Stiluri și modele de rochii

Rochia cu o fusta-soare ar trebui sa fie in garderoba fiecarui fashionista

Rochia cu o fusta-soare ar trebui sa fie in garderoba fiecarui fashionista

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristicile fustelor flare furate
 2. Cine este potrivit?
 3. Cu mânecă
 4. lungime
 5. vară
 6. Culori și printuri
 7. Este complet?
 8. Ce sa poarte?

Stilurile de rochii moderne sunt foarte diverse. Și între ei un loc special este ocupat de o asemenea tinuță feminină, ca o rochie cu fustă și soare. Astfel de rochii de moda nu este primul secol.

Caracteristicile fustelor flare furate

Popularitatea mare a rochiei cu un stil de fustă este cauzată de faptul că este foarte ușor să le coasezi, iar pe orice figură o astfel de rochie pare foarte atractivă. Fustele pot avea una sau două cusături, dar există și opțiuni fără cusături. Lungimea lor poate varia foarte mult - este reprezentată de produse de la lungimea maximă până la modelele foarte scurte.

Cine este potrivit?

Rochii cu o fusta de soare se va potrivi cu fiecare femeie, din moment ce pliurile naturale formate in ele adauga la rafinamentul figura si gratie. În același timp, o astfel de fustă va ajuta și adăuga volum în locurile lipsă și, dacă este necesar, ascunde extra centimetri.

 • Fetele subțiri, a căror cifră este similară cu un dreptunghi, sunt recomandate să poarte această rochie puțin mai mult decât genunchii. Într-o astfel de rochie, șoldurile lor vor arăta mai voluminoase, iar talia va deveni mai subțire. Foarte bine pe o astfel de figură va arăta o rochie de material dens, precum și o rochie cu o fusta multi-stratificat soare.
 • Dacă figura fetei arată ca un triunghi, ar trebui să caute o rochie în care fusta va începe să se extindă nu din talie, ci din linia șoldurilor. Aceasta va ascunde plinătatea și va adăuga lumină imaginii.
 • Cu o cifră care seamănă cu un "triunghi inversat", rochii de acest stil vor fi o alegere bună. Datorită multiplelor falduri, începând de la talie, șoldurile vor crește vizibil, ceea ce va echilibra silueta ca întreg.

Cu mânecă

Pentru rochiile cu o fustă, mânecile de soare pot fi complet absente, dar dacă este disponibilă o astfel de bucată de tăiere, lungimea mânecilor poate varia. Alegerea unui produs este recomandată în funcție de sezon. De exemplu, modele cu mâneci sunt adesea cumpărate pentru birou și pentru vreme rece, iar rochii de acest stil cu curele sunt solicitate în timpul verii.

lungime

scurt

Astfel de rochii sunt mai degrabă ca frumusețile cu picioare lungi subțiri. Rochiile de vară cu lungimi scurte sunt realizate din țesături din bumbac, iar modelele pentru catifea, lână sau catifea sunt în cerere pentru sezonul rece.

midi

Lungimea medie a rochiei, în care fusta stilului "soare", a devenit populară încă din anii '70 ai secolului trecut. Acum, asemenea modele sunt de asemenea extrem de solicitate. Rochii elegant midi coase din satin, sifon sau dantelă. Dacă își acoperă puțin genunchii, atunci arata foarte feminin.

Lungă până la podea

Astfel de modele de rochii cu o fusta de soare au fost deosebit de populare în anii șaizeci ai secolului XX. Acum, ele sunt reprezentate adesea de mâneci ușoare fără mâneci purtate cu sandale, pungi voluminoase, ochelari și o pălărie. Astfel de rochii sunt adesea alese de fetele ale căror picioare nu sunt foarte subțiri.

vară

Modele de rochii cu o fusta, soarele pentru perioada de vara este cusut predominant din tesaturi subtiri, de exemplu din bumbac, satin sau mătase. Astfel de costume pot fi adesea remarcate culori strălucitoare și lipsa de mâneci. Există modele cu o tăietură destul de sinceră pe spate sau pe gât. Rochii foarte atractive cu o fustă translucidă pe șifon, soare.

Culori și printuri

negru

O rochie scurta, neagra, cu o fusta, soarele, inlocuieste cu succes rochia. Este destul de restrâns pentru evenimentele oficiale. Dacă adăugați accesorii luminoase la acest lucru, această rochie va fi o alegere bună pentru ocazii speciale.Într-o rochie lungă neagră a acestui stil, fata arată neobișnuit de elegantă.

alb

În rochii de zapada cu o fusta, fata de soare personifica feminitatea si sensibilitatea. Modelele scurte pot avea un neckline asemănător V-ului, curele de umăr, gâtul bărcii sau alt top. Deseori există rochii albe ale acestui stil, completate de o centură luminată.

roșu

Rochie cu o fusta soarele in tonuri rosii se potriveste fetelor indraznete si neinhibitate. Lungimea acestei rochii este foarte diferită. Modelele scurte cu mâneci lungi arată impresionant, rochiile la genunchi sunt foarte atractive, dar produsele de pe podea arata mai ales festive. Rochii rosii sunt adesea purtate cu o centura neagra sau alb pentru a accentua talie.

Într-o cușcă

Imbracamintea tricotata cu o fusta, soarele poate fi scurt, la genunchi sau la podea. Cele mai comune combinații de culori ale acestui tipar sunt roșu și negru, precum și alb-negru.

Puncte Polka

Polka-dot fusta de soare arata drăguț și perseverent. Partea superioară a acestei rochii poate fi de la aceeași imprimare sau monofonică. În funcție de formă, mărimea mazărei este diferită. Cele mai populare culori ale unei rochii de mazăre cu o fustă sunt soarele - alb-negru, alb și negru, roșu și alb, roșu și negru, albastru și alb.

înflorită

Floral motive în rochii cu o fusta soarele este cel mai adesea găsit în modele de vară. Astfel de rochii sunt luminoase și atractive. Printarea tipografică este deseori aleasă pentru modelele în stil retro, precum și pentru sundrele de pe curele.

Este complet?

Rochia, a cărei fustă are stil "soare", este recomandată fetelor cu șolduri pline, deoarece această parte a figurii va fi ascunsă. În plus, o fustă atât de voluminoasă va accentua talia.

Ce sa poarte?

 • Pantofi pentru o rochie scurta cu o fusta de soare ar trebui să fie cu tocuri înalte, și pentru modele lungi puteți purta sandale sau apartamente de balet.
 • Rochia acestui stil poate fi purtată cu o centură unică sau contrastantă, a cărei lățime va fi diferită în funcție de modelul rochiței și de figura proprietarului.
 • De sus, pe o rochie cu o fusta de soare, este posibil sa se puna pe un sacou scurt sau un bolero.
 • Produsele acestui stil fără mâneci pot fi completate cu mănuși scurte.
 • Bijuterii, potrivite la soare, împreună cu fusta, ar trebui să fie elegante. Cu toate acestea, unele modele de astfel de rochii sunt bine combinate cu brățări mari și margele lungi.
 • Alegeți un ambreiaj mic, o geantă de mână sau o tote pentru această rochie.
 • Completând o rochie cu o fustă pufoasă de acest stil cu ochelari de soare și o pălărie, veți crea un aspect de epocă.
Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații