Stiluri și modele de rochii

Rochii de iarnă - feminitate în afara sezonului

Rochii de iarnă - feminitate în afara sezonului

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. lungime
  2. Stiluri și modele
  3. Rochii de dimensiuni suplimentare
  4. nuntă
  5. noapte
  6. culoare
  7. Ce să purtați

Baza dulapului pentru femei este adesea alcătuită din rochii pe care le puteți și chiar trebuie să le includeți în aspectul de iarnă.

lungime

lung

Corpul feminin va încălzi și decora rochiile lungi, care devin deosebit de relevante în timpul iernii.

scurt

Rochii de mireasa intr-un dulap de iarna pot servi ca un pulover alungit, sub care se obisnuieste sa poarte ciorapi calzi cu o structura densa sau jambiere.

Stiluri și modele

sarafane

Dorința pentru stilurile de vară este insuportabilă în timpul iernii. Astfel, designerii creează rochii de iarnă cu curele subțiri, care seamănă foarte mult cu sundrele de vară.

Pentru a nu îngheța într-o astfel de tinuă deschisă, merită să-i luați pulovere subțiri sau bocanci pentru el. Selectați cu grijă nuanțele acestor două elemente.

Cu mâneci

Rochiile cu mâneci scurte arată bine cu mănuși lungi. Sub un astfel de costum poți alege un pulover subțire sau o rochie de pene, dar trebuie să ghici cu o atingere.

Un manșon lung, care este tras strâns în zona încheieturii mâinii, revine la modă. Nu ignora mâneca de tip bat.

sportiv

Rochii de sport sunt atât de ferm înființate în mod modern, încât se formează multe imagini pe baza acestora. Pentru o plimbare, cumpărături, întâlniri cu prietenii - rochii calde într-un stil sportiv vor fi întotdeauna potrivite.

Rochie pulover

Ascundeți defecte care vă strică figura, puteți folosi puloverul. Trebuie combinată cu elementele suplimentare, indiferent dacă sunt ciorapi (în mod necesar densi și întunecați) sau legături, margele sau eșarfe, centuri sau brățări.

În ceea ce privește culoarea unei astfel de rochii, totul depinde de gustul tău: întuneric și monofonic, combinat cu lumină, cu modele, printuri, motive neobișnuite vâscoase, geometrice sau etnice.

Tricou de rochie

Pe de o parte, simplu, dar original, confortabil și confortabil - pentru o iarnă mai potrivită costum va fi dificil de găsit.

Rochie tunică

Libertatea de mișcare și confort sunt rochii, tunici, care, dacă sunt în mod corespunzător combinate cu alte elemente ale dulapului, pot să apară într-o lumină diferită.

Într-o cușcă

Rochii cu culori carouri pot fi folosite în orice anotimp.

Tricotat și croșetat

Dacă rochia este aleasă în primul rând de dragul confortului și a efectului de încălzire, atunci modelele tricotate cu siguranță trebuie luate în considerare. Pentru a vă îmbrăca bine și a vă așezat, trebuie să combinați în mod corect caracteristicile figurii cu caracteristicile modelelor și tricotat. Puteți alege un model de dantelă sau o rochie cu un tricot brut - în orice caz, veți arăta minunat în ciuda iernii.

Cea mai caldă opțiune sunt rochii cu gulere. Alegerea acestor rochii este imensă, ele decorează imaginea, creează confort și confort. Gâtul poate fi lăsat deschis prin alegerea unui model cu guler standard.

tricotat

Iarna nu este un motiv pentru a elimina tricotaje din garderoba. Dimpotrivă, astfel de haine vor crea un sentiment de confort, blândețe și sensibilitate.

Confortul și versatilitatea rochiilor tricotate sunt evidente, iar abilitatea lor de a da o atracție siluetă feminină și de a-și evidenția armonia este incontestabilă. Nu este nevoie să așteptați o ocazie specială de a purta o rochie tricotată în timpul iernii. De mare importanță este calitatea materialului, compoziția și măiestria cusăturilor.

dril

Versatilitatea denimului vă permite să o utilizați în oricare din dulapurile dvs.

Rochii de dimensiuni suplimentare

Prima variantă a rochiilor de iarnă, care ar trebui considerate femei complete, este un stil grecesc. Miezitatea liniilor, feminitatea formelor, înălțimea înaltă, lungimea până la picioare - combinația acestor elemente într-o rochie va juca în favoarea ta, dă armonie și ascunde defectele figurii.

Soluția corectă este să accentuezi talia cu o centură sau o centură.

În căutarea frumuseții, nu trebuie să uităm de confortul și confortul pe care toate elementele dulapului unei femei ar trebui să le dețină. Împreună cu rochia greacă ar trebui să fie considerate modele trapezoidale care arată, de asemenea, bine pe cifre complete.

Modelele tricotate, cu un guler volumetric, de exemplu, un jug, sunt capabile să ofere o senzitivitate necesară. Soluțiile de contrast sunt binevenite. Dar țesuturile mari nu ar trebui să fie preferate.

nuntă

Alegeți o rochie de mireasă pentru o nuntă de iarnă nu este o problemă. Orice stil și material se regăsește printre colecțiile de rochii de mireasă de iarnă. În plus față de satin, care reprezintă clasicul nunții, designerii folosesc brocart și tafta, catifea și crepul, accentuează locul cu ajutorul tălpii pentru blană.

Trebuie să aveți grijă când alegeți o culoare rochie. Pe fundalul zăpezii de zăpadă albă, multe culori sunt transformate, dar rochia albă se poate îmbina și nu ar părea la fel de încântătoare ca în salon.

Din ce în ce mai multe mirese au început să aleagă rochiile scurte pentru o nuntă de iarnă, care, împreună cu cizme cu ornamente de blană, cu cap și mănuși, formează o imagine fabuloasă. Dar încă rochiile lungi rămân cele mai populare.

noapte

Există mai multe variante populare de rochii de seară care sunt relevante pentru sezonul de iarnă. Rochii cu linii asimetrice, care pot fi prezente în orice parte a rochiei, sunt întotdeauna o alegere bună.

Tăieturi mari și tăieturi adânci ale gâtului apar din când în când pe podiumuri.

Pentru ocazii speciale, sunt admise rochii cu fuste pline, pline. Atunci când figura este perfectă și fiecare linie a acesteia este ascuțită, este necesar, în primul rând, să alegeți modelele de montare.

culoare

Apoi, îndepărtați-vă de monotonie și de incoloritate. Moda moderna necesita o revolta de culori. Uitați-vă la colecțiile de designeri celebri - spectacolele lor sunt pline doar de culori luminoase care sunt deosebit de relevante în sezonul de iarnă.

Lumina roșie nu este necesară în mod special pentru a decora și a adăuga accesorii. Va fi scuzabilă absența lor completă sau prezența celor mai modeste bijuterii.

Femeile serioase, care sunt obligate să respecte un cod strict de îmbrăcăminte, nu mai rămân nimic, cum să alegeți culorile negre, gri și nuanțele metalice. Aceste costume pot arăta, de asemenea, interesante. Rochii tricotate în culori pastelate dobândesc un caracter atingător, sensibilitate și capacitatea de a crea emoție în suflet.

Pentru versiunea de zi cu zi, o melanj alcătuită din diferite nuanțe va fi o alegere bună.

Ce să purtați

Orice rochie poate primi caracterul care necesită starea de spirit și ocazia.

pantofi

Încălțămintea sau cizmele înalte sunt clasice care se potrivesc oricăror ocazii.. O rochie cu un astfel de element va arata întotdeauna romantic si elegant.

Bold tinerele doamne care pun confort și originalitate mai presus de toate, combină rochii cu lupte.

îmbrăcăminte exterioară

O haină din material moale, cum ar fi tweed-ul, funcționează bine pentru un aspect romantic. O haină de blană lungă sau o piele de oaie, o haină de tăiere clasică - toate acestea sunt potrivite pentru o plimbare sau o excursie la muncă.

Nu mătuiți jachetele de piele, ele sunt de asemenea potrivite pentru rochii de iarnă.

Pentru o rochie de seară, toate aceste opțiuni nu sunt foarte potrivite, dar capul de blană va face imaginea cu adevărat șic.

Accesorii trebuie să aibă o atenție decentă, deoarece ele au un rol important în modelarea imaginii de care aveți nevoie.Broșa originală sau margele de perle pot face minuni cu o rochie care părea obișnuită pentru tine înainte.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații