Stiluri și modele de rochii

Rochii de toamnă - cele mai spectaculoase imagini pentru anotimpurile controversate

Rochii de toamnă - cele mai spectaculoase imagini pentru anotimpurile controversate

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. lungime
 2. Stiluri și modele
 3. Pentru plin
 4. Pentru femeile însărcinate
 5. de fiecare zi
 6. Pentru birou
 7. noapte
 8. nuntă
 9. imprimare
 10. culoare
 11. Ce să purtați

Toamna este strictă și tristă, jucăușă și frivolă, ca o femeie în rochie. Și ce fel de rochie, și trebuie să ne dăm seama.

lungime

lung

Pentru fanii de rochii lungi, designerii moderni au făcut un cadou real - au creat modele interesante într-un design unic.

Arata o combinatie buna de lungime maxi cu gat, material variegat, tesaturi de lumina si dantelă.

Cele mai recente versiuni ale rochiilor lungi pot fi combinate cu elemente superioare calde, care nu vor permite să se răcească pe o zi de toamnă.

scurt

Rochii scurte arata bine in orice taietura. Silueta proprietarului, într-o tăietură dreaptă va arăta ușoară, picioarele vor fi armonizate și proporțiile corpului vor fi prezentate în forma corectă.

Pentru cădere, ar trebui să alegeți rochii scurte de la gabardină, în principal în culori strălucitoare, materiale de mătase groasă și lână.

În versiunea scurtă, modelele cu gât în ​​formă de barcă și cu manșon în stilul kimono arată bine.

Stiluri și modele

caz

În toamnă, rochiile de manta sunt adesea combinate cu broșe sau chiar cu bluze ușoare de sifon, un arc pe care se va adăuga pictură la un aspect strict.

Căutați cizme înalte cu o rochie de toamnă.

luxuriant

Chiar și în toamnă poți să te simți ca o prințesă. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbraciți rochiile care păstrează ușurința imaginii și jocul de siluetă. Lasă un astfel de costum pentru ocazii speciale.

Tăiere liberă

Siluetele gratuite nu folosesc doar designeri leneși în colecțiile lor.

Rochiile lor de toamnă atrag cu caracterul lor practic și versatilitatea și sunt în mod surprinzător capabile să se potrivească în orice stil.

Rochie tunică

Gratuit, în cazul în care aveți nevoie de montare, în mod ideal combinat cu jambiere sau șosete strânse - toate acestea se referă la rochii care sunt cusute în stilul unei tunici.

Sarafane

Odată cu debutul toamnei, nu vor să-ți iau rămas bun de la stilurile de vară ale rochiei. Și de ce nu combinați o rochie cu curele subțiri cu o bețlovka, o cămașă sau o bluză groasă. Cald, frumos și original.

Vrei originalitate? Apoi ridică mănuși de înaltă pentru o rochie, care va arăta bine cu pantofi sau chiar cizme înalte.

Cu mânecă

Nu este necesar să se îmbrace cu un manșon ar trebui să fie cald și stricte. Designerii moderni au învățat să se joace cu astfel de echipamente, oferindu-le o atitudine foarte diferită.

plămâni

În toamnă există adesea zile calde, care vă permit să purtați o rochie strictă din țesături ușoare. Acesta poate fi poplin, satin, bumbac sau satin.

Chiar și modele fără mâneci pot fi luate în considerare. Dacă vă este frică să îngheți, aruncați o jachetă de un ton cu o rochie deasupra umerilor.

Nu vă limitați la culori neutre din gama rece, rochii de toamnă luminoase în culori pastelate vor arăta importante chiar și în toamnă.

cald

Schimbarea toamnei obligă să adăugați rochii calde de lână și cașmir la dulap. Designerii moderni sunt un număr mare de echipamente originale în care va fi dificil să se înghețe și să meargă neobservate în mulțime.

Slender poate să acorde atenție modelelor ciudate.Nu este necesar să înlăturați modelele tricotate, rochiile groase vâscoase și puloverele alungite din dulap.

Cu ornamente de blană

Toți, fără excepție, sunt încântați de rochii cu elemente de blană. Fie că buzunarele, gulerele sau manșetele - în orice caz, asemenea îmbrăcăminte arată regal.

Cu gâtul

Pentru vreme deosebit de rece, atunci când doriți să vă înconjurați cu căldură, sunt potrivite rochii cu un design interesant pentru gât.

Practicitatea deosebită se remarcă prin rochii lungi realizate de tipul de broască cu un guler tricotat. Dar și opțiunile scurte nu ar trebui să fie lipsite de atenție.

tricot

Pentru zilele de toamnă deosebit de reci, salvează rochii tricotate cu ace. Dacă alegeți silueta corectă, atunci o legătură dense cu fire groase nu va adăuga volumul inutil și extrem de nedorit la figură.

tricotat

Ce ar putea fi mai bine într-o cădere rece decât să îmbrăcați corpul într-o rochie tricotată. Tricoul tare va arata bine cu o lungime medie in culori inchise si luminoase.

Pentru plin

Hoodies care nu au formă, doamnelor pline ar trebui să arunce din garderoba lor și să le înlocuiască cu o valiză cu un miros, modele cu o fustă în formă de lalea și rochii cu silueta A. Aceste patru tipuri de rochii trebuie să fie adoptate de la sine și cu ajutorul lor să aducă varietatea dulapului tău de toamnă.

Nu trebuie să ocolești rochii strălucitoare și chiar modele strălucitoare.

Pentru femeile însărcinate

Pentru femei într-o poziție interesantă, rochiile de toamnă reprezintă o mântuire, conferă confort, nu împiedică mișcările și nu măresc atractivitatea naturală. Primul pas este de a alege rochii cu o linie A. Sub rochie rece în toamnă poți purta jambiere.

Și, bineînțeles, talie înaltă este elementul principal în dulapul unei femei însărcinate. Puteți alege pentru dvs. o rochie tricotată cu o structură tricotată, care este perfect întinsă și, prin urmare, îi poate însoți pe proprietar chiar și în fazele foarte târzii ale sarcinii.

de fiecare zi

Atunci când alegeți rochii pentru a fi folosite pentru uzul zilnic, trebuie să vă concentrați pe simplitate și confort.

Culorile luminoase aici vor fi nepotrivite, accentele vor contribui la decorarea decoratiunilor care ar trebui folosite cu atentie si nu uitati de simtul proportiilor.

Cu ajutorul accesoriilor simple poți crea imagini diferite de la o rochie de fiecare dată.

Pentru birou

Rochii de toamnă, din care se va forma imaginea unei femei de afaceri, dețin frecvent mâneci scurte obișnuite, tăiate drepte sau ușor montate.

Curea subțire, culori clasice și imprimări extrem de simple - aceasta ar trebui să fie limitată.

Opțiunile tăiate acceptabile pentru un aspect de birou sunt o rochie de tricou, o formă trapezoidală, o linie clasică A și opțiuni de înfășurare. Din materiale, lână, bumbac și tricotaje merită mai multă atenție.

noapte

În toamnă există adesea evenimente solemne în care este important să se uite uimitoare. Nu vă fie teamă să alegeți culori strălucitoare și combinații îndrăznețe în această toamnă.

Lungimea acestor rochii poate fi determinată independent, concentrându-se doar pe preferințele lor. Nu trebuie să vă îndoiți de relevanța echipamentului dvs. - principalul lucru este că vă convine și vă oferă confort.

O rochie de toamna, cu un neckline profund si ascutit, si o centura larga la talie va arata grozav pe forme luxuriante. Liniile asimetrice de pe tiv se uită în mod neașteptat pe o figură obișnuită.

nuntă

Nunta in toamna arata chiar mai frumoasa decat in orice alta perioada a anului. Rochia miresei pare deosebit de avantajoasă pe fundalul naturii aurite.

Principalul lucru pentru mireasă nu este să înghețe. Pentru a face acest lucru, alegeți o rochie pentru vreme: manșon lung, lungime maxi sau midi.

imprimare

În acest an, imprimările geometrice riscă să devină cele mai la modă.

Suporterii ziarelor tipărite ar trebui să acorde atenție colecției de la Emilio Pucci și Acne Studios.Lista tipografiilor populare include, de asemenea, abstractizare, teme florale și florale.

culoare

alb

Rochia albă de toamnă sa născut pentru a încânta, a seduce și a face ca fiecare trecător să se întoarcă.

negru

Rochia atrage imediat imaginația femeii imaginea lui Coco Chanel. Faceți-o regulă pentru a fi mereu elegant, în ciuda vremii, a ocaziei și a dispoziției. Și vă va ajuta cu această rochie neagră pentru toamnă.

roșu

Culoarea vampului, să adăugăm aici visiniu și culoarea vinului nobil - primim alegerea de toamnă pentru tinerele doamne care preferă să poarte imagini strălucitoare și să atragă atenția lumii înconjurătoare.

albastru

Rochia albastră arată foarte neobișnuită în culorile toamnei. Deși, când altundeva să experimentăm, dacă nu în sezonul de aur. Încercați toate nuanțele de albastru până când veți găsi culorile perfecte.

Ce să purtați

Înfățișarea de toamnă necesită încălțăminte adecvată (cizme, cizme strânse, cizme înguste sau cizme înalte). Sub rochia de toamnă, chiar dacă va fi creată pentru stilul de vară, acest pantof și altul nu este foarte potrivit.

Nu uitați de elementele cele mai neobișnuite care arată diferit: elemente basculare, tridimensionale, eșarfe, curele și coliere. Cu ajutorul lor, o rochie poate arata complet diferita.

Toamna necesită experimentări, agitare emoțională, noi culori și stiluri. Toate acestea sunt ascunse în rochii de toamnă.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații