Stiluri și modele de rochii

Cum sa alegi o rochie de mireasa?

Cum sa alegi o rochie de mireasa?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Reguli de selecție
 2. lungime
 3. moda
 4. Pentru femeile însărcinate
 5. Pentru plin
 6. culoare
 7. accesorii
 8. coafura
 9. Asigurați-vă

În viața fiecărei fete există același om cu care este gata să lege nodul. Se întâmplă de multe ori că noii soți decid să depună un jurământ înaintea forțelor superioare și să meargă la biserică pentru a se căsători. Ce ar trebui să fie o rochie de mireasă și cum să o alegeți corect?

Reguli de selecție

Dacă decideți o nuntă, atunci ar trebui să acordați atenție anumitor reguli pentru alegerea unei rochii de mireasă:

 • Pentru că ceremonia de nuntă nu se va potrivi cu hainele, brațele, umerii, spatele, picioarele și pieptul. Rochia trebuie închisă sau completată de un bolero.
 • Același lucru este valabil și pentru lungime - ar trebui să fie sub genunchi. Nu poți purta o rochie scurtă și strânsă.
 • Nu este necesar să selectați o rochie cu decor de lux. Broderiile delicate, margelele de perle sau draperiile vor fi corecte.
 • Un satin, sifon, guipure sau orice altă țesătură este potrivit pentru țesături, dar ar trebui să acordați atenție costumului pentru a arăta natural și simplu.
 • Un model ergonomic pentru nuntă va fi o rochie cu tăietură dreaptă sau ușor arsă.
 • Trenul este un element al îmbrăcămintei de nuntă a catolicilor, deci nu este în întregime potrivit pentru bisericile ortodoxe.
 • Șeful este în mod necesar acoperit cu o pălărie.
 • Moderarea în îmbrăcăminte continuă într-un machiaj inconspicuos și pantofi modest, dar confortabil.

lungime

Mulți sunt obișnuiți să presupună că cea mai bună opțiune pentru o nuntă este lungimea maximului. Frumos, solemn, modest. Lungimea podelei, desigur, este relevantă în orice moment, însă biserica nu interzice rochii de lungime medie, atâta timp cât genunchii sunt închise.

O rochie lunga de dantelă sau satin va arata gratioasa, eleganta si pur si simplu superba. Puteți adăuga un voal blând sau un șal de dantelă pe cap și pe umeri.

Foarte populare sunt rochii de transformare, în care fusta poate schimba forma sau desface. Dintre acestea, puteți găsi un model de stil potrivit pentru nuntă și pentru evenimentul solemn. O fustă detașabilă va rezolva problema de lungime, dacă sunteți iubitor de rochii scurte.

moda

Rochii în stilul de prințesă și anul este foarte rar ales pentru nunta. Se crede că nu este o fustă pufoasă care vă permite să demonstrați modestia mirelui. Cu toate acestea, tendințele modei au influențat modelele de rochii de mireasă. Este permisă alegerea unei rochii cu mâneci și decolteul țesăturii translucide.

Cu mâneci

O rochie de mireasa poate fi realizata cu diferite forme de maneca: lanterna, drept, slinky, lunga sau scurta.

Tendința și feminitatea suflă din rochii cu mâneci lungi. Cea mai bună opțiune ar fi o rochie cu corset și mâneci din dantelă, precum și modele din satin.

Dacă alegeți modelul cu un manșon scurt, apoi în lateral trebuie să adăugați mănuși care corespund culorii și materialului.

închis

Potrivit canoanelor bisericii, o rochie care acoperă brațele, umerii, pieptul și picioarele ar fi ideală pentru o nuntă. Rochii de stil închis vor fi potrivite pentru fetele modeste și serioase care doresc să arate perfect. Iar mânecile și corsetul de guipure diluează gravitatea.

dantelat

Rochii de mireasa din dantelă și guipure subliniază fragilitatea și sensibilitatea fetei. O astfel de rochie de mireasă va fi rafinată și bogată.

Un alt avantaj este că datorită luxului materialului, tinuta nu are nevoie de decorații și adăugiri speciale. Rochia poate fi cusută din țesături deschise sau decorate de ele.

simplu

Simplitatea și frumusețea rochiilor, fără buzunare inutile, subliniază nevinovăția mirelui, dă-i tandrețea și feminitatea. Această tinuă va fi cea mai optimă pentru ceremonia de nuntă. O rochie simplă din satin cu un voal de dantelă va fi cea mai câștigătoare opțiune.

Pentru femeile însărcinate

Dacă nunta va avea loc în timpul sarcinii, ar trebui să alegeți cu atenție silueta. În primele luni de sarcină, cea mai bună opțiune ar fi un costum A-line sau o rochie grecească cu o talie înaltă, care va ascunde burta.

Deoarece rochia albă, conform dogmei religioase, poate fi purtată doar de o fecioară, fetele în poziție ar trebui să aleagă o rochie de alte culori deschise.

Pentru plin

Este necesar să se abordeze cu grijă alegerea modelului, ținând cont de caracteristicile unei constituții. O siluetă universală greacă va ascunde aproape toate defectele din abdomen, iar costumul A-silhouette va corecta vizual defectele în șolduri.

Dacă aveți o talie clar definită, încercați o rochie silueta de sirenă.

Rochia-trapeza ascunde șoldurile largi și face umerii mai largi.

culoare

În plus față de culoarea albă tradițională, costumele oricărui luminos și delicat tonuri sunt de asemenea perfecte pentru nunta: roz, crem bej, lăptos, verde, albastru.

Nu este valabil pentru rochii de mireasa de culori inchise.

Rochia albă este soluția tradițională pentru nuntă, așa că acest costum nu va pierde niciodată. În plus față de simbolul alb, se potrivește și cu bronzul miresei. Deci, dacă ați reușit să mergeți la mare sau într-un solar înainte de nuntă, un costum alb ar arăta foarte bine pe o piele de bronz.

accesorii

Pantofi

Asigurați-vă că acordați atenție pantofilor în care veți sta în întreaga ceremonie de nuntă. Ar trebui să fie modestă și confortabilă tocuri joase, pentru că deasupra capului tău se va ține o coroană.

Nu este necesar să recurgeți la alegerea pantofilor cu detalii luminoase și uimitoare, deoarece acestea nu se potrivesc într-o imagine simplă.

frizură

Puteți folosi un văl, un șal translucid sau o căpățână pe cap, precum și o pălărie ca o coafură la nuntă. De asemenea, soluția modernă va fi o capișon de dantelă sau furat.

Puteți completa imaginea cu ajutorul altor accesorii, de exemplu, folosind mănuși de orice lungime, brățări de flori naturale sau bluze pe umeri.

Gravitatea și simplitatea rochiei de mireasă implică umeri și brațe acoperite, dar aceasta nu înseamnă că rochia ar trebui să fie închisă în mod uruit. Alegeți o rochie de bolero, un șal sau un voal alungit pentru rochia ta și nu va trebui să abandonezi modele deschise.

coafura

Coafura trebuie să fie simplă, astfel încât să nu se stingă mult sub capul cu care să vă acoperiți capul. Dacă coafura este completată cu un văl, atunci nu este nevoie să acoperiți capul suplimentar - principalul lucru este că vălul acoperă partea superioară a capului.

Foarte frumos arata flori proaspete in par si ca decoratiuni.

Asigurați-vă

În lumea modernă, nu puteți face fără make-up, de aceea trebuie să mergeți la biserică cu un machiaj moderat și simplu. Aplicarea machiajului natural este cea mai bună, dar nu ar trebui să-ți pictezi buzele, așa cum trebuie să săruți pictograma și crucifixul.

Iar cea mai bună opțiune ar fi clarificarea acestei probleme cu preotul.

Nunta este un eveniment foarte responsabil și cea mai importantă decizie din viața tinerilor. De aceea merită să o luați cu toată seriozitatea și cu privire la toate aspectele - machiaj, lungimea rochiei, accesorii, pălării etc. - consultați sfântul părinte care va conduce această ceremonie.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații