Imbracaminte de maternitate

Tricouri pentru femei gravide

Tricouri pentru femei gravide

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. Cum sa alegi?
  2. model
  3. Idei originale pentru inscripții amuzante și amuzante

Nouă luni de așteptare pentru un miracol, poate una dintre cele mai plăcute perioade din viața fiecărei femei. În acest moment, vreau să arăt deosebit de frumos și feminin, deoarece sarcina nu este un motiv pentru a refuza haine elegante și la modă.

Designerii moderni dezvoltă colecții întregi de tricouri la modă pentru femeile însărcinate.

La o categorie separată a acestor tricouri sunt modele cu inscripții creative, distractive și printuri amuzante dedicate unui eveniment plin de bucurie.

Purtând un astfel de tricou, fiecare mamă care se așteaptă poate fi ferm convinsă de irezistibilitatea ei și se prinde cu priviri admirabile și zâmbete plăcute celor din jurul ei.

Cum sa alegi?

Un tricou cu inscripție amuzantă este un motiv excelent nu numai pentru a vă face plăcere, ci și pentru a vă actualiza dulapul în conformitate cu ultimele tendințe de modă. Alegerea de haine pentru femeile însărcinate ar trebui tratată cu mai multă atenție și atenție decât hainele obișnuite.

Preferința ar trebui să fie acordată nu numai celor mai la modă și frumoase lucruri. Tricoul trebuie să fie cât se poate de confortabil.

Înainte de a cumpăra un tricou, trebuie să acordați atenție anumitor puncte:

  1. material. Este bine ca tricoul să fie cusut din țesături naturale, moi și plăcute la atingere, de exemplu, bumbac. Sintetic nu permite pielea să respire, într-un astfel de tricou va fi fierbinte în timpul verii. Sinteticele pot provoca reacții alergice, înroșirea și mâncărimea pielii.
  2. dimensiune. Nu trebuie să alegi un tricou cu dimensiuni greșite, indiferent cât de bun este. Un tricou supradimensionat va face o femeie fără formă și un lucru prea mic va restrânge mișcarea, va freca umărul și va cauza neplăceri atunci când poartă.
  3. lungime. Fiecare femeie alege pentru sine lungimea optimă a unui tricou. Cineva este mai confortabil într-un tricou lung, cineva se simte destul de confortabil în modele scurte care expun burta.
  4. imprimare. Calitatea vopselei, cu care sunt făcute inscripții sau desene, trebuie să fie foarte ridicată. Vopseaua nu trebuie să dispară după prima spălare.

model

Gama de tricouri pentru femei gravide este destul de diversă și, în general, diferă puțin de tricourile obișnuite.

Tricouri cu mâneci lungi sau mâneci lungi. Astfel de modele sunt foarte populare și iubesc pentru femei. O potrivire variată, potrivire excelentă, practică și confort în uzură sunt tipice tricourilor cu mâneci lungi. Mânecile lungi sunt perfect combinate cu blugi și pantaloni. Doar nu alegeți modelul prea strâns.

Tricoul trebuie să stea pe figura suficient de liber și să nu împiedice mișcările.

Tricouri cu mâneci scurte. Opțiunea cea mai optimă pentru vară, fără care este pur și simplu imposibil să-ți imaginezi un dulap feminin. Cea mai bună opțiune este partea superioară. Acest tricou poate fi purtat în diferite stadii ale sarcinii, fără a vă simți disconfort sau neplăcere.

Opțiunea intermediară - Tricou cu mâneci medii. Tricourile pentru femeile gravide sunt, de regulă, făcute cu cea mai concisă tăiere, fără elemente decorative inutile, cu un decolteu simplu rotund, oval sau triunghiular. Manecile pot avea o tăietură obișnuită sau pot fi realizate într-un design mai complex (lanterne), decorate cu fante.

Idei originale pentru inscripții amuzante și amuzante

Varietatea de tricouri cu inscripții este atât de mare încât fiecare mamă care așteaptă să poată alege un model potrivit cu o imagine frumoasă sau cu o inscripție distractivă fără probleme.

Printre cele mai amuzante și inscripții amuzante, următoarele opțiuni sunt deosebit de populare:

"Puzozhitel". Tricourile cu acest tip de dulce și tip sunt deosebit de populare la femeile gravide. Cel mai adesea, o astfel de poreclă jucăușă este însoțită de o imagine veselă și luminată care prezintă un copil dormit cu un zâmbet pe față. Diferitele variante ale unui astfel de tricou pot conține imagini cu imaginea tocurilor mici și a palmelor unui copil.

- Kinder surpriză. O altă opțiune populară pentru o mamă viitoare. Tricourile cu litere neutre sunt de obicei alese de femei care nu cunosc încă sexul copilului nenăscut. Inscripția poate fi însoțită de o imagine tematică, trasând o analogie cu o delicatesă populară și iubită. Numai în loc de o jucărie dintr-un ou de ciocolată, se vede o față de copil.

Tricouri pentru mamele în așteptare care așteaptă gemeni. Astfel de tricouri descriu adesea o fluture purtând două pungi cu bebeluși. O altă opțiune - chipurile a doi copii pe un fundal luminos cu inscripția "gemeni". Aceasta poate fi imaginea a două inimi de albastru și roz.

T-shirt cu cuvintele "Am de gând să scape!". O astfel de inscripție este adesea completată chiar și de numele lunii în care se așteaptă nașterea unui copil, de exemplu, "Am de gând să scap de el în luna august!". Uneori se adaugă o imagine care descrie perioada din anul în care copilul ar trebui să se nască. Inscripția este deseori efectuată împotriva imaginii unui copil înfundat, cu ochi supărați.

Uneori puteți vedea tricouri decorate cu inscripții foarte creative, de exemplu, "Da! Am înghițit mingea! "," A funcționat! ", Etc.

"Voi fi curând! Stai!“. O altă variantă pe tema aspectului iminent al copilului. Inscripția este însoțită de o imagine vie a unui copil mulțumit cu o sticlă de lapte în mână sau cu o barză care poartă un copil.

"Prea ocupat în burtă". O altă inscripție dulce și atingetoare, care este adesea folosită pentru a proiecta astfel de tricouri. Inscripția poate fi însoțită de o imagine amuzantă care descrie tocurile și palmele copilului, o față amuzantă sau copilul însuși.

O categorie separată de tricouri este dedicată viitorilor tați.. Ele pot fi decorate cu inscripții, de exemplu, "Tată, dă-mi cinci!" Sau "Este permis să atingă doar tatăl". Se pot realiza tricouri pentru părinții viitori care au aceeași imprimare.

În afară de cele mai frecvente inscripții, există, de asemenea mai multe opțiuni originale, de exemplu, "Făcut cu dragoste", "Așteptare pentru un miracol", "Tummy cu un secret", "Nu deschide până ... (indicând luna la care se intenționează nașterea)", "Bărbații mei cresc, iar în ea este un ticălos", " Se formează o personalitate și multe, multe altele.

Viitoarea mamă nu numai că poate profita de ideile gata făcute, ci și își arăta imaginația inventând o versiune individuală. Din fericire, pentru a comanda un tricou cu o inscripție selectată și o imprimare potrivită, astăzi nu este dificilă.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații