Stiluri și modele de rochii

Bratara bustiera - o seductie clasica

Bratara bustiera - o seductie clasica

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. caracteristici
  2. Cine este potrivit?
  3. Stiluri populare
  4. lungime
  5. Ce sa poarte?
  6. îngrijire

Numele "bustier" a venit la noi din limba franceză. Este derivat din cuvântul "buste", care se traduce ca "piept". Inițial, bustierul era un tip de lenjerie de corp. A fost o cruce între un corsete și un sutien modern. Misiunea lui era să coboare talia și să susțină pieptul.

Astăzi, bustierul este un sutien rigid, fără bretele, care este purtat în principal pentru rochii de seară deschise. Cu toate acestea, în timp, bustierul de la lenjerie de corp a migrat la categoria de îmbrăcăminte obișnuită. Din ce în ce mai mult, puteți găsi rochii de bustier și rochii de burgetă, care au devenit articole de îmbrăcăminte independente.

În acest articol vă vom spune despre rochiile de blugi: despre ce sunt, despre cine se potrivesc și despre ce se îmbină cu ele.

caracteristici

Deci, o rochie de bustie este un hibrid particular de rochie si sutien. Se caracterizează printr-o mână deschisă fără bretele și mâneci și un corset făcut în formă de pahare.

Rochia de blugi are de multe ori un decolte destul de sincer, deci este considerat pe drept unul dintre cele mai sexy elemente de dulap pentru femei. Se poate potrivi unei figuri și poate avea o fustă pufoasă, dar partea de sus rămâne întotdeauna cât se poate de deschisă. Toată atenția se concentrează pe umeri, piept, brațe și gât, prin urmare, atunci când îți puneți un costum similar, trebuie să fiți sigur că această zonă pare perfectă.

Cine este potrivit?

Rochia de burgetă trebuie tratată foarte atent: în ciuda aspectului uimitor de frumos, poate strica imaginea dacă alegeți un model greșit. O atenție deosebită trebuie acordată neckline-ului și mâinilor, deoarece rochia pune totul pe ecran. Dacă aveți umerii și brațele foarte pline, plitele urâte ale pielii pot fi adunate deasupra corsajului. În acest caz, este mai bine să refuzați o rochie de bluză (ieșirea trebuie să arunce un sacou elegant sau o bomboană peste ea).

Sali de lux asemenea rochie pot prezenta în lumina cea mai favorabilă. Cu toate acestea, este foarte important să alegeți dimensiunea potrivită: în cazul în care corsetul este prea strâns, va exista un sentiment că pieptul este pe cale să "sări" din ea.

Cel mai bun dintre toate, o rochie de bust este așezată pe fete cu o clepsidră și un tip dreptunghiular. Dacă aparțineți ultimului tip, vă sfătuim să alegeți un model cu o fustă completă pentru a face figura mai feminină. O fustă completă va contribui, de asemenea, la echilibrarea umerilor largi.

Stiluri populare

  • Partea de montare. Rochia care repetă contururile unei figuri pare neobișnuit de atractivă. Adevărat, ar trebui purtat doar dacă cifra dvs. este aproape de ideal.
  • Basci. Rochii de astăzi cu basci sunt la vârf de popularitate. Acest element decorativ oferă imaginii un pic de cochet. În plus, basca maschează perfect plinul în talie.
  • Cu o fustă completă. Rochia cu un vârf strans și o fustă completă face ca fata să arate ca o floare grațioasă. Mai ales acest stil arată pe o doamnă miniaturală, subțire.
  • Cu un miros. Rochii cu un miros la fel de bine stau pe diferite tipuri de figuri, prin urmare, pot purta în siguranță atât pyshechki, cât și persoane subțiri. Mirosul este un detaliu neobișnuit și elegant, care îmbogățește cu succes imaginea.

lungime

Rochia-bustier este, de regulă, o versiune de seară sau de cocktail a rochiei. În ceea ce îl privește, nu există recomandări stricte privind lungimea: care ar trebui să fie doar fusta pe care o hotărâți, pe baza caracteristicilor cifrei și a formatului evenimentului.

lung

O rochie de bustie cu o fusta pe podea ar trebui aleasa pentru cele mai solemne ocazii.Într-o astfel de rochie, ar fi potrivit să apară la o nuntă (chiar pe cont propriu), la o recepție de seară sau la prezentarea premiului. Fusta poate fi pufoasă, dar bustierul arată mai elegant, cu un fund semirotos sau drept, care curge.

midi

O rochie de bustier de lungime medie se potriveste aproape tot, deci este considerata o optiune de vacanta universala. Este convenabil să se miște în el, așa că este adesea pus pe unde sunt planificate dansuri până dimineața. O rochie de lungime la genunchi poate avea orice siluetă. Model popular cu o fustă, șolduri strânse, cu o fustă-pack și un clopoțel.

scurt

O rochie de bustie cu un mini-bluza este o alta varianta a rochiei "dance". În virtutea sincerității sale, el este potrivit exclusiv pentru evenimente informale. O rochie care purta complet arme, umeri, partea superioară a sânului și deschide în mod semnificativ picioarele, nu fiecare fată îndrăznește să poarte. Mai presus de toate, o rochie scurta de bustie este potrivita pentru proprietarii unei figuri taiate si picioarele subtiri.

Ce sa poarte?

lenjerie de corp

Sub rochia de burgetă trebuie să alegeți lenjeria cea mai neplăcută, cu o suprafață netedă, fără dantelă, broderie și alte decorațiuni. Există sutiene speciale pentru acest costum, dar dacă corsetul este suficient de gros, poți să faci fără ele.

haine

Rochia de bluză este o tinuă autonomă care nu necesită detalii suplimentare, în plus față de accesoriile necesare. Cu toate acestea, dacă sunteți timizi despre umerii goi sau se răcește în interior, puteți pune pe un sacou, bolero sau un tipick frumos, care se potrivește stilului de rochie.

accesorii

Alegerea bijuteriilor și a accesoriilor pentru un dress-bustier, este foarte important să vă opriți în timp, deci doriți să purtați toate cele mai bune și frumoase lucruri pentru o rochie atât de neobișnuită. La loc va fi o geantă mică pe lanț sau un ambreiaj mic. Dacă rochia nu este decorată cu un decor bogat, geanta poate fi tăiată cu dantelă, margele sau pietre. Pentru o rochie foarte decorată, este mai bine să alegeți ceva mai simplu.

O rochie de bustie deschide decolteul si este o modalitate foarte buna de a-ti arata colierele si pandantele preferate. Harul mâinilor poate fi accentuat cu ajutorul brățărilor originale. Nu uitați de cercei: ele pot fi atât de clare cât și de pandantive masive. Bijuterii adevărate pot înlocui bijuteriile de înaltă calitate.

pantofi

Rochie bustier - aceasta este tinuta care nu poate exista fara acompaniament sub forma de pantofi cu toc inalt. Cu cât este mai mare călcâiul, cu atât veți vedea mai spectaculos. Cu toate acestea, pantofii pot fi înlocuiți cu sandale elegante - imaginea dvs. nu va pierde din acest lucru. Dacă dintr-un anumit motiv nu poți purta pantofi cu călcâi, poți să îți folosești apartamentele de balet îndrăzneț (dar alege doar cele care vor decora piciorul, făcându-l mai elegant).

îngrijire

Multe materiale moderne din care sunt fabricate rochii de burgetă necesită o îngrijire specială atentă. Pentru unele lucruri există o interdicție de spălare în mașina de spălat, de filare sau de călcat. Prin urmare, este foarte important să urmați instrucțiunile indicate pe eticheta internă - altfel lucrurile pot deveni de unică folosință.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații