Stiluri și modele de rochii

Rochie cu bretele - note originale din imagine

Rochie cu bretele - note originale din imagine

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Modele populare
 3. Rochii de seară
 4. Sala de bal pentru dans
 5. Stilul Chicago
 6. Culori populare
 7. Ce sa poarte?

Fringe este un element foarte ciudat în decorarea rochiei, deoarece era foarte popular în anii 20 ai secolului trecut. Se folosește la decorarea hainei în stilul țării, boho sau estetică. Astăzi, designerii celebri de modă îl folosesc ca un decor pentru rochii elegante, luminoase și sofisticate.

Fringe vă ajută să aduceți pasiunea imaginii, curajul și simțul libertății insațiabile. Dar, adesea, oferă fetelor șic, sofisticare și aristocrație.

caracteristici

Astăzi, bretele pot fi create din orice material, au lungimi și culori diferite. Designerii folosesc piele, suede, mătase și bumbac, precum și materiale de textura extraordinară atunci când creează o fringă elegantă și spectaculoasă. Aceste corzi amuzante pot fi un element separat al decorului rochiei, sau pot decora decolteul, gulerul, tivul sau mâneca rochiei.

Fringe pe rochii pot fi prezentate sub formă de ciucuri rafinate sau reticuluri subțiri.

Modele populare

 • Rochiile scurte, prezentate în stilul "Latina", se disting prin faptul că sunt decorate cu margini de-a lungul întregii lungimi. Dacă doriți, puteți face orice rochie la modă, este suficient să coaseți patru sau cinci rânduri de dantelă pe o rochie simplă cu curele subțiri.
 • Rochiile cu franjuri la talie arată foarte frumoasă și atractivă, mai ales dacă firele au o lungime de aproximativ 40 de centimetri. Astăzi, rochia de poncho cu franjuri este la modă, deoarece îi dă fetei feminitatea, fragilitatea și frânghiile subțiri, fac imaginea ușoară și energică.
 • Rochii în care doar o fustă sau un corset este decorat cu o franjuri. Această rochie este potrivită pentru fetele cu proporții imperfecte, deoarece fringe vă permite să dați volumul necesar sau să întindeți întreaga siluetă. Așadar, firele scurte sunt folosite pentru a crea volum, iar o farsă lungă vă permite să vizualizați vizual o formă mai subțire.
 • Rochii tricotate sau tricotaje sunt, de asemenea, adesea decorate cu franjuri. Tricotarea manuală vă permite să faceți o fringă de același fir ca un lucru tricotat.
 • O rochie din fâșii subțiri de țesături cu fringe pare foarte interesantă. Forma neregulată a dungilor va ajuta la obținerea volumului în locurile potrivite.
 • Rochii în stil de țară sunt adesea decorate cu o franjuri, și anume neckline, gulere și mâneci. Fringe, care se află la articulațiile fustei arșite, arată spectaculos și elegant.

Rochii de seară

Rochii de seara si de cocktail, decorate cu franjuri, arata spectaculoase si luxoase. Se pare o cusătură groasă pe curelele subțiri sau cu o lungime de trei sferturi.

Fringe este un element autosuficient al dulapului feminin. Este capabilă să decoreze chiar și un costum strict, să-i dea romantism și originalitate.

Astăzi, multe femei la modă merg la petreceri în rochii fringate, care nu doar decorează imaginea, ci îi conferă ușurință, eleganță și atractivitate.

Rochia de seara poate fi decorata atat cu franjuri scurte cat si scurte, de culoare unica sau multi-colorata.

Sala de bal pentru dans

Rochii de înălțare cu o lungime scurtă pe curele ușor vizibile, decorate cu bretele, aparțin stilului latino. În acest costum, fiecare fată va fi mereu în centrul ringului de dans, fără a fi imposibil să dansezi.

Adesea, rochia cu bile este tăiată cu o franjuri la talie, ceea ce permite evidențierea sofisticării sale. Mănușile decorate cu bretele sunt perfecte pentru proprietarii de mâini lungi și subțiri.

Coardele subțiri din zona neckline-ului vor atrage cu siguranță atenția celorlalți.Dar, de cele mai multe ori, fetele de dans preferă rochiile cu franjuri de-a lungul tivului.

Stilul Chicago

În acest sezon, multe femei la modă au în dulapul lor o rochie în stilul Chicago, care este un clasic iubit și arată foarte impresionant.

Oferă rochie de seară în acest stil:

 • Lungimea rochiei de cocktail poate varia de la genunchi la glezna. Dacă aveți nevoie pentru a recrea atmosfera din anii treizeci ai secolului XX, puteți alege un costum cu o lungime mai îndrăzneață.
 • Talia caracteristică joasă, deși nu puteți adera la această regulă, deoarece proporțiile naturale sunt apreciate. Pentru cei douăzeci ai secolului al XX-lea, ei nu se concentrau, de obicei, pe talie sau folosesc o versiune subevaluată până la mijlocul coapsei, după care după un deceniu au început să fie ghidat de silueta obișnuită a femeilor atunci când custează rochii.
 • Cea mai populară țesătură este satin, dar și rochii de mătase, sifon și catifea sunt de asemenea comune. Fringe, pietre și margele, paiete și sclipici sunt folosite pentru a decora o rochie în stilul Chicago.

Punctul culminant al rochiei este o tăietură pe coasa, care descrie perfect silueta femeii. Această reducere este rară astăzi, utilizată în principal pentru croitorie de rochii de seară pentru petreceri dedicate anilor treizeci.

 • Costumele se caracterizează printr-o tăietură adâncă pe spate și o siluetă bine fixată, care se extinde treptat în jos, de la linia coapsei.
 • Cifra perfectă pentru o rochie în stilul Chicago este o siluetă sofisticată, cu linii elegante și umerii largi.

Culori populare

Fiecare femeie de moda poate ridica o rochie de toate culorile preferate, dupa ce toti designerii ofera haine cu o fringa de scheme de culori diferite. Opțiunile clasice sunt negru, alb și gri.

Pentru iubitorii de culori strălucitoare adecvate rochie de rochie, verde deschis, rosu sau albastru. Mănușile ar trebui alese pentru a se potrivi cu decorarea.

În acest an, cele mai populare culori pentru rochii de cocktail cu franjuri sunt alb sau negru clasic, de lux de aur, și de asemenea stacojiu sexy sau roșu.

Atunci când alegeți culori, este necesar să selectați toate elementele imaginii astfel încât să se completeze armonios reciproc. Astfel, o rochie de coral cu ornamente de argint va fi perfect combinată cu un ambreiaj în culoarea argintiu.

Ce sa poarte?

O rochie elegantă, cu fringe pentru a crea un aspect de neegalat, poate fi completată cu o geantă de mână, mănuși sofisticate, o pălărie originală și pantofi la modă. Principala regulă care trebuie urmată este aceea că toate elementele trebuie să fie în aceeași schemă de culori.

O pălărie mică sau o pălărie cu o margine largă va fi o mare plus față de imagine. O soluție originală pentru decorarea capului va fi o panglică decorată cu pene, flori și sclipici. Atunci când alegeți o geantă de mână este să rămâneți pe plicul-plic. Pentru a decora gâtul, puteți alege o boa de lux de blană, margele sau un arc luminos. Un podoab foarte popular este un colier lung - adesea făcut din perle, care este înnodat.

De asemenea, este necesar să vă amintiți despre mănuși, deoarece în anii treizeci au fost un atribut obligatoriu. Velvet sau mănuși de mătase sunt o alegere excelentă.

Pentru o rochie în stilul unui pantof latin cu tocuri de ochelari sunt potrivite. Cizme de cowboy va arata grozav cu o tinuta de tricot fringed.

Pentru a crea un aspect de seară, cerceii lungi și lanțurile elegante vor fi o tandemă grozavă pentru rochia fringedă.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații