Stiluri și modele de rochii

Rochii din materiale uzate - de la simple la cele mai extravagante imagini

Rochii din materiale uzate - de la simple la cele mai extravagante imagini

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Varietate de materiale uzate
 2. De ce aveți nevoie de o rochie originală
 3. Din cămașă pentru bărbați
 4. Tricouri sau tricouri
 5. De la o eșarfă
 6. Din legăturile bărbaților
 7. Din cort
 8. hârtie
 9. Dintr-o revistă lucioasă
 10. comestibil
 11. Din mingi
 12. Din feluri de mâncare
 13. Din sacul de gunoi
 14. Din pungi
 15. De discuri
 16. De fulgere
 17. Scotch bandă
 18. Toamna frunze
 19. Din flori și plante
 20. Din alte materiale

Curgerea timpului nu se oprește. Nu se oprește și nu se modeste. În fiecare zi devine mai ușor să urmăriți tendințele modei, pentru că din ce în ce mai des apar haine din materialele de resturi pe podiumuri.

Rochii, realizate cu mâinile tale, nu doar arată talentul și creativitatea, ci și actualizează dulapul cu o pereche de costume originale noi. Cele mai multe rochii prezentate în articol nu sunt foarte potrivite pentru viața de zi cu zi, dar câteva idei vor fi perfect realizate și vor face imaginile mai interesante.

Varietate de materiale uzate

Pentru crearea de echipamente de la mijloace improvizate, cu excepția materialelor voluminoase și grele.

Într-un cuvânt, în curs, merită să goliți tot ce se afla pe mezanin și avea deja un picior în cutia de gunoi.

De ce aveți nevoie de o rochie originală

Rochia de la mijloace improvizate vă va permite să vă demonstrați creativitatea, să participați la concurs, să ieșiți la o sărbătoare, precum și să actualizați articole vechi care nu mai sunt la modă sau care vă sunt deja obosiți.

În plus, acesta este cel mai original mod de a obține o pereche de rochii fără costuri financiare speciale.

Din cămașă pentru bărbați

La vârful popularității este acum o rochie de la o cămașă de bărbați mare. Puteți găsi multe modalități de a transforma o cămașă într-o rochie, dar ne vom concentra pe două principale.

Prima metodă este fără cusătură. Fixăm cămașa pe noi înșine, astfel încât gâtul să fie mai înalt decât pieptul, iar gulerul este ca un tiv. Mânecile sunt înfășurate în jurul taliei și legate la arcul. Rochie neobișnuită și elegantă este gata!

Citiți mai multe în articol despre cum sa faci o rochie din camasa pentru barbati.

A doua opțiune, așa cum ați înțeles deja, este transformarea unei cămăși în rochie cu ajutorul coaserii. Internetul este umplut cu o varietate de moduri de redeschidere, astfel încât să puteți găsi cu ușurință o opțiune potrivită și să arate extraordinar și luminos.

Tricouri sau tricouri

Un alt material popular este un tricou sau un tricou pentru bărbați. Există, de asemenea, multe modele minunate și interesante.

Dacă tricoul este mare și ești o fată subțire, atunci poți transforma acest tricou într-o rochie cu ajutorul coaserii.

De la o eșarfă

Beach pareo sau o eșarfă mare cu aceeași ușurință se transformă într-o rochie.

Luând două șaluri identice, legați-le la un colț. Să presupunem că este umărul drept. Am aruncat o batistă înainte, a doua - înapoi. Luăm eșarfa lângă colțurile laterale și o legăm în partea dreaptă, iar colțurile laterale ale părții frontale - pe partea superioară și pe partea stângă. Adăugați o curea subțire la centură și sunteți frumoasă!

Puteți face, de asemenea, un costum interesant de la o eșarfă prin legarea ei în diverse moduri.

Din legăturile bărbaților

Chiar înainte de această modă a venit, și cu ea, și designeri. Cravate, cusute împreună și organic potrivite unul cu altul, transforma într-o rochie de neegalat și superba mini. Dacă aveți o mulțime de materiale în stoc, puteți crea o rochie de lungime maximă.

O rochie de două culori, nu doar cusute între ele, dar în unele locuri care formează țesături, pare exclusivă și excelentă.

Din cort

De ce nu? Imaginați-vă o rochie cu un capac deschis și montat, cu fermoar din față, fustă lungă și o coadă se întinde pe spate. Executat în mai multe culori, această rochie arată spectaculoasă de la sine. Și dacă eliminați tot ceea ce indică scopul anterior și utilizarea țesăturii, atunci foarte puțini oameni ar ghici că această rochie a fost creată de dumneavoastră din mijloace improvizate.

Creativele au mers mai departe și au combinat turismul cu moda, creând corturi-corturi.

hârtie

Fiecare casă a avut o reparație, după care au existat bucăți și chiar roluri de tapet și hârtie. De-a lungul timpului, au devenit praf în pod sau în mezanin. Este timpul să le aducem și să respirăm oa doua viață în ele, creând o rochie de hârtie cu mâinile tale.

Așezați partea de sus cu câteva jurubițe de hârtie în jurul trunchiului. În spatele sau pe partea laterală lipim hârtia cu bandă scotch. În acest fel, puteți face și o fustă dreaptă, pe care o combinăm cu corsajul. Dacă nu vă place această opțiune, puteți să luați o fustă veche, la care atașați inelele conice din hârtie și în mai multe straturi. Obțineți o fustă voluminoasă și pufoasă. În acest fel, puteți coase un tren sau niveluri suplimentare.

Cel mai uimitor lucru este că au fost create ateliere întregi pentru a crea costume originale.

Pentru a crea un costum de hârtie, puteți lua: tapet, ziare, reviste, servetele, bomboane, cutii, ambalaje, carton, hârtie ondulată și chiar hârtie igienică.

Dar nu toată lumea se va gândi să cuscă o rochie din cartea copiilor.

Rochiile din hârtie pot fi purtate de mai multe ori dacă sunt tăiate cu atenție "de-a lungul cusăturii", care este apoi sigilată cu bandă. Simplu și practic gratuit. Și cel mai important - frumos. Nu e de mirare că ei spun că toate sunt ingenios în simplitate.

Dintr-o revistă lucioasă

Absolut toate casele au o grămadă de reviste lucioase inutile în care vă place unul sau două articole. Tăiați sau rupeți articolele și le îndoiți într-un tată și lăsați revistele să meargă la rochie. La urma urmei, nu ai avut o rochie din reviste?

Un ac și un fir, un capsator, foarfece, reviste, bandă scotch și o bază de rochie sunt tot ce ai nevoie.

comestibil

Din bomboane

Da, da, nu ai auzit. Dacă nu sunteți un dulce dulce, atunci încercați să creați o rochie de ciocolată. Varietatea ambalajelor vă va ajuta să creați o anumită gamă de culori, iar bomboanele în formă diferită vă vor ajuta să decorați diferitele elemente ale costumului.

Tot ce ai nevoie este să cumperi bomboane și să te echipezi cu un ac și fir. Coaseți bomboanele vechi de rochie, plasându-le în timp ce vă dictează fantezie - și vă garantați succesul. Veți fi regina mingii, cel mai important, din dinte dulce pentru a sta departe.

Din ciocolată

Din acest desert frumos creează colecții întregi de rochii care completează festivalurile de ciocolată.

Din fructe și legume

Pentru vegetarieni și pentru un stil de viață sănătos, un artist din Coreea creează rochii din varză, ceapă, verdeață, coji de banane și alte legume gustoase și sănătoase.

de coacere

Designerii de modă au arătat cum să înlocuiască mânecile de puf cu pâini delicioase de pâine. Papucii obișnuiți au găsit de asemenea un loc într-o lume de modă extravagantă. Au fost folosite ca decorațiuni.

Din carne

Rochie comestibila, dar nu foarte gustoasa de carne cruda. De asemenea, nu pare a fi plăcut din punct de vedere estetic, dar aceasta nu a împiedicat-o pe Lady Gaga să o folosească pentru scopurile ei scandaloase.

Din mingi

Pentru experientele curajoase, ideea unei rochii din baloane va face. Atât bilele alungite pentru modelare cât și bilele obișnuite care decorează interiorul vor fi potrivite pentru creație.

Le puteți conecta la tot felul de țesături și modele - totul este în mâinile dvs. și depinde de imaginația dvs. O rochie ușoară, din bile, strălucește efectiv și de neuitat și se joacă cu lumină, potrivită pentru fetele decisive care nu se tem să fie în centrul atenției.

Este ușor nostalgic pentru rochia din copilarie din bile pentru o joacă pentru copii. În cazul în care silueta voluminos este un pic deranjant, atunci le puteți înlocui cu bile de la deodorante sau cu cele de tenis, după decorarea lor.

Din feluri de mâncare

Furcile și lingurile acumulate, precum și bicele, pot fi folosite și în alte scopuri. O rochie din plastic este mai accesibilă și arată înfundat, în timp ce o rochie din oțel inoxidabil va da claritatea dorită imaginii.

Nu este nevoie să presupunem că vasele sparte - acest lucru este, din păcate. Din fericire - sub forma unei rochii noi. Deci, cu ajutorul fragmentelor din porțelan, puteți crea o capodoperă.

Din sacul de gunoi

Excelente și uimitoare rochii pot fi create din saci de gunoi. Ambele pachete vor crea o tinuta printesa luxurianta. Iar pachetele, tăiate într-o fringă și apoi cusute cu șorțuri luxuriante vor ajuta la crearea unei imagini a războinicului Amazonului.

Rochii din pachetele negre arata efectiv. Această imagine este perfectă pentru sărbătorirea Halloween-ului.

Merită, de asemenea, să acordați atenție altei gospodării din plastic. Din partea de jos a sticlelor obțineți o rochie mare. Și din tacamuri de unică folosință - o îmbrăcăminte de prințesă combinată dintr-un basm.

Din pungi

Checkered sau în pungile populare de pe piața populară nu sunt cel mai rău material pentru crearea unor echipamente neobișnuite. În plus, celula este întotdeauna la modă.

De discuri

Pe vechea tricou monocromatic, tricou sau rochie, puteți coase discuri sau bucăți de discuri - un costum pentru a merge la un club sau la o discotecă.

Rochia de pe discuri pare interesantă și neobișnuită, iar mulțumită proprietăților reflectorizante, este și spectaculoasă.

De fulgere

O rochie de fulger, prezentată de un tânăr designer, arată uimitoare și extravagantă. Și ce suntem noi, nu designeri? Coaseam fermoarele între ele pe model și fără săgeți. Personalizați dimensiunea.

Puteți crea o rochie combinată, în care corsajul sau fusta este fabricat din fermoare, iar cel de-al doilea element este preluat dintr-un alt costum. Va fi foarte elegant și interesant.

Scotch bandă

În mod surprinzător, banda adezivă multi-coloră ajută la crearea unor rochii neobișnuite, proaspete.

Toamna frunze

În toamnă o rochie de frunze va fi o opțiune foarte utilă și bugetară. Pentru ao crea, sunt necesare frunze întregi curate, care sunt cusute de coadă prin același principiu ca și discurile. Se pare delicios și proaspăt. Dar totuși există câteva dezavantaje semnificative pe care ar trebui să le acordați atenție.

 1. Frunzele de rochie ar trebui să fie create imediat înaintea evenimentului, pe care îl veți purta. Frunzele se usucă foarte repede și este posibil să nu apară exact ceea ce doriți.
 2. De asemenea, frunzele sunt un material foarte fragil. Cozile se sparg, iar frunzele cad, creând lacune în conturul îmbrăcăminții. Prin urmare, costumele trebuie purtate cu prudență.

Din flori și plante

Dragostea pentru flori nu va dispărea niciodată. Ele sunt un excelent mijloc de manifestare a sentimentelor, a decorului acasă și, în ultimul timp, a materialului pentru o rochie.

Costumele florale naturale rămân relevante nu numai pentru diverse festivaluri, ci și pentru concerte.

Din alte materiale

Materialele asistenților sunt atât de numeroase încât este dificil să le potrivi într-un singur articol.

Rochii sunt făcute din pene de păuni, dar nimeni nu interzice experimentarea cu pene de păsări.

Iarba uscata si paie se vor potrivi de asemenea pentru rochia de bal.

Pe scurt, unele dintre materialele de mai sus, precum și mănuși, umbrele vechi, ursuleți de pluș inuți, capace de bere, bidoane de bere, becuri, păr - nu-l aruncați. Și dacă o să vină uneori la îndemână.

Și dacă nu mai aveți fantezie, utilizați publicitatea producătorilor de produse diferite.

Sperăm că articolul va fi util pentru dvs. și va fi util. Amintiți-vă că totul este în mâinile voastre - principalul lucru este să fiți răbdători și să vă armonizați cu fantezie, iar restul va urma. Mult noroc în eforturile voastre.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații