Stiluri și modele de rochii

Rochie silueta rochie - pentru fanii clasic si minimalism

Rochie silueta rochie - pentru fanii clasic si minimalism

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Cine este potrivit?
 3. Stiluri și modele
 4. lungime
 5. Este complet?
 6. Ce sa poarte?

Rochia, care are forma unui dreptunghi, este una dintre cele mai căutate rochii din dulapul de fashionistas. Rochii asemănătoare cu cei care iubesc hainele clasice și fanii minimalismului. Dar, înainte de a cumpăra o astfel de rochie pentru tine, merită să ții cont de ceea ce atrage hainele unui astfel de stil, cui merg și de obicei poartă.

caracteristici

Rochia dreaptă este un subiect universal al dulapului pentru femei, deoarece subliniază feminitatea figurii și este potrivit pentru orice ocazie. Un astfel de model atractiv și elegant poate fi achiziționat în locul rochiței clasice.

Pentru fabricarea de rochii drepte a folosit o varietate de țesături. De exemplu, pentru coaserea modelelor de vară alegeți materiale de aer și de lumină, pentru haine de iarnă - țesături de costume, lână, gabardină sau tricotaje. Chiffon, dantelă, brocart, satin, mătase și materiale similare scumpe sunt alese pentru a crea rochii de seară de acest stil.

Variațiile de culoare ale rochiilor drepte sunt, de asemenea, foarte diverse. Modelele sunt decorate cu desene, elemente brodate, paiete, margele, inserturi de dantelă și alte decorațiuni. Printre rochiile de vară, rochiile directe cu motive de animale sau printuri florale sunt foarte populare.

Cine este potrivit?

Un astfel de stil se va potrivi unei femei de orice înălțime - atât înaltă (în acest caz, el va sublinia o figură subțire) și scăzut (o astfel de rochie va adăuga vizual câteva centimetri). Dar cu privire la tipul de figura dintr-o rochie dreaptă are propriile sale cerințe. Cel mai bun dintre toate, acest tip de rochie arată fetelor a căror figură arată ca o clepsidră sau un dreptunghi. În al doilea caz, talia este de obicei accentuată cu o curea subțire.

Fetele cu o figură similară cu un triunghi inversat, un măr sau o pară, nu merită să poarte o rochie silueta dreaptă. Acest stil va accentua în continuare umerii largi, șoldurile pline sau prezența abdomenului. Dacă într-adevăr doriți să alegeți o rochie dreaptă, ar trebui să căutați un model cu inserții laterale verticale închise.

Stiluri și modele

În mod tradițional, o rochie a acestei tăieturi are un gât pătrat sau rotund și are un manșon de diferite lungimi. În același timp, modelele moderne sunt mai diverse. Tricotate rochii drepte aparțin stilului sportiv, și modele de potrivire a culorilor mutate - la birou. Unele rochii au o siluetă dreaptă, tivul asimetric sau ornamente cu flounces. O variantă interesantă a rochiilor drepte poate fi numită umerii ascuțiți.

Cu mâneci

Multe rochii drepte au un manșon care poate fi lung sau scurt. În același timp, culoarea manșonului poate fi în ton cu rochia sau cu contrastul. Interesant aspect și modele cu un singur manșon.

fără mâneci

Puteți găsi rochii drepte pe curele și pe un umăr. În plus, există modele de "conducte", în care lipsesc chingile. Rochii lungi drepte pot avea, de asemenea, un braț american.

lungime

Lungă până la podea

Astfel de rochii de tăiere directă sunt cel mai adesea alese pentru un eveniment festiv, deoarece acest stil are capacitatea de a întinde vizual silueta, adăugând la femeia harul și subțire.

midi

Rochia dreaptă cu lungimea genunchiului este deseori aleasă pentru a crea un arc de afaceri. Într-o astfel de rochie, o femeie arată elegantă și reținută, așa că această rochie se potrivește bine cu codul de îmbrăcăminte. În acest caz, rochii negre, marinare, maro sau gri sunt cele mai solicitate.Decorul pentru astfel de modele este folosit la minim, de exemplu, poate fi doar un guler alb dantelă.

scurt

O rochie rochie mini va fi o alegere buna pentru un eveniment de aniversare, petrecere sau corporate. Cu o astfel de rochie, bijuterii strălucitoare, un ac de păr și o mână mică arata bine.

Este complet?

Fetele cu șolduri foarte mari sau rochii mari de burtă drept sunt sfătuite să evite. Dar, cu o mică exhaustivitate, asemenea îmbrăcăminte sunt destul de potrivite în dulap, mai ales dacă alegeți un model cu imprimare verticală sau cu inserții de culoare închisă pe laturi.

În plus, cu ajutorul accentelor de culoare, puteți să distrageți atenția din zonele cu probleme, de exemplu, alegeți un model cu culori luminoase în zona pieptului sau cumpărați o rochie în care combinațiile de culori creează efectul taliei joase.

Ce sa poarte?

 • Adăugând o rochie de siluetă directă cu o jachetă, veți primi un ansamblu elegant și elegant. În mod special această combinație este aleasă pentru modelele purtate în birou.
 • Sub o rochie scurtă drept, poți purta ciorapi negri sau trupuri corporale care nu au model.
 • O bună adăugire la rochia directă poate fi numită o eșarfă.

accesorii

Este important să alegeți accesorii care să arate armonios într-un ansamblu general pentru o rochie de tăiat drept. Varianta cea mai comună de bijuterii la o astfel de combinație se numește cercei pandantiv și un colier volumetric. Un ornament interesant, luminos, de o rochie modestă directă, va fi o floare pe umăr sau un colier masiv. Dacă mânecile rochiei sunt scurtate, o brățară va fi decorarea potrivită.

În ceea ce privește geanta potrivită, ridicați o pungă de ambreiaj mică pentru seară alături de tăietura dreaptă și o geantă de geantă pentru a se potrivi cu produsul se va potrivi cu rochia de stil de birou. De asemenea, cu o rochie scurtă, puteți purta o geantă volumetrică dreptunghiulară.

pantofi

 • Cele mai bune pantofi pentru o rochie seara drept sunt bastoane.
 • O rochie de birou strictă, tăiată drept, purtată cu bărci.
 • O rochie scurtă dreaptă din țesătură groasă arată bine cu cizme înalte, care au tocuri groase sau o platformă.
 • Sandalele sau ghetele pot fi purtate într-o rochie dreaptă cu o imprimare strălucitoare.
Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații