Stiluri și modele de rochii

Rochie - alegerea în favoarea confortului și practicității

Rochie - alegerea în favoarea confortului și practicității

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. caracteristici
  2. Cine este potrivit?
  3. tricotat
  4. nuntă
  5. noapte
  6. lungime
  7. Ce sa poarte?

În dulapul unei fete moderne există lucruri greu de ghicit pentru prima dată. Pentru bărbați, fustele noastre preferate, pantaloni scurți, rochii, fuste, rochii, salopete etc. rămân încă un adevărat mister. Între timp, toate aceste articole de îmbrăcăminte destul de ciudate, la prima vedere, sunt incredibil de convenabile și practice, deoarece pot înlocui două sau chiar trei lucruri dintr-o dată.

În articolul de astăzi vom discuta despre unul dintre cele mai populare "hibride" - cămașă. Vom spune despre cine merge acest lucru, în special despre soiurile sale, precum și despre cum să îl purtăm și cu ce să combinăm.

caracteristici

Chiar dacă nu ați văzut niciodată o rochie de tricou (care este foarte îndoielnică, deoarece în timpul verii un număr imens de fete se îmbracă în acest costum), vă puteți imagina cu ușurință ce fel de haine este, pe baza unui singur nume. Rochia este o versiune alungită a unei cămașă obișnuită fără mâneci.

Cămașa este o modificare modernă a cămășii, care a fost inițial un element de lenjerie de corp, iar apoi sa mutat în îmbrăcăminte sport. Astăzi, cămașa se referă în principal la stiluri sportive, plajă sau casual. Este lipsită de mâneci, are o siluetă bine fixată și o adâncime de adâncime.

Cine este potrivit?

Caracteristicile speciale ale rochiei cămășii nu îi permit să păstreze secretele tale adevărate, așa că ar trebui să purtați acest lucru numai pentru cei cărora le lipsește complexul despre propria lor figură.

Rochia este de obicei cusută din tricotaje sau alte materiale elastice subțiri. Un astfel de material, în combinație cu o siluetă strictă, pune accentul pe contururile corpului și nu ascunde defectele. În plus, o rochie superioară a tancului lasă umerii și brațele deschise. Prin urmare, dacă considerați că stomacul sau partea superioară a corpului dvs. este zona dvs. problematică, este mai bine să renunțați la acest îmbrăcăminte.

Cea mai spectaculoasă rochie se vede pe fetele subțiri cu tipul de "dreptunghi" sau pe proprietarii celei mai feminine figuri - "clepsidră".

tricotat

"Mike" este una dintre cele mai preferate opțiuni pentru rochii de fete pentru sezonul cald. Modelele de vară, de regulă, sunt realizate din tricotaje subțiri - o țesătură confortabilă în căldură, elastică și șosete. Rochiile tricotate tricotate sunt confortabile, dar au o caracteristică neplăcută: materialul este adesea întins și adunat în pliuri pe părțile cele mai problematice ale corpului. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când alegeți un costum similar.

Rochii tricotate, tricourile sunt discrete, monofonice și luminoase, cu amprente interesante. Modele deosebit de populare în stilul marin cu dungi orizontale.

nuntă

Cel mai neobisnuit tip de rochie-tricouri - aceasta, desigur, nunta. Pentru astfel de cazuri, se creează costume elegante de material nobil, decorate cu un decor deosebit. Ele arata foarte concis, dar, in acelasi timp, originale. Rochii de tricou sunt adesea alese de miresele care planuiesc o nunta stilizata in aer liber, de exemplu, pe puntea unei nave sau intr-o cafenea de plaja.

noapte

Recent, cămașa a încetat să mai fie exclusiv de îmbrăcăminte informală pentru fiecare zi. Din ce în ce mai mult, acest lucru, făcut în diferite stiluri: de la afaceri la seară.

Rochia de seară este, de regulă, un costum a cărui simplitate de tăiere este compensată de un decor bogat. Modelele seara sunt, de obicei, brodate cu un număr mare de margele, paiete sau pietre.Într-o rochie inteligentă, o rochie de dungi poate avea o tăietură neobișnuită, suficient de adâncă pe piept sau o fâșie pe fustă. O variantă destul de obișnuită a acestei rochii este o rochie cu talpa mărită sau asimetrică.

lungime

Inițial, cămașa a fost creată pe scurt - astfel încât era convenabil să se joace sport sau să se miște în mod activ. În timp, au început să apară soiuri de astfel de rochii de lungimi foarte diferite.

lung

Rochii lungi, tricourile au apărut relativ recent în lumea modei, așa că încă arată neobișnuit. Modelele alungite, ajungând până la glezne, sunt cele mai potrivite pentru fetele înalte și subțiri. Ele se combină bine cu atributele punk: cizme grele, jachete din piele etc.

midi

Rochia de lungime medie poate fi realizată în diferite stiluri. Este considerată cea mai versatilă opțiune a tuturor, deoarece este potrivită pentru fete de diferite înălțimi.

Dacă puneți o cămașă de dans sau o jachetă peste o astfel de rochie, va fi destul de posibil pentru el să apară în școală. Unii oameni poartă o asemenea îmbrăcăminte la lucru, dar nu ar trebui să o facă oricum - cămașa se referă la haine informale.

scurt

O rochie de tricot scurta este de obicei o optiune sportiva sau de plajă. Este incredibil de confortabil în căldură și, în plus, vă permite să vă mișcați liber. Adesea, există modele scurtate cu un neckline neobișnuit și profund. Mini-rochii cu o fusta in pliante sau decorate cu manecute arata coquettishly si amuzant.

Ce sa poarte?

  • Jacket sau cămașă. O cămașă carouri, denim sau jachetă subțire într-un stil sportiv va fi un plus extraordinar pentru o cămașă rochie. Deci, pe baza unui singur lucru, puteți crea mai multe imagini diferite.
  • Colanți sau colanți. Dacă este răcoroasă afară, dar nu doriți să renunțați la tricoul preferat, încercați să îl combinați cu cămăși luminoase, strânse, legături, blugi sau legături strânse (jeggings).

pantofi

"Mike" - unul dintre puținele tipuri de rochii care nu au nevoie de călcâi. Puteți purta acest lucru cu pantofi confortabili de zi cu zi - adidași, adidași, pantofi de balet și chiar papuci de plajă. Iubitorii de imagini extravagante se vor bucura cu siguranta de combinatia unui tricou cu rochie si a unor ghete cu talpi grosime.

accesorii

Cămașa nu necesită accesorii; cel mai important lucru este să încerci să eviți lucruri care sunt prea complicate și "elegante". Bijuterii originale (plastic, piele, lemn), ochelari de soare, rucsaci sau pungi simple, confortabile, mănuși, pălării amuzante - toate acestea se întâmplă bine cu acest echipament.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații