Stiluri și modele de rochii

Rochie cu un corset - pentru aspectul perfect

Rochie cu un corset - pentru aspectul perfect

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Un pic de istorie
 3. Cine este potrivit?
 4. Cu o fustă completă
 5. Lace Corset
 6. Corset transparent
 7. Vintage Dresses
 8. culoare
 9. lungime
 10. Cum sa dansezi un corset?
 11. Tendințe de modă
 12. Ce sa poarte?
 13. accesorii
 14. pantofi

Visul fiecărei femei despre o talie subțire este realizat cu succes cu ajutorul corsetelor. Rochii, în care partea superioară este reprezentată de un corset, adaugă grație și seducție oricărei figuri feminine.

caracteristici

Rochii moderne cu corsete sunt confortabile și confecționate din materiale moi. Corsetul este superior (uzat pe partea de sus) și inferioară (situat sub straturile de țesătură). Cel mai adesea, corsetul poate fi văzut în rochii de seară, dar există și modele de rochii de zi cu coarde.

Corsetele diferă în formă, prezența oaselor, precum și locația acestora. Acest lucru vă permite să creați mai multe opțiuni pentru o rochie de corset.

Rochii cu acest element vin în diferite lungimi - cu o fustă mini și lungi până la podea. Este posibil să găsiți un model de rochie potrivit cu un corset pentru orice ocazie și pentru orice tip de figura.

Un pic de istorie

Primele "corsete" au apărut în garderoba femeilor în secolul al XII-lea. Era o dantela obișnuită, care putea îngusta talie și ridica ușor pieptul. Corsetul și-a dobândit aspectul obișnuit la începutul secolului al XVI-lea. La început, scheletul pentru corsete era făcut din tije metalice, iar mai târziu au început să aplice mustața de balenă, făcând produsul mai blând pentru corpul feminin.

În secolul al XVIII-lea, rochii de corset erau notabile pentru pompa lor (fustele lor erau pe cercuri), iar în secolul XX corsetele în sine a devenit mai mică (ciorapi au fost atașate de ea).

În zilele noastre, corsetele nu sunt la fel de obișnuite ca și femeile ca niște haine mai confortabile. Cu toate acestea, domeniul de aplicare al corsetei a devenit mult mai larg.

Cine este potrivit?

O rochie in care exista un corset se va potrivi unei fete cu orice forma fizica. Există modele cu nivel scăzut și, de asemenea, cu o talie supraestimată. Acest corset va ajuta la corectarea siluetei. O adevărată descoperire poate fi numită o rochie cu un corset pentru fete cu o figură magnifică.

Principalele avantaje ale unui corset într-o rochie:

 • Ajută să se concentreze pe talie subțire.
 • Ridică bustul.
 • Ajută la ascunderea volumelor excesive.
 • Îmbunătățește postura.
 • Face o fată mai sigură.

Cu o fustă completă

Modelele de rochii de corset cu o fustă arsă sunt foarte comune ca o rochie pentru ocazii speciale. Ele sunt prezentate într-o gamă largă și sunt cusute din țesături diferite.

O astfel de rochie ar fi o alegere bună pentru bal. Sunt deosebit de atractive rochii în care fusta este multi-strat.

Lace Corset

Purtând o rochie cu un corset de dantelă, o fată poate face din bustul ei mai mare. Modele similare ale unei rochii sunt alese de către femeile cu o dimensiune mică a unui sân. Astfel de corsete sunt adesea margele.

O atenție deosebită este acordată rochiilor de dantelă cu corset. Ele sunt incredibil de feminine și atractive.

Corset transparent

Modelele de rochii de corset, în care corsetul este transparent, au devenit foarte populare. Atunci când decorați decorul nu arata vulgar, ci, dimpotrivă, foarte seducător și frumos.

Cu toate acestea, purtarea unor astfel de rochii este numai pentru frumusețile care se pot lăuda cu forme perfecte.

Vintage Dresses

Corseturile purtate de femei cu un secol în urmă sunt fermecătoare, dar nu foarte confortabile. Ele se disting prin talie elegantă, prezența dantela, abundența de petticoate, ornamente de aur scumpe și alte detalii. Datorită acestor atribute, rochii de epocă arată elegant, luxos și festiv.

În zilele noastre, aceste rochii sunt purtate în principal pentru filmare și participare la evenimente tematice.

culoare

negru

Aceste rochii, completate de un corset, sunt o alegere bună pentru o sărbătoare sau publicație. Îmbrăcăminte neagră, cu un corset nu numai subțire, dar, de asemenea, vă permite să ridicați o varietate de accesorii pentru ea.

O rochie neagră din piele cu un corset este un instrument popular de seducție.

alb

Este rochia albă care vine imediat în minte atunci când vorbim despre un model cu un corset. Această tinuă arată cel mai solemn și elegant.

Rochii de corset alb sunt prezentate nu numai modele de nunta.

roșu

O rochie cu un corset roșu este aleasă de femei pasionate și curajoase, deoarece toată atenția la evenimentul festiv va fi atrasă doar de o asemenea rochie.

lungime

Toate rochii de corset, în funcție de lungimea lor, sunt împărțite în următoarele tipuri:

 1. Lung. Aceasta este o versiune clasică de rochii cu corsete purtate de celebrități, mirese sau absolvenți. Aceste rochii sunt fabricate din sifon, satin, mătase și alte materiale frumoase.
 2. Lungimea medie. Aceste rochii au adesea o siluetă strânsă, așa că arată modest și restrâns. Ele sunt completate de o jachetă sau un șal, pantofi cu tocuri joase și accesorii cu cheie mică.
 3. Scurt. Fusta în rochii de corset este pufoasă sau strânsă. Într-o astfel de rochie, puteți merge la o întâlnire sau la o petrecere la modă. Asigurați-vă că purtați pantofi cu toc înalt și accesorii luminate.

Cum sa dansezi un corset?

Pentru a face ca bustul să arate seducător și voluminos, este important să strângeți în mod corespunzător corsajul. Poți începe să dansezi produsul din orice parte, dar legătura deasupra este mai frecventă și este considerată clasică. După trecerea șnurului prin găurile de sus, dați corsetei în cruce, apoi începeți să strângeți șirul de sus în jos. În concluzie, dați un nod pe o dantelă de mătase care îi va împiedica să se "miște".

Citiți mai multe în articol cum să danseze un corset de nunta și uitați-vă în videoclipul lui Tatiana Kozorovitskaya - autor al Academiei de Corse.

Tendințe de modă

Aproape toate spectacolele de modă văd costumele cu corsete. Printre rochii scurte sunt, de asemenea, produse foarte populare, în care partea superioară se potrivește, iar fusta este scurtă și pufoasă (fusta-tutu).

În special acum modele populare în care linia taliei este subevaluată. Ele sunt alese de fete a căror figură seamănă cu o clepsidră. Nu pierdeți popularitatea și modelele cu talie înaltă.

Printre costumele de vară, sunt foarte solicitate rochii scurte pe curele de spaghetă subțiri, cusute din țesături aerisite. Modelele asimetrice cu un corset realizat în culori pastelate sunt foarte atractive.

Modele de corset neobișnuit de modă, ale căror fuste sunt scurte, dar decorate cu un tren de diferite lungimi. Această rochie arată în mod special feminin.

Printre modelele de corsete lungi din zilele noastre se câștigă rochie de popularitate cu o fustă pliată. De asemenea, în cerere sunt produse din satin și sifon, din moment ce moliciunea și ușurința acestor materiale contribuie la transformarea figurii într-o expresie mai expresivă.

Pietre, pietre, dantele, inserții de piele și broderii sunt folosite în decorarea rochiilor lungi cu un corset. Printre stilurile de fuste din costumele de corsete lungi este de asemenea posibil să se facă distincția dintre "creionul" tăiat și "lalea", precum și fuste asimetrice.

Ce sa poarte?

 • Rochie de corset cu uzură multicolor luminată cu elemente monofonice.
 • Pentru o rochie de acest stil ridica un ambreiaj pentru a se potrivi fie cu o pungă mică cu lanț, fie cu o curea lungă subțire. Pungile în vrac vor fi o opțiune proastă.

O mare plus față de lateral va fi un bolero.

În vreme rece, această rochie poate fi purtată cu un cardigan.

accesorii

În cazul în care rochia aleasă cu un corset se distinge printr-o imprimare strălucitoare sau un decor bogat, bijuteriile cu un astfel de costum sunt utilizate la minim. O brățară, o pereche de cercei și un colier elegant sunt suficiente și imaginea va fi completă.

Puteți adăuga mai multe decorațiuni la rochia monocromă. Rochii de seară sunt combinate optim cu perle sau metale prețioase.

pantofi

Cea mai buna alegere a pantofilor pentru un costum de corset va fi pantofii sau sandalele cu pene sau stiletto. Cantarul subțire este indispensabil dacă doriți să creați o imagine romantică.

Comentarii
 1. Lena
  21.02.2016

  La fel ca femeile sărace, se obișnuiau să se prindă cu un corsete ... este doar un coșmar. Chiar și organele interne au fost deformate din cauza lipsei de spațiu. Deci, dragi fete, fii mai atent și nu purta prea des rochii cu un corset.

 2. Olga
  15.02.2016

  Haide, nu trebuie să strângi corsetul, și totul va fi convenabil.

 3. Alina
  13.02.2016

  O pereche de rochii sexy au adoptat) Rochie de seara cu un corset - aceasta este cu siguranta frumoasa, dar incomod. Dar pentru o ocazie specială, câteva ore pot fi tolerate)

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații