Stiluri și modele de rochii

Rochie cu fusta clopot - romantism in tot

Rochie cu fusta clopot - romantism in tot

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Un pic de istorie
 3. Cine este potrivit?
 4. Cu mâneci
 5. lungime
 6. Sfaturi pentru alegere
 7. Ce sa poarte?

Dulapul pentru femei include cu siguranță rochii, prezentate în diferite stiluri. Unul dintre cele mai atractive, romantice și feminine poate fi numit o rochie, fusta care seamănă cu un clopot. Femeile poartă asemenea haine timp de mai bine de un secol, iar acum vom afla de ce sunt ele în prezent solicitate de femeile de modă de astăzi.

caracteristici

Rochii, al cărei punct culminant este fusta clopot, sunt foarte confortabile și practice. Ei au în mod tradițional un vârf sincron și au înfipt o fustă. În acest stil, puteți vedea rochii de afaceri și de seară.

Cele mai comune modele de vară cu o fustă clopot. Utilizarea lor oferă confort în căldură, deoarece partea inferioară a acestor rochii nu atinge picioarele. Cu toate acestea, versiunile de iarnă ale rochiilor acestui stil nu sunt, de asemenea, neobișnuite.

Pentru a coase costume de acest tip utiliza materiale care au o textura destul de rigid. Acestea pot fi lână, lenjerie, piele, bumbac sau alte materiale similare. O caracteristică a fundului de rochii cu o fustă clopot este extinderea fără draperii și pliuri, astfel încât orice tipărite pe astfel de costume arata atractiv și nu bâlbâi.

Un pic de istorie

Primele rochii, ale căror fuste seamănă cu un clopot inversat, au început să fie purtate în secolul al XVII-lea. Sub ele erau fuste crinoline pufoase, așa că tinuta era voluminoasă și atrăgătoare. Astfel de rochii pentru ocazii solemne au fost create cu trenuri lungi.

De-a lungul timpului, lungimea rochiei cu fusta clopoțelului a început să scadă, iar corsetul strâns și corsetul strâns sunt un lucru din trecut. Seturile de astăzi ale acestui stil sunt restrânse în forma lor, iar tăierea lor este foarte laconică. În plus, aceste rochii sunt foarte populare pentru fetele care doresc să creeze o imagine romantică și feminină.

Cine este potrivit?

Principalul avantaj al rochiei acestui stil este capacitatea de a ascunde șoldurile fetei, astfel încât aceste costume arata bine pe frumusete cu șolduri prea înguste și pe femei ale căror șolduri au o cantitate semnificativă.

 • Dacă figura fetei seamănă cu o pară, cu ajutorul unei fuste de clopot, cea mai mare parte a volumului ei va fi ascunsă.
 • Pentru femeile ale căror umeri sunt destul de largi (cifra este similară cu litera T), costumul acestui stil va adăuga volum la partea de jos, ceea ce va face silueta mai proporțională.
 • În ceea ce privește fetele cu cifră "clepsidră", nu li se recomandă să poarte o rochie de clopot cu o fustă, deoarece într-o astfel de rochie proporțiile lor frumoase vor fi ascunse.

Cu mâneci

Rochiile, ale căror fustă este similară unui clopot, pot fi cu curele, precum și cu mâneci lungi sau scurte. Dacă modelul de rochie este festiv și elegant, partea sa superioară poate fi reprezentată de un corset, iar mânecile lipsesc.

lungime

scurt

Costumele acestui stil cu mini fusta sunt de obicei achiziționate pentru sezonul de vară. Cel mai bun dintre toate într-o rochie scurtă cu o fustă clopot arată fete subțiri care au picioarele subțiri. Cu toate acestea, rochii ultra-scurte ar trebui evitate, deoarece sunt capabile să-și extindă vizual șoldurile.

midi

Rochiile acestui stil cu lungimea genunchiului sunt recomandate atat fetelor subtiri, cat si femeilor frumoase cu solduri luxuriante. Modelele cu o lungime medie sunt foarte populare, la care talia este puțin supraestimată.

lung

Rochii cu o fusta clopot la podea sunt practice si confortabile. De obicei, costumele de vară sunt fabricate din țesături naturale ușoare. Cel mai adesea ele sunt prezentate într-o gamă luminată. Este interesant să se uite și costumele, în care partea superioară este monotonă, iar fusta lungă este colorată (și invers).

Sfaturi pentru alegere

Selectând lungimea rochiei cu o fustă clopot, trebuie să ții cont de aspectul picioarelor fetei. Cu cât sunt mai subțiri și mai atrăgători, cu atât rochia pe care o puteți cumpăra mai scurtă. În ceea ce privește tăierea, evaluați mai întâi partea superioară a corpului. Dacă gâtul tău poate fi numit îngrijit și mâinile tale frumoase, poți să alegi în siguranță un costum cu o adâncime rotundă, triunghiulară sau pătrată. În cazul în care bustul dvs. este mic, uita-te la modelele care au un top luminos și au o decorative decorative în neckline.

Nuanța și culoarea acestei rochii sunt alese în funcție de preferințele personale. Pentru rochiile de vară cele mai populare sunt culorile luminoase sau strălucitoare. Într-o rochie albă, cu o fustă clopot, o fată va arăta proaspătă și tânără. Rochii roșii pentru a plăcea frumusețe îndrăzneață și extravagantă, iar într-o rochie neagră a acestui stil, fata va arăta misterios și strict.

Ce sa poarte?

Pentru o rochie cu un clopot de fustă, poți purta jachete și jachete tăiate, precum și blazer-e. Cu un model de seară din această rochie arată bolero bun cu mâneci lungi. În același timp, dacă culorile rochiei sunt variete, adăugarea ar trebui să fie monofonică.

Geanta de mână a acestui stil este selectată pentru a se potrivi scopului - dacă este o rochie de afaceri, o geantă spațioasă casual se potrivește și un ambotor elegant trebuie ales pentru rochia elegantă.

accesorii

O cantitate excesivă de bijuterii la rochia cu o fustă clopot nu este necesară. Costum și așa arata festiv și luminos. Un mic colier sau margele lungi, precum si cercei de dimensiuni medii, este de ajuns.

Cu rochii similare puteți purta o curea din piele în culoarea rochiei. Dacă centura are o nuanță de contrast, va contribui la evidențierea taliei.

pantofi

Atunci când alegeți pantofi pentru a se potrivi acestui stil, luați în considerare și scopul rochiei:

 • Dacă acesta este un model de stil de afaceri, pantofii cu tocuri medii vor merge bine cu el.
 • Dacă aveți o rochie de seară cu o fustă de clopot, puteți purta un stiletto.
 • Este permis sa poarte sandale sau apartamente de balet pentru acest tip de rochie in care vei merge la o intalnire sau o plimbare.
 • Pentru modelele calde, cizmele înalte de stil clasic se vor potrivi bine.
Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații