Stiluri și modele de rochii

Sarong - un element spectaculos al dulapului de plajă

Sarong - un element spectaculos al dulapului de plajă

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. caracteristici
  2. Cum de a lega?
  3. Ce sa poarte?
  4. accesorii

În mod plajă, există multe opțiuni pentru îmbrăcăminte din întreaga lume. Dacă pareo-ul a devenit o parte familiară a dulapului de vară, atunci ei se uită încă la sarong.

La domiciliu, poate fi numit diferit, inclusiv "Mundu".

Sarong este o eșarfă pătrată sau dreptunghiulară, cu o latură destul de lungă - aproximativ 2 m.

Este tocmai în lungimea sa că sarong diferă de pareo, care a devenit deja parte din viața noastră. Partea cea mai lungă a pareo-ului este de obicei 1,4 m.

Există multe modalități de a lega un sarong, astfel încât un astfel de șal poate înlocui mai multe lucruri. Pentru turiști, multifuncționalitatea este foarte importantă, deci vă sfătuim să vă acordați atenție!

caracteristici

Pentru populația indigenă, un sarong este o îmbrăcăminte completă, mijlocul dintre o fustă și o rochie. În națiuni diferite, numai femeia sau doar partea masculină a dulapului, ceilalți au totul. În funcție de stabilitatea tradițiilor naționale, sarong sa transformat într-un costum festiv și religios, care este obișnuit purtat în ocazii excepționale sau a devenit un element distinctiv al poporului aborigen, care reprezintă o parte integrantă a îmbrăcăminții de zi cu zi.

Oamenii indigeni folosesc batiste din țesături naturale practice de culori tradiționale, iar turiștii aleg sarongi ușori, ascultători și zboară din bumbac, mătase, sifon, satin. Inele speciale și cataramele fixează sarong, care este foarte confortabil de purtat. Thais adesea fixează materialul pe corp, imită pantalonii.

Harul special pe care îmbrăcămintea le oferă femeilor, mișcările netede și capacitatea de a schimba cu ușurință forma lor au făcut obiectul sarong de interes al designerilor. Astfel, dulapul de vară a fost completat cu un detaliu universal și frumos, oferind imaginii un mister. Culorile neobișnuite, combinațiile lor și modelele fanteziste au fost, de asemenea, inventate pentru a se potrivi șalurilor.

În plus față de metodele tradiționale de vopsire și țesere, au început să folosească pictură pe țesături (de exemplu, batik sau ikat).

După ce a adus un sarong acasă, poate fi făcut obiect de artă (pungă, șapcă sau fular) sau chiar un articol interior (sub formă de perdea, lenjerie de pat, panou, fețe de masă). Și poți pune o geantă, așteptând noi călătorii.

Cum de a lega?

Sarong are o dimensiune mare, deci dacă aveți imaginație puteți crea imagini romantice sau etnice. Cel mai adesea, un sarong este legat de șolduri sau talie, ca o fustă.

Luați în considerare modalitățile comune de a lega sarong. Multe dintre ele sunt simple și nu vor lua prea mult timp.

Versiunea Caraibe

Vă permite să selectați înălțimea eșarfei pe corp: pe șolduri sau înalte sub piept. Întorcând o batistă, trebuie să legați cozile din fața nodului (le puteți lăsa libere și ascundeți). O modalitate mai elegantă este diferită prin faptul că nodul este transformat: un capăt este luat, iar ca a doua coadă pentru nod, ele interceptează pur și simplu o bucată de pânză de-a lungul vârfului. Restul materiei este aranjat ca un miros, împingând-o ușor în jurul taliei și mascând nodul.

Versiunea Thai

Aranjați materialul vertical, împachetați marginea scurtă în jurul corpului și legați-l în față. Fundul șalului este răsucite pe una sau două laturi, capetele sunt ridicate până la talie, iar primul nod este ascuns de această draperie. Puteți ține materialul sub picioare, așa că pantalonii harem. Această opțiune este fiabilă și ușor de utilizat.

În burma

Cusătură sarong de-a lungul marginea scurtă, lăsând prin găuri.Purtarea unei "țevi", interceptarea "cozilor" de-a lungul marginii superioare, legând-o în față, se obțin pliuri care privesc spre interior. Noduri înfășurate în interior. Această metodă va ajuta la transformarea eșarfei într-o fustă sau rochie.

Cele mai simple opțiuni sunt de a îndoi țesătura, de a înfășura materialul în jurul șoldurilor și de a lega marginile superioare. Deci minisecul va fi gata. Fuste frumoase asimetrice sunt obținute prin adăugarea unui sarong pătrat.

Cursurile de masterat vă vor ajuta să faceți rochia în câteva secunde:

  • Dacă ați ratat materialul din spatele dvs., traversați capetele superioare pe piept, rotiți-le în fire și legați-le înapoi pe gât.
  • Lăsați o margine pe lateral, ridicând sarongul peste piept, țineți eșarfa în spatele dvs. și înfășurați-o în jurul corpului, veți avea o suprapunere de material pe spate. Încercați să lăsați colțul inferior al șalului deasupra materialului liber. Cel de-al doilea colț superior poate fi și pe partea laterală. Aceste capete vor servi ca curele: ridicați-le înainte în sus de sub subsuori, legându-le în partea din spate a gâtului.
  • În mod similar, o batistă mai scurtă poate fi legată pe un umăr: mijlocul sarongului este orientat spre o parte, pe de altă parte arborii se suprapun pe țesătură, colțurile eșarfei sunt îndoite în panglici după această cruce, ridicate până la umăr și legate deasupra. Se dovedește o rochie asimetrică în stil antic.

Acestea sunt cele mai populare moduri. Merită să experimentați să găsiți propria versiune, deoarece un model bine ales și un sarong bine legat vor adăuga eleganță figurii.

De exemplu, doamnelor cu o bustă magnifică mai bine să lege un sarong ca o fustă și cu o miniatură - să facă noduri pe piept. Completitudinea corectă va ajuta la modelul corect vertical sau diagonal. Adăugați o batistă de creștere legată deasupra taliei. Cu cât umerii sunt mai înguste, cu atât sarconul ar trebui să fie mai mare.

Ce sa poarte?

Persoanele indigene poartă aceste fuste cu bluze speciale. Dar restul lumii preferă să folosească sarong-ul ca parte a unui costum de plajă, combinând cu costume de baie separate și monolitice, blaturi și pantofi deschisi.

Eșarfele elegante și exclusive pot fi purtate la petreceri de vară ca o rochie, care completează tinuta cu sandale pe călcâi sau platformă. Flip-flopurile clare și flip-flop-urile de plajă completează orice aspect cu sarong. Vor exista variante interesante cu pantofii pe legături, atunci când panglicile, curelele "îmbrățișează" picioarele.

accesorii

Având în vedere specificul unor astfel de haine de vară, de la accesorii puteți rămâne în pălării, cap și eșarfe. Bijuteriile luminoase își vor găsi locul. Poate fi bijuterii ieftin, cercei colorate, brățări, coliere masive de pietre sau sticlă. Seturi interesante de cochilii, corali, pene.

Imagini pe plajă, cum ar fi pungile din materiale naturale: bumbac, paie etc. Mare sau mic, tare sau moale ca kotomotochki, cele mai diverse forme - depinde de preferințele și necesitatea dumneavoastră.

Cu catarame speciale, butoanele ajută la asigurarea în siguranță a echipamentului, ca și pentru eșarfe. Ele vin în diferite forme, ceea ce vă permite să faceți imaginea și mai sofisticată și elegantă. Puneți un sarong ca o rochie, o puteți împrieteni. Interpretarea modernă o permite.

Imaginea de vară nu se face fără ochelari de soare mari, deoarece astfel de ochelari vă vor ajuta să vă protejați ochii de razele fierbinți. Sarong, ca tinuta, nu este doar un tribut adus moda si frumusetii, ci si un lucru foarte functional, confortabil, care poate deveni elementul principal al imaginii. Merită să obțineți o pereche de eșarfe sarong pentru a vă schimba aspectul în fiecare zi!

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații