Stiluri și modele de rochii

Rochii pentru figura "Hourglass"

Rochii pentru figurină

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristicile figurii
 2. Stele cu acest tip de figura
 3. Stil potrivit
 4. Sfaturi pentru alegere

Figura, care este similară cu o clepsidră, este numită cea mai feminină și foarte armonioasă. Se crede că fetele cu o astfel de construcție sunt orice haine, dar există stiluri care pot ruina o astfel de siluetă perfectă.

Caracteristicile figurii

Principalul avantaj al acestui tip de figura este, fără îndoială, o talie subțire. Raportul său este de aproximativ 75% din șolduri.

Deoarece părțile superioare și inferioare ale unei siluete similare de aproape același volum, o asemenea figură este de asemenea numită în formă de "X".

Dacă o fată cu un fizic similar începe să crească în greutate, grăsimea va fi depusă în partea inferioară a corpului.

Stele cu acest tip de figura

Figura care seamănă cu o clepsidră are atât de celebre actrițe:

 • Scarlett Johansson;
 • Dita Von Teese;
 • Bridget Bardot;
 • Natasha Richardson;
 • Salma Hayek;
 • Elizabeth Taylor;
 • Sophia Loren;
 • Catherine Zeta-Jones;
 • Marilyn Monroe;
 • Naomi Campbell;
 • Gina Lollobrigida;
 • Kim Basinger;
 • Michelle Pfeiffer;
 • Monica Bellucci;
 • Christina Hendrix.

Stil potrivit

Pentru a evidenția mai bine avantajele și avantajele unei figuri similare cu o clepsidră, se recomandă purtarea unor astfel de rochii:

 1. Sheath Dress Acesta poate fi ars de la șolduri sau îngustat în partea de jos. Într-o astfel de rochie, cifra clepsidră va arăta cea mai benefică. Rochia este cel mai adesea aleasă pentru o seară festivă, dar și o rochie similară este potrivită pentru o întâlnire de afaceri.
 2. Rochie cu un miros. Arată deosebit de frumos pe o frumusețe subțire, cu o figură de clepsidră. Pentru a accentua avantajele figurii, puteți utiliza draperii asimetrice și dezvăluiți clivajul.
 3. A-line rochie cu corset fix. În acest costum, o fată cu o figură asemănătoare cu X va putea ascunde o plinătate mică.
 4. Rochie de seara Această rochie poate fi dreaptă și ușor aprinsă, este important doar să se definească clar talia, care este cel mai adesea realizată cu ajutorul unei centuri.
 5. Rochii cu draperii și volane. Astfel de elemente de decor pot fi pe piept (astfel de rochii au aspect foarte feminin și sofisticat) sau pe linia taliei (nu vor strica imaginea dacă talia este foarte subțire).
 6. Rochii cu fusta arsă. Acestea trebuie să aibă, cu siguranță, un vârf strâns și o talie distinctă, iar țesăturile pentru astfel de echipamente vor selecta țesăturile care curg. Lungimea fustei se gaseste atat in podea cat si in midi.
 7. Rochii cu stil de fusta "creion". Astfel de modele stau pe figură cu silueta X perfectă.

Luați în considerare faptul că frumusețile cu o figură asemănătoare unei clepsidre nu sunt sfătuite să aibă vestimentație baghetă (își vor transforma figura într-un "dreptunghi") și rochiile a căror talie este puțin subestimată. Fetele ale căror părți inferioare ale figurii nu sunt perfecte nu ar trebui să se îmbrace prea strâns. În modelele cu o fustă basky sau foarte plină, cifra seamănă cu o pară, dar acest moment este pur individual.

Sfaturi pentru alegere

 • În cazul în care pieptul fetei este destul de voluminos, ea este recomandată modele de rochii care au un corset greu. În aceste îmbrăcăminte, talia va fi maxim accentuată, iar bustul va avea forma perfectă.
 • Fetele cu sânii mici sunt sfătuiți să ridice rochiile cu curele înguste sau fără curele. De asemenea, frumusețile cu un bust mic pot purta costume cu un braț american.
 • Alegerea unui model cu mâneci, femeile cu formă de corp în formă de X ar trebui să acorde atenție stilului manșonului "raglan". Modelele cu tampoane de umăr și lanterne ar trebui evitate.
 • Pe o fată cu o figură asemănătoare cu o clepsidră, costumele monofonice arătau cel mai bine.Rochia multicolor poate agrava percepția siluetei, astfel încât modelele florale și diverse geometrice ale fetelor cu acest tip de fizic ar trebui abandonate.
 • Selectând țesătura produsului, este mai bine să preferați texturi feminine și moi. Cea mai bună alegere ar fi rochii din in, vâscoză, crep ușor, tricotaje, mătase, bumbac moale și elastic și țesături tricotate. Materialele dense cu acest tip de formă sunt considerate o opțiune nefericită.
Comentarii
 1. speranță
  15.04.2016

  Sunt, de asemenea, un fericit proprietar al unei figuri de clepsidru. În 17-22, am avut 90 60 90. Apoi am început să crească pretutindeni cu un centimetru. Acum la 44 am 101 80 104. Și nu pot cumpăra nimic pentru vară. Sau dulap foarte în vârstă, sau deja destul de tânăr. La înălțimea 172 aproape totul este scurt. Ce marcă din categoria medie de preț poate fi luată în considerare, vă rugăm să spuneți.

 2. Margaret
  27.02.2016

  Wow! Sunt un fericit proprietar al unei cifre de clepsidru! Apropo, acest lucru a fost datorat muncii lungi pe tine si torsiunea cercului pentru a face talia sa arate bine.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații