Stiluri și modele de rochii

Fluturașul roșu este un aspect jucăuș și romantic.

Fluturașul roșu este un aspect jucăuș și romantic.

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Cine este potrivit?
 3. Culori populare
 4. țesături
 5. Tipuri de bastoane
 6. Rochii de nunta cu bibelouri
 7. Tendințe de modă
 8. Ce sa poarte?
 9. pantofi
 10. accesorii

Cu ajutorul unei rochii decorate cu flori, orice fată poate crea o imagine romantică și blândă. Flounces transformă și tinuta scurtă de vară, rochii de cocktail și modele lungi de seară. Acest articol de îmbrăcăminte vă ajută să accentuați eleganța și feminitatea.

caracteristici

Cu bibelouri, rochia are un aspect interesant și original. La aceleași opțiuni opțiunile cu flounces sunt foarte diverse.

Astfel de detalii ondulate ale unui stil diferă în funcție de volum, poziție, culoare și mărime. Rochii de acest stil, datorită prezenței buzunarelor, arată luxuriant. Utilizarea unei astfel de părți în locul potrivit ajută la adăugarea volumului.

Cine este potrivit?

Rochiile, în care sunt prezente flori, nu sunt potrivite pentru toate femeile. Elementele luxoase din șolduri adaugă volum, astfel încât aceste modele ar trebui purtate doar frumusețe subțire. Dimpotrivă, dacă cifra fetei este similară cu un triunghi inversat, fluturașurile de pe fustă vor contribui la echilibrarea siluetei.

De asemenea, rochiile cu briose pe fusta sunt recomandate femeilor cu un dreptunghi, pentru ca intr-o astfel de rochie, coapsele vor arata mai largi si va avea o forma de talie subtire.

Modele a căror fustă este tuns cu flounces sunt strict contraindicate pentru fetele cu o cifră asemănătoare cu o pere sau un măr. O excepție poate fi o rochie cu fustă lungă, în care o cusătură este cusută la tiv.

Culori populare

alb

În rochii albe cu zăpadă, fetița arată blândă și atractivă. Aceste rochii ajută la umbra bronzului de aur, astfel încât acestea sunt în special în cerere în timpul verii.

Batiste rochii, ornamentate cu flounces orizontale sau verticale, se disting prin eleganta textura si farmecul vintage.

negru

Modelele cu bibelouri în negru pot servi drept bază bună pentru un aspect seara, dacă le adăugați cu accesorii expresive. De cele mai multe ori este o rochie cu o lungime scurta. Flounces în ele pot fi situate pe piept sau pe tiv.

Produsele negre cu o mulțime de flopi orizontale de-a lungul întregii lungimi arată, de asemenea, atractive.

albastru

Modelele cu flounces de această culoare arată atent și elegant. Un roșu în aceste rochii poate fi singurul, de exemplu, pe umăr sau de-a lungul tivului. Materialele de matase de matase scurte albastre arata foarte festive.

În rochiile de culoare albastră palidă ale acestui stil, fata arată foarte delicată și romantică.

roșu

Un astfel de costum luminos, cu flounces de tuns, arată spectaculos și atrage aspectul. El este ales de femei încredințate care se apreciază și le acordă atenție.

O astfel de rochie de orice lungime nu poate trece neobservată.

țesături

Pentru rochii ușoare, cu o abundență de flopi, chiffonul este ideal. Această țesătură este perfect curgătoare și face rochia aerisită. Pentru modelele de lungime medie, bumbacul, mătasea, batisul sunt adesea alese.

În rochii elegante pot fi combinate sifon, dantelă, organza și țesături similare.

Tipuri de bastoane

Pe umăr

Această tăiere pare foarte originală, așa că modelul este potrivit pentru un eveniment festiv. Lățimea danei este de cinci centimetri sau mai mult. Purtarea unui astfel de model de rochie este recomandată doar fetelor subțiri.

Pe fusta

Flounces poate decora atât fuste lungi, cât și scurte. În acest caz, cele mai multe ori se află pe fustă în rânduri paralele. De asemenea, sunt comune modele ale căror flounces sunt cusute asimetric.

În partea de jos

Rochile ornamentate cu draperii la tiv pot fi purtate atât pentru o vacanță, cât și pentru o plimbare de vară.Totul depinde de materialul, culorile și decorul produsului.

Pe piept

Unul sau mai multe flounces în gât va ajuta să atrageți atenția asupra bustului și să adăugați un volum la acesta. Modelele de rochii cu astfel de tunsori vin în diferite lungimi și diferite stiluri.

Pe un umăr

Această versiune a locației vagonului face ca rochia să fie cea mai feminină și mai elegantă. Modelul este asimetric și arată foarte neobișnuit. Cele mai multe ori aceste rochii sunt prezentate în roșu, alb sau albastru. În decorarea acestor rochii sunt adesea folosite dantelă, care adaugă romantism la rochie.

Rochii de nunta cu bibelouri

Rochia de mireasa cu o multime de bibelouri arata moale si maiestuoasa. Rochii de nunta cu blugi combina diferite materiale, iar buzunarele pot avea diferite dimensiuni si aranjamente diferite.

Recent, într-un costum similar, arata ca o floare. În funcție de dorințele mirelui, puteți alege o rochie a acestui stil în nuanță albă sau fildeș, precum și într-o culoare mai originală (roșie sau neagră).

Tendințe de modă

Rochile decorative cu flounces de diferite dimensiuni și forme sunt foarte populare acum și sunt adesea găsite pe podiumuri. Colecțiile de designeri includ diferite rochii elegante pentru nunți și alte sărbători, precum și modele drăguțe pentru utilizarea de zi cu zi.

Cele mai comune modele scurte cu culori delicate. Aceste rochii sunt solicitate în rândul fetelor tinere cu picioarele subțiri. Mai stricte și mai restrânse pot fi numite rochii cu lungimea genunchiului. Astfel de modele sunt adesea denumite rochii de cocktail. Flounces în ele pot fi situate pe piept, precum și pe talie, ca o rochie cu cocoașă.

Rochii lungi de seară, cu o multitudine de valize, sunt de asemenea oferite de designeri de modă într-un sortiment vast. În unele modele, bibelourile se disting prin culoarea sau forma lor. Ele sunt adesea situate asimetric. Toate aceste rochii au un aspect scump și elegant, deci ele sunt alese în principal pentru o ocazie festivă.

Ce sa poarte?

Împreună cu bastonul, elementele suplimentare care ar trebui selectate nu trebuie să interfereze cu sentimentul de ușurință și greutate. Din acest motiv, imaginea este completată cu elemente transparente și țesături aerisite. Produsele de vară cu flăcări pot fi purtate cu o pălărie sau o batistă. În vreme rece, poți purta o jachetă căptușită, o jachetă de piele sau o cardigan.

pantofi

Se recomandă să alegeți pantofi simpli și neclintiți care nu vor atrage atenția prea.

Cea mai bună parte a acestui stil va fi pantofii clasici și sandalele fără tocuri. De asemenea, cu o rochie asemănătoare poți purta cizme de gleznă și cizme de platformă.

accesorii

 • Alegerea bijuteriilor în fața unui astfel de stil, să adere la minimalism. De exemplu, o rochie cu bibelouri de pe fustă poate fi completată cu cercei simple, un șir de margele și o brățară subțire.
 • Dacă rochia este de vară, poți purta câteva brățări mici.
 • Unele modele de rochii cu buzunare arata bine cu o centura sau centura ingusta.
 • Un sac pentru o rochie decorată cu flounces este ridicată simplu. Poate fi din piele sau din material textil.
 • Margelele mari, pungile voluminoase și brățările mari cu rochii de acest stil sunt combinate slab.
Comentarii
 1. lumină
  22.02.2016

  Chiar îmi plac rochiile pe fustă. Se pare o imagine jucăușă, iar volumul este adăugat la șolduri, ceea ce face ca figura mea să fie mai frumoasă.

 2. Elizabeth
  19.02.2016

  Vrea acum o rochie cu un umăr pe umărul ei!

 3. Lera
  15.02.2016

  Tivul unui bibel într-o fustă scurtă este cam un an)

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații