Stiluri și modele de rochii

Rochii de schimb - simple și elegante în același timp

Rochii de schimb - simple și elegante în același timp

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Cine este potrivit?
 3. Sfaturi pentru alegere
 4. Ce sa poarte?
 5. accesorii
 6. pantofi

Imaginea heroinei Audrey Hepburn din faimoasa imagine "Mic dejun de Tiffany" din 1961, care a apărut în fața noastră într-o schimbare de rochii, nu a lăsat pe nimeni indiferent și acest model de rochie a devenit pentru totdeauna în istoria modei.

Conceptul de schimbare (schimbare, deplasare), care a dat numele acestui stil, a început să simbolizeze o schimbare a culturii în rândul tinerilor, departe de tot ceea ce este familiar. Femeile, care deveniseră mai relaxate, trebuiau să iubească o rochie, ceea ce le dădea ocazia de a lucra confortabil, de a dansa și de a se mișca liber tot timpul anului.

Suspindu-se pe umeri, o rochie scurta, scurta si neteda a devenit un clasic. Ea a ocupat în mod util nișă în lumea modei, populară și iubită de femei din întreaga lume.

Rochia foarte confortabilă și practică astăzi este o bucată de îmbrăcăminte preferată, atât pentru birou, cât și pentru sărbători.

caracteristici

Shift rochie este o rochie scurta, care curge liber cu linii drepte, drepte sau trapezoidale la baza. Acest stil nu evidențiază talia și curbele figurii. Mai degrabă ca un vârf alungit, de obicei ajunge la o lungime deasupra genunchiului sau a coapsei. Spre deosebire de versiunea originală cu umeri deschise, rochia modernă Shift este, de asemenea, cusută cu orice lungime de mâneci.

Versiunea clasică a rochiei - cu un gât oval sau o barcă, tip guler - un mic "turn-down" rotunjit sau arătat în colțuri.

Stilul retro accentuează buzunarele sau talpa sub talie.

Decuparea laconică, liberă a mișcării rochiei, vă face să vă simțiți relaxați și ascundeți defectele corpului de ochii curioși.

Cine este potrivit?

Îmbrăcămintea universală Shift cu loialitatea vă permite să arătați elegante și în largul lor cu o altă construcție: cu o figură băiat sau dreptunghiulară, pe proprietarii de burtă și șolduri volumetrice.

Este de remarcat faptul că lipsa accentului pe talie poate da obezitate imaginii, prin urmare, se recomandă tăieturi gratuite pentru miezuri. Puteți să experimentați o rochie sau o centură subțire pentru rochie. Celelalte kilograme din talie ascund rafalele la baza stilului.

Versiunea rochiei "midi" va atrage femeile mai mature. Caracteristicile modelului vor masca volumul excesiv în abdomen și coapse, iar imaginea extrem de modestă va fi plăcut diversificată de culorile, țesăturile și accesoriile alese după gustul tău.

Și, bineînțeles, schimbătorul de păr este o victorie pentru fetele înalte cu picioarele subțiri. Cei care doresc să demonstreze o figură impecabilă pot alege cu încredere opțiunile pentru o rochie mai formată.

Sfaturi pentru alegere

Una dintre opțiunile pentru Shift-Dress, această siluetă semi-adiacentă.

"Classics of the genre", într-o rochie Shift este o lungime scurtă. Desigur, merită luată în considerare vârsta, forma picioarelor și scopul rochiei. La urma urmei, o tăietură pătrată, fără flacără, face rochia chiar mai scurtă. Dacă, totuși, sunteți hotărâți și nu veți merge la birou în el, atunci puteți să vă îmbrăcați cu o rochie cu colanți strânși, cu jambiere monofonice întunecate.

Materialul va dilua simplitatea tăierii: nuanțe bogate, joc de contraste în detaliu, tot felul de amprente, modele, celule și puncte polka.

Atunci când alegeți o țesătură, se recomandă un material bine fixat, iar în sezonul fierbinte inul și bumbacul sunt relevante, iar iarna, tricotajele, lâna și țesăturile tricotate îi vor încălzi.

Ce sa poarte?

Dress-shift este un reprezentant valoros al dulapului de bază. Versiunea clasică a aspectului fără mâneci, elegant, în combinație cu o broască țestoasă, un jachetă tricotată.

În birou, alegeți o versiune mai extinsă a rochiei.

Sub rochie cu brațe deschise, poți purta o bluză cu mâneci lungi. De asemenea, la o întâlnire de afaceri, trandafirul va arăta organic cu un sacou.

În timpul răcitor, va fi confortabil să vă îmbrăcați peste o haină de îmbrăcăminte sau o jachetă de piele scurtă.

Așa cum am menționat mai sus, problema unei persoane iubite, dar prea scurtă, a unei rochii cu solduri luxuriante, poate fi rezolvată prin purtarea de ciorapi, legături sau pantaloni groși.

Accesoriile sub forma unei eșarfe sau sublinierea taliei unei curele elegante vor diversifica costumul discret.

accesorii

Dress Shift vă permite să utilizați mai multe bijuterii eye-catching: colier cu pandantiv, brățară masivă, margele multi-strat.

Această proprietate permite femeilor, cu o siluetă atât de modestă, să arate întotdeauna diferit.

Dar nu abuzați - dacă o rochie monocromatică poate fi diluată cu un colier luminos, un inel, o centură, atunci accesoriul unei rochii colorate ar trebui să fie combinat cu un model pe țesătură.

pantofi

Ei bine, în armonie cu modelul nostru și adaugă pantofi de confort cu tălpi mici, sandale, cizme și pantofi mici, pantofi cu tocul mic.

În timpul iernii, o combinație spectaculoasă de tricou cu cizme înalte pe o talpă plană sau cu toc mic, precum și cizme care sunt purtate cu ciorapi stransi.

În momente solemne, schimbarea rochiei va fi o companie minunată cu pantofi cu toc înalt.

Dress-shift va servi un serviciu bun în dulapul fiecărei femei, dându-i proprietarului un confort unic și, în același timp, subliniind gustul și simțul stilului.

Comentarii
 1. Olga
  27.02.2016

  Oh, Audrey Hepburn ... cât de uimitoare este ...

 2. Alina
  20.02.2016

  Rochie Shift universal - orice formă se va potrivi. și accesorii pot schimba cu ușurință imaginea.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații