Stiluri și modele de rochii

Rochie cu trenul - pentru o ocazie specială

Rochie cu trenul - pentru o ocazie specială

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Opțiunile de seară
 2. luxuriant
 3. Rochii de bal
 4. Cu obiecte deschise
 5. de fiecare zi
 6. Cu cablu detașabil
 7. țesături
 8. lungime
 9. Lungimea proaspătului
 10. Culori populare
 11. Ce sa poarte?
 12. accesorii
 13. pantofi

Rochia cu un tren este una dintre cele mai luxoase și fermecătoare. Poziția fetelor într-o astfel de rochie devine impunătoare și nobilă. În acest caz, trenul poate fi numit nu numai frumos, ci și un detaliu destul de riscant al rochiei: este important ca un astfel de element să fie adecvat.

Opțiunile de seară

Cel mai adesea rochii care au un tren sunt rochii de seara.

Ele sunt foarte diverse în stil, culoare și decor, astfel încât orice frumusețe poate alege modelul potrivit pentru celebrarea lor.

Cele mai comune astfel de stiluri de rochie seara cu un tren:

 • Model cu talie înaltă.
 • Rochie cu o siluetă clasică, care este ușor extinsă în jos.
 • Model cu fusta pufoasa.
 • Rochie cu fusta ani.

luxuriant

Modele de rochii cu baston, care au o fustă multistrat sau pufos, mai ales ca femeile cu șolduri voluminoase. Astfel de rochii ascund cu succes o zonă non-ideală și formează o siluetă proporțională feminină.

Rochii foarte spectaculoase, în care partea superioară este reprezentată de un corset, iar fundul este luxuriant și este completat de un tren lung.

Rochii de bal

Rochia cu un tren este deseori aleasă ca o rochie pentru bal, deoarece un astfel de eveniment este important în viața oricărei fete.

În rochia acestui stil, tânăra doamnă va putea crea o imagine rafinată și fragilă, dar în același timp va arăta mai matură.

Cu obiecte deschise

Fetele cu picioarele subțiri aleg adesea un model de rochie cu un tren, în care partea din față a fustei este scurtă și există o cârpă lungă în spate. Adesea, spatele în astfel de rochii este drapat intricat.

În rochii cu un tren, spatele deschis arată în mod eficient. Cu această rochie, în prezența unei poziții perfecte, puteți crea o imagine foarte seducătoare.

O altă versiune sexy a rochiei - cu umeri goi.

Poziția corectă a unei fete într-o astfel de rochie este necesară pentru a crea un aspect elegant și frumos.

Deschisul neckline într-o rochie cu un tren este foarte potrivit, accentuează feminitatea figurinei și, în prezența unei crestături în formă de V, ușurează figura.

de fiecare zi

Astfel de modele de rochii cu un tren sunt destul de rare. Adesea, acestea sunt costume de vară, în care trenul nu este prea lung, iar partea din față a fustei este scurtată.

În această rochie mergeți la o întâlnire, întâlnire cu prietene sau o plimbare de vară. Dacă o astfel de rochie va fi făcută într-o schemă de culori restrânsă, iar fusta din față va avea o lungime diferită de genunchi, o asemenea tinuță se va potrivi și ca îmbrăcăminte de birou.

Cu cablu detașabil

Modelele în care se poate dezactiva trenul sunt foarte practice și solicitate în cazurile în care o fată merge la un eveniment festiv cu dans.

La începutul seara, ea poate demonstra frumusețea costumului ei cu un tren, iar când începe partea activă, înlăturați acest element masiv și dansați fără să vă constrângeți mișcările.

țesături

dantelat

O rochie de dantela cu un tren pare foarte delicata si seducatoare. De asemenea, sunt comune modele în care dantelă este folosit doar ca inserții mici.

Alegerea unei rochii de țesături din dantelă cu o siluetă strânsă, fetița îi va sublinia fizicul perfect.

satin

Rochiile, pentru fabricarea cărora sunt utilizate satin sau satin, când sunt iluminate surprinzător de stralucire și strălucire, ceea ce face ca astfel de rochii cu trenul să fie cea mai bună opțiune pentru îmbrăcămintea festivă.

genial

Rochii de seară realizate din această țesătură sunt cele mai spectaculoase și mai atractive.

Dacă țesătura strălucitoare este prezentată doar în partea superioară a rochiei, ea va atrage atenția asupra bustului și a taliei frumoase. Lumina acestor materiale va oferi o imagine luxoasă și șocantă.

aer

Imbracamintea de matase sunt cele mai luxoase cu un tren.

De asemenea, se remarcă o imagine spectaculoasă pentru produse, partea superioară a căreia este mai densă, iar fusta și coada însăși sunt fabricate din organza, sifon sau altă țesătură aerisită similară.

lungime

Lungă până la podea

Acestea sunt cele mai comune modele de rochii elegante, completate de un tren. Aceste rochii pot fi cu un corset, gâtul deschis, curelele subțiri, cureaua cu o singură umăr sau un neck-like tip V.

Fetele cu o figură asemănătoare unei clepsidre, aleg adesea modele lungi de "pește".

Rochia cu un tren în stil grecesc este potrivită pentru fetele tinere cu orice formă, deoarece talia înaltă ajută la ascunderea plinătății șoldurilor și a abdomenului.

scurt

În zilele noastre, rochii de cocktail cu o fustă scurtă sunt foarte populare, fiind completate de un tren de lumină sau țesătură curgătoare. Într-o astfel de rochie, fata atrage atenția asupra picioarelor sale subțiri.

Lungimea proaspătului

Moda rochii de acest stil pot fi decorate cu un tren scurt de la 20 cm.

În epataj și rochii de seară de lux, trenul poate diferi în lungime considerabilă. Nu există restricții aici.

Culori populare

alb

Rochii albe care au un tren arata atractiv si elegant. Aceste îmbrăcăminte arată cel mai bine pe pielea tăbăcită. În decorarea lor folosesc margele, inserții de dantelă, pietre, draperii originale, broderii.

negru

Rochia neagră cu un tren are un aspect misterios și maiestuos. Această rochie atrage atenția și merge bine cu accesorii de aur, roșu sau argintiu.

albastru

Modelele cu un tren de această culoare arată foarte rafinat și nobil. Umbrele albastre mai deschise sunt alese de fete tinere, iar rochiile de culoare albastru închis arata bine femeilor în vârsta de 30 de ani.

roșu

Într-o rochie roșie, decorată cu un tren, orice fată se va simți ca o regină. Aceasta tinuta arata sexy si usor cocheta.

Ce sa poarte?

Un costum care are un tren pare atractiv cu un șal sau o vesta cu blană. Pentru modelele de seară cu un vârf deschis, un bolero va servi drept succes. O rochie obișnuită cu un tren poate fi purtată cu o jachetă de piele sau o jachetă scurtă.

accesorii

Trenul în sine este deja un ornament, dar un costum cu acest element poate fi, de asemenea, decorat cu alte accesorii. Cercei, coliere și inele merg împreună cu asta.

Cu toate acestea, în cazul în care decorul de rochie în sine utilizează o imprimare strălucitoare, storuri pietre sau alte ochi-prinderea materiale, accesorii ar trebui să fie utilizate la un nivel minim.

pantofi

Versiunea cea mai de succes a pantofilor pentru rochia de seara cu un tren va fi sandale sau pantofi cu tocuri inalte.

Doar fetele înalte care au îmbrăcat un costum similar pot ridica pantofi fără tocuri. Curelele ușoare sunt de asemenea potrivite pentru încălțăminte.

Comentarii
 1. credință
  13.02.2016

  Trenul dă solemnitate. Vreau mai ales variante scurte cu un tren - rochiile se dovedesc un fel de jucăuș.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații