Stiluri și modele de rochii

Rochii pentru figura "Coloana subtire"

Rochii pentru figura Slim coloana

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristicile figurii
 2. Stele cu acest tip de figura
 3. Stil potrivit
 4. Sfaturi pentru alegere

Figura feminină fragilă și subțire se numește "coloană subțire". Se pare că pentru astfel de frumusețe sofisticate și grațioase, alegerea rochiei potrivite nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, există anumite nuanțe în selecția de haine care ar trebui să fie luate în considerare pentru fetele cu acest tip de fizic.

Caracteristicile figurii

Cifra fetei este numită "coloană subțire" dacă are:

 • Umerii și șoldurile înguste, cu aceeași lățime;
 • Piept mic;
 • Talia nu este exprimată;
 • Fese plate;
 • Picioare lungi subțiri.

Greutatea în exces este depusă cu o anumită constituție în zona corpului - pe piept, abdomen și, de asemenea, pe spate. Picioarele și brațele au tendința de a rămâne subțire.

Stele cu acest tip de figura

Cifra, numită coloană subțire, menționată în:

 • Keira Knightley;
 • Nicole Kidman;
 • Gisele Bundchen.

Stil potrivit

Fetele a căror cifră este clasificată drept "coloană subțire" sunt sfătuite să poarte rochii, o tăietură din care să adauge vizual volumul și pieptul și șoldurile, precum și să accentueze talia. Acest lucru va ajuta să facă vizual silueta arata ca o clepsidră.

Acest lucru va ajuta la aceste stiluri:

 1. Rochie "prințesă". Cea mai bună alegere vor fi modelele cu o lungime puțin sub genunchi, cu un decolteu oval de adâncime.
 2. Rochie dreaptă la podea. Pe fetele fragile arata cele mai bune haine din tesaturile de aer, care au talie mare si au mâneci, aripi.
 3. Rochie de seara Lungimea acestei rochii poate fi diferită, dar rochiile prea scurte nu sunt recomandate să aleagă.

Sfaturi pentru alegere

 • Partea superioară a rochiei potrivită pentru fetele fragile poate fi reprezentată de un colț al bărcii, de un gât păstrat sau de un gât lung de formă V. O decupare triunghiulară va fi o alegere proastă, la fel ca și brațul american.
 • Privind peste rochiile cu mâneci, fetele - "coloane" pot sta pe modele cu "bufe", "lanterne" și alte mâneci voluminoase. Pe o figură similară, diferite detalii decorative în piept și coapse arată, de asemenea, bune, de exemplu, arcuri, flori false, draperii, buzunare și altele.
 • Alegerea unei rochii pentru "coloana", este mai bine să alegeți bumbac, mătase, lenjerie, satin sau lână.
 • Pentru a accentua simetria figurii, se recomandă rochii cu o imprimare florală mică, mazăre, linii diagonale, o cușcă și o bandă verticală subțire.
 • Nu cumpărați modele cu fuste excesiv de scurte și umflate, care vor fi subliniate picioarele de subțire. Cu cifra "coloană subțire", fata nu se va potrivi unei rochii din țesături grele, precum și o rochie cu un model floral voluminos. În plus, ar trebui să se evite echipamentul foarte strâns.
Comentarii
 1. Lyudmila
  25.02.2016

  A iubit setul cu o rochie neagra cu broderie!

 2. Rita
  23.02.2016

  Aceasta este doar figura mea boieră. Sau chiar și un adolescent ... Vă mulțumim pentru recomandări! Voi încerca.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații