiile cu fuste cu mai multe straturi sunt create de o combinație de nailon, tul, organza sau sifon.

Fata, voalul si coroana din ansamblul cu materiale contrastante densa arata spectaculoase si neobisnuite. Lace fabrică ocupă astăzi un loc special în atelierele de design. Capacitatea ei de a decora rochia femeii este foarte apreciată. În acest sezon, designerii au bătut dantelă, făcând-o mai densă și închisă.

Denim și țesături de bumbac sunt utilizate pe scară largă pentru modelele de rochii obișnuite în acest sezon. Proaspătul și originalitatea au adus în acest sezon modele de rochii din țesături sau obiecte perforate.

Sezonul "toamnă-iarnă"

Moda în sezonul de toamnă-iarnă este întotdeauna mai restricționat și serios. Rochia rămâne o componentă semnificativă a colecțiilor de designer și este prezentă în garderoba majorității femeilor. Dar devine mai închisă, confortabilă și are rolul de a nu-i decora proprietarul, ci, dacă este necesar, să o protejeze de vagarele vremii.

În sezonul rece, următoarele rochii sunt relevante:

 • manta;
 • pulover pentru pulovere;
 • A-line rochie;
 • se îmbracă în stilul "New Bow";
 • rochie cu corset;
 • rochie cu asimetrie.

Rochii de lungime medie și maxi au pășit cu încredere în sezonul toamnă-iarnă. Multe modele au un accent deosebit pe mâneci, datorită tăierii lor deosebite: lanterne pufoase sau flambate, franjuri sau mâneci. Companii ale unor modele sunt capes-capes și bucle. Deschise umerii și spatele, tăieturile pe fuste și draperiile sunt încă în funcțiune.

culoare

Paleta de culori a sezonului rece include culori clasice negre, albe și roșii, vin roșu gros, albastru și albastru, cu o notă de verde. Tehnica de tranziție a culorilor bogate la tonuri nobile intense este larg răspândită.

printuri

Imprimate sub formă de inscripții, elemente etnice și grafică 3D împodobesc rochii pentru scopuri mai universale. Modelele seara sunt pictate artistic cu modele florale, inclusiv pe tesaturi transparente.

decorare

Rochii pentru ocazii speciale sunt decorate cu bretele deja cunoscute, cu pene, cu broderii de aur sau cu blană pufos. Echipamentele de zi cu zi pot fi însoțite de ornamente de guler alb. Tehnica Patchwork ajută să transformi o rochie de stil simplu într-un lucru incredibil de elegant. De asemenea, manecile și flăcările tradiționale, plierea și drapingul nu stau la o parte.

materiale

Modelele de moda de zi cu zi din acest sezon sunt realizate din tricot gros și viscoză. Rochii din piele de căprioară, lână, cașmir, catifea naturală și tweed - o opțiune excelentă pentru o perioadă rece a anului. Piele naturală, ca material principal sau suplimentar, va îmbrăca rochia cu un caracter neplăcut, dar foarte atractiv.

Rochii din materiale de lux sunt create pentru aspectul de seară, a cărui suprafață imită metalele prețioase sau are un efect strălucitor. Lace, brocart, mătase și satin, ca și mai înainte, sunt iubite atât de creatorii de rochii cât și de cei care poartă aceste rochii.

Sfaturi pentru alegere

Indiferent de capodoperele pe care le creează, fiecare femeie trebuie să-și amintească faptul că orice lucru la modă ar trebui să sublinieze, să nu-și depășească individualitatea. Aderența necondiționată la modă poate priva o persoană de dreptul de a alege și te va face să uiți de preferințele tale în îmbrăcăminte.

Acest lucru nu se va întâmpla dacă respectați o serie de reguli specifice. Acest lucru este valabil mai ales pentru rochii de femei. Costumul se potrivește perfect dacă o alege femeia, luând în considerare tipul ei de figură și caracteristicile corpului. Rochia nu trebuie să fie în conflict cu vârsta, temperamentul și stilul general al femeii.

Rochiile obișnuite sunt selectate în funcție de sezon și de condițiile meteorologice. Locul, motivul și modul în care femeia intenționează să-și petreacă timpul în rochia ei joacă, de asemenea, un rol important în alegerea ei. În plus față de admirația celorlalți, confortul personal este, de asemenea, important. Dacă o femeie în rochie se simte constrânsă și nesigură, nu va scăpa de ochii altora. Ca rezultat al unui astfel de disconfort fizic, o femeie se va simți cu siguranță inconfortabilă.

Astăzi, lumea modei este infinit de diversă, astfel încât fiecare doamnă va găsi o soluție atunci când își alege rochia. Principalul lucru este să ne amintim că în ea ar trebui să fie în primul rând frumoasă, nu la modă.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații