Stiluri și modele de rochii

Rochie - confort absolut

Rochie - confort absolut

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Cine este potrivit?
 3. Un pic de istorie
 4. Stiluri și modele
 5. țesături
 6. Ce modele sunt potrivite pentru plin?
 7. Ce sa poarte?

Halate de baie pentru majoritatea femeilor sunt asociate cu curățarea și gătitul, și nu cu o rochie romantică și la modă. Cu toate acestea, există un halat, atât frumos și confortabil.

caracteristici

Stilul rochiei de rochie este foarte simplu. Produsul se distinge printr-un corset liber și o fustă arsă, precum și prezența mirosului și a unei centuri. Diferitele variante ale acestei rochii diferă în funcție de lungime, prezența gulerului, tipul de tăiere, prezența mânecilor și alte detalii.

Nu există restricții privind variațiile de culoare ale halatei. Puteți vedea atât costume colorate, cât și produse cu imprimare florală, de mazăre, geometrică sau abstractă. În plus, o halat de haine poate fi tăiat cu dantelă, șorțuri sau maneci.

Cine este potrivit?

Acest stil de rochii poate fi numit universal, deoarece se va potrivi fetelor cu forme diferite și pentru diferite ocazii. Într-o astfel de rochie, vă puteți simți confortabil acasă, la o sărbătoare și în birou.

Dress-robe va arata perfect pe absolut orice figură, ascunde cu succes defecte posibile și subliniind avantajele. Dacă o fată este subțire sau figura ei este similară cu un dreptunghi, într-un halat se va arăta mai feminin. Acest stil arată foarte atrăgător pe o figură de clepsidru, deoarece în el curbele pieptului, taliei și șoldurilor vor fi descrise cu succes.

Un pic de istorie

Costumele care combină o rochie și o rochie cu miros au apărut în garderoba femeilor în anii 70 ai secolului al XX-lea datorită designerului de modă Diane von Furstenberg.

Acestea au devenit foarte populare pentru fashionistas, pentru că astfel de rochii erau atât elegante, cât și foarte confortabile. Modelele "îmbrăcăminte roșie" se așeză bine pe figură și puteau fi purtate atât acasă, cât și la lucru sau la plimbare.

Stiluri și modele

Cu miros

Rețineți că versiunea clasică a halatei este reprezentată de modele cu miros. Mirosul în astfel de rochii traversează silueta în diagonală, după care părțile laterale ale produsului sunt legate la talie cu o centură. De asemenea, există modele în care mirosul nu trece pe verticală, ci pe verticală. În plus, există rochii cu un miros fals.

Lungimea modelelor acestei halate este de la maxi la ultramini. Versiunile de vară ale unei astfel de rochii sunt cusute din țesături ușoare care curg, iar pentru fabricarea modelelor pentru toamnă și iarnă se utilizează, de obicei, tricotaje.

Opțiunea Home

Modelele pentru casa acestui stil nu sunt doar convenabile, ci și foarte atractive. Atunci când cumpără o rochie de casă, ele aleg de multe ori culori vii, cum ar fi dungi, flori mari sau puncte polca. Sunt adesea purtați cu o curea de culoare contrastantă.

Buton-jos

Astfel de modele de halate sunt foarte practice și aparțin stilului casual. O astfel de rochie are buzunare false care o fac să arate ca o rochie de safari. Cel mai adesea, o rochie de toaletă cu nasturi este cusută din țesături dense și purtată în toamnă. Sunt foarte atractive modele de blugi, purtate cu pălărie și eșarfă. De asemenea, rochii interesante arata cu maneci lungi, realizate din tricotaje.

Rochii lungi

O rochie de rochie pe podea poate fi folosită ca o îmbrăcăminte de cocktail, mai ales dacă în partea de sus a acestei rochii există un neckline asemănător V, iar fusta lungă are o tăietură mărită. Acest model este completat de o centură largă, ambreiaj și bijuterii masive.

țesături

În timpul apariției acestui stil, rochiile de toaletă au fost cusute din tricou, deoarece acest material a fost foarte practic.În zilele noastre, puteți vedea rochii de acest tip din bumbac, vâscoză, denim, lână, calico sau calico. Rochii elegante de îmbrăcăminte sunt cusute din brocart, catifea sau velur, precum și din mătase și guipure.

Ce modele sunt potrivite pentru plin?

Pentru fetele cu rochie curvată, halatul de baie arată foarte armonios. Într-un model cu o lungime puțin mai mică decât genunchii, puteți ascunde ambele șolduri largi și probleme cu centimetri în plus pe abdomen. Dacă o femeie are o formă de măr, folosind un halat, puteți crea vizual o talie care va face silueta mai subțire.

În ceea ce privește culorile, fetele pline ar trebui să se uite mai atent la halatele de toaletă monofonice, precum și la modelele cu amprente verticale.

Ce sa poarte?

 • Cu o halat, poți purta o jachetă sau o mică eșarfă.
 • Alegerea bijuterii pentru rochia acestui stil, trebuie să țineți cont de finisajul rochiei. Cu cât îmbrăcămintea va fi mai modestă, cu atât mai puține bijuterii trebuie să poarte cu ea. Uneori este suficient doar o brățară și o geantă mică.
 • Dacă halatul nu are mâneci sau nu are curele, purtați cu ea margele lungi și cercei lungi. Purtați o margee scurtă pentru un model de casă de o asemenea rochie.
 • Rochia de halat se va potrivi cu orice pantofi sau sandale. Acest stil merge bine cu pantofi cu tălpi plate și cu tocuri de înălțimi diferite.
 • Cureaua acestei rochii poate fi completată cu o bandă contrastantă.
Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații