Stiluri și modele de rochii

Îmbrăcăminte plină: să vorbim despre pliuri la modă

Îmbrăcăminte plină: să vorbim despre pliuri la modă

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristici rochie plisate
 2. Cine este potrivit?
 3. Diferența unei onduleri de la plisse
 4. țesături
 5. lungime
 6. Culori populare
 7. Marilyn Monroe Îmbrăcat în rochie
 8. Ce sa poarte?
 9. pantofi
 10. accesorii

Pliată - este o modalitate extraordinară de a oferi un aspect luxos țesăturilor și îmbrăcămintei. Luxul și feminitatea oferă rochii pliate pe care le poate purta orice femeie, subliniind frumusețea ei.

Caracteristici rochie plisate

Abundența pliurilor este un element dificil al imaginii, de aceea, este folosit de obicei după cum urmează:

 • Partea de jos a rochiei este o fusta plisata. Ajută la trecerea accentelor jos, este posibilă o rochie de orice lungime cu talie joasă sau înaltă. Se diluează cu alte detalii ale imaginii, lăsând o notă de feminitate și eleganță.
 • Detalii detaliate: pe mâneci ascunde plinătatea mâinilor, în partea de sus a rochiei - crește vizibil volumul pieptului. Ajută la crearea unei imagini elegante, adaugă șic boem datorită împrăștierii țesăturii manșoanelor. Conduce o privire de la șolduri largi. Imaginea este elegantă și interesantă.
 • Pliata pe toata lungimea rochiei - opțiune rafinată și festivă. El este adesea bătut cu o lipsă de mâneci, un guler laconic și accesorii frumoase. Îmbrăcămintea acestei tăieturi este folosită pentru festivități, deci ele trebuie alese foarte atent. Dar această tendință nu își pierde relevanța pentru mai multe sezoane.

Rochiile din materiale subțiri vă permit să creați modele cu mai multe niveluri de diferite texturi. Utilizarea țesăturilor translucide și curgătoare cu mai multe straturi este perfect combinată cu pliate.

Cine este potrivit?

Materialul plisat are proprietăți interesante. Acest lucru vă permite să-l drape și de a crea volum, și în prezența unor forme luxuriante - ascunse cu pricepere. Îmbunătățind aspectul tuturor, este important să alegeți accentele de lungime și locație potrivite.

Foldurile adaugă volum, așa că merg la fetele subțiri, creând o ușurință, oferind o imagine fragedă și romantică. Cu o prezentare pricepută, plierea poate ascunde plinătatea, accentuând feminitatea, adăugând eleganță sofisticată.

Fetele înalte pot încerca rochii lungi pliate, pliurile de pe fustă vor deghiza coapsele pufoase, în cazuri problematice puteți deplasa accentul pe partea superioară. Acest lucru este valabil pentru figura "pere": un corset drapat sau mâneci va crea proporțiile corecte. Pantaloni pliate pliate distrag atenția de la umerii largi. Fetele complet scurte trebuie să fie atente cu o astfel de textură de țesătură, vor fi ajutate de accente color, pliuri de-a lungul întregii lungimi a rochiei sau utilizarea de falduri mari, care vor masca volumul.

Diferența unei onduleri de la plisse

Corrugarea și pliate - o modalitate de a adăuga volum la produsul final prin adăugarea materialului într-un anumit mod. Plecată, o parte este mai lungă, cealaltă este mai scurtă. Indiferent de direcția și locația pliurilor, lățimea pliului va fi mai mare decât tivul. Ondularea făcută cu aceeași dimensiune și pentru fold și pentru fold. Prin urmare, într-o secțiune, seamănă cu un acordeon, care este făcut pentru un ventilator de hârtie.

Din acest motiv, este mai convenabil să se schimbe lățimea țesăturilor ondulate: ele au aceleași pliuri uniforme. Cu un pliat va fi dificil să faceți acest lucru, deoarece este dificil să se respecte proporțiile tivului.

țesături

Cel mai simplu mod de a da forma dorita luminii si materialelor subtiri care sunt drapat frumos (satin, baza de sifon, mătase). Ele sunt folosite în mod tradițional pentru rochii ondulatoare elegante. Efectiv aspect piele pliată, tricotaje și tricotat. Structurile organice de tip piele creează aspectul unic și elegant.Materialele calde fac mai multe folduri și birou.

Lâna plisată pare nobilă și costisitoare, este un semn de ton bun. Îmbrăcăminte tricotate și țesături tricotate în pliante - o recepție interesantă și periculoasă. Este mai bine să ascundeți plinătatea gumei tricotate sau să o decorați, dar pentru doamnele pline este mai bine să evitați un joc complex de stil și material. Dar mamele viitoare pot folosi cu bucurie ondulațiile și se înclină din talie în jos în rochii tricotate și tricotate.

lungime

Lungimea rochiei trebuie aleasă pentru un anumit caz, având în vedere înălțimea. Important va fi lungimea plisată, relația acesteia cu alte detalii. Rochie complet plisată - versiunea de ieșire, festivă și elegantă. O rochie dreaptă sau potrivită cu ornamente pliate este mai versatilă și se va potrivi perfect într-o atmosferă de afaceri.

Stilistii cred ca faldurile ar trebui sa ascunda volume mari, sa le ascunda. Picioarele inegale pot fi, de asemenea, acoperite cu o astfel de rochie. Dar chiar merită să accentuăm tivul asimetric în colț.

Lungă până la podea

Rochia pentru evenimente sociale și covoare va fi deosebit de delicată și elegantă dacă este decorată cu pliuri. Arată grozav cu un spate deschis, brațe goale, alte opțiuni de decolteu, cu un finisaj transparent și care zboară. Armura americană a unei guri va adăuga rafinament și severitate laconică. O rochie lungă într-o pliantă mică - un clasic etern al bârfei.

midi

Lungime de rochie expresivă și periculoasă. Ea face figura apetisantă și feminină, subliniind șoldurile și picioarele. Dacă aceasta este o zonă cu probleme - extindeți ușor fusta, deplasați ondularea în partea superioară, subliniind bustul tălpii luxuriante.

Țesături delicate și decolteu - prerogativa rochiilor de seară. Materialul dens, culorile și designul discret, stilurile clasice, detaliile stricte vor transforma modelul într-o versiune de birou.

scurt

Rochia mini pliată este un mare compliment pentru figură, care amintește de stilul retro. O atenție deosebită este acordată gulerului. O astfel de rochie va arăta bine pe fetele miniatură cu o figură subțire, întinsă.

Culori populare

Pentru a nu complica modelul, folosiți țesături simple pentru pliate. Figura folosită rar, mică și simplă. Interesant aspect rochiile combinate cu finisaje contrastante sau cu o singura culoare. Dacă se folosesc țesături diferite, atunci gama ar trebui să fie aceeași. Stylisti cum ar fi tranzițiile, efectul de degradare în performanța de falduri complexe. Culorile luminoase și saturate sunt întotdeauna bune și atrag atenția. Delicate nuanțe de pastel subliniază spiritul de vanilie și romantismul.

negru

Negru pliată rochie este o opțiune versatilă, care este ușor de a face atât de birou și festive. Accesorii adecvate vor ajuta la proiectarea imaginii.

alb

Rochia albă este, de asemenea, ușor de adaptat la situație, precum și negru. Din cauza culorii, este mai aproape de opțiunile vara și elegantă.

roșu

Culoarea luminată și saturată va accentua stilul și va face rochia un detaliu principal. Ideal pentru festivități, dar această rochie necesită o tăiere frumoasă și o abordare responsabilă pentru toate nuanțele.

Marilyn Monroe Îmbrăcat în rochie

Cea mai faimoasă și mai scumpă rochie din istoria omenirii. Această capodoperă albă a fost inventată special pentru Marilyn. Stylistii au reușit să creeze o rochie concisă și sinceră. Acum este cel mai popular model, care este considerat un clasic.

Ce sa poarte?

Rochii de vacanță și de vară, plisate, se amestecă perfect cu etnicii și clasicul, alcătuiesc un costum boem, hippie sau casual. Ei arata grozav cu jachete, cardigane, jachete, jachete din piele și denim. Acest top ignoră neglijența sau accentuează sensibilitatea rochiei. Modelele elegante și seara sunt exigente: dantele, bolero și cardigan sau blănuri pentru sezon.

pantofi

Pentru birou, ai nevoie de o barcă clasică, de loffers, de apartamente de balet. În ansamblul de vară sunt sandale potrivite, plate și pe platformă, sandale deschise.Cizme din piele vor decora picioare lungi cu o lungime scurta de rochie.

Maxi necesită tocuri elegante. Este important să observăm sezonalitatea și să menținem stilul rochiei.

accesorii

Este necesar să folosiți cu grijă bijuteriile, ele nu trebuie să fie voluminoase și complexe.

Deschis, subțire, cu elemente de aer și brățări cu pietre mici, benzi de cap și lanțuri, curelele subțiri vor ajuta la eleganța și finalizarea imaginii.

Pliată - o tendință excelentă și expresivă, care ar trebui să fie în garderoba ta!

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații