Imbracaminte de maternitate

Salopete si semipreparate pentru femei gravide

Salopete si semipreparate pentru femei gravide

să se alăture discuției

 

Sarcina nu este un motiv să te relaxezi și să te înfășeri în lucruri ciudate, încercând să-ți ascunzi poziția interesantă. În această perioadă merită să demonstrezi lumii dorința ta de a arăta elegant, rămânând în același timp la modă și vibrantă în orice moment. Brandurile mondiale au preluat dezvoltarea acestui flux fertil și, în fiecare an, oferă noutăți la modă pentru fetele însărcinate. Există modele de bază care sunt disponibile în dulap și sunt evaluate de ele pentru confort și practică. În special salopete pentru fete iubite.

avantaje

Nu numai fetele însărcinate le place să o poarte. Este considerat un costum confortabil și elegant, care poate fi purtat în fiecare zi sau dintr-o țesătură elegantă pe drum. Modelele pentru fete în poziție au diferențe semnificative față de cele obișnuite.

Salopetele nu strânge corpul, ci dimpotrivă, în zona burtei există o anumită libertate. Tăierea este absolut sigură. Hainele sunt realizate din țesături naturale. Tesatura cea mai frecvent utilizată este bumbacul și in, denimul de înaltă calitate. Aceste specii sunt considerate ecologice, permit corpului să respire și să nu provoace reacții alergice.

Sub burta este o bandă elastică care o susține în mod fiabil. Salopetele protejează abdomenul și spatele spatelui unei femei însărcinate în vreme rea, împiedicându-i să se răcească. Hainele urmează linia figurinei unei femei însărcinate, astfel încât mamele viitoare se simt confortabile în ea.

model

Gama de modele este reprezentată de mai multe tipuri.

Îmbrăcămintea de la blugi este una dintre cele mai populare. Talia este subestimată și sub ea este cusută o inserție de țesătură specială de sprijin pentru o potrivire confortabilă a abdomenului. Există pe laturile modelului de prindere, datorită cărora partea superioară a îmbrăcămintei este reglabilă față de volume.

În semipreparatele pentru acest scop se folosește o bandă elastică specială pe centură. Este preferat de iubitorii de stil sportiv.

DPentru căldură, mamele viitoare preferă să ridice mini-salopete. Se pare că sunt mici pantaloni scurți. Stomacul este susținut și de o bandă de întindere. Partea superioară este fixată cu cleme pe centură și se stinge. Apoi sunt doar pantaloni scurți.

Dar modelul este o opțiune excelentă nu numai pentru fetele însărcinate, ci și pentru mamele care alăptează de nou-născuți. Fabricat din țesături ușoare și plăcute ale corpului. Pe spate există un ansamblu, există o bandă de bandă. Hainele pot fi purtate în orice moment în timpul sarcinii.

Costumul materialului pentru costume este diferit de modelele anterioare, deoarece este potrivit numai pentru anumite perioade. Se pare elegant și potrivit pentru a se îmbraca pentru evenimente oficiale. Există, de asemenea, o talie joasă, cu o bandă de susținere confortabilă pentru abdomen. Unele fete nu-i plac pantalonii sau preferă căldura costând mai multe stiluri de deschidere. Pentru ei, un model de salopete cu o fusta. Principiul este același cu cel al altor modele de salopetă: talie joasă, unde există o inserție cu bandă elastică din cauciuc. Vă permite să ajustați volumul dorit. Curelele fixează bine salopeta liberă.

Pentru femeile gravide mari

Numai recent, producătorii au acordat atenție acestui domeniu - haine pentru femei gravide în dimensiuni mari. În timp ce numărul producătorilor care dezvoltă acest sector de modă poate fi considerat pe de o parte, dar este considerat o piață promițătoare. Puteți găsi deja modele interesante și elegante pentru femeile însărcinate până la dimensiunea 60.

Pentru femeile obeze se utilizează țesut corporal confortabil. Nu este un secret că transpirația plină rapidă, iar în timpul sarcinii transpirația crește.Sarcina pentru orice fată adaugă kilograme în plus și pentru întreaga perioadă este necesară în această perioadă, confort dublu.

Trebuie remarcat faptul că printre producători au apărut întreprinderi ruse care deja coase haine, inclusiv salopete de dimensiuni foarte mari. Țesătura este selectată în funcție de caracteristicile noastre climatice.

material

Salopetele sunt fabricate din materiale diferite. Denimul cel mai frecvent utilizat. Pot fi modele de vară și încălzite. Astfel de salopete sunt convenabile pentru plimbări și călătorii de cumpărături pentru zestrea viitoare pentru un nou-născut. Modelele Denim sunt considerate a fi practice: confortabile pentru a purta, nu brandy, se potrivesc aproape orice pulovere și tricouri.

Salopete - pantaloni scurți sunt fabricați din țesături ușoare. Acesta este, de obicei, bumbac sau in. Corpul respiră chiar și în cea mai tare zi.

Salopete - transformatoare pentru gravide pot fi fabricate din țesături cum ar fi blugi, velur sau catifea. Decât lucrurile acestea sunt bune - poți purta pantalonii sau caprisul de unul singur prin desfacerea părții superioare. Banda elastică largă, în orice varianță, va susține în mod fiabil o burtă gravidă. În astfel de materiale, este confortabil în vreme rece sau în afara sezonului.

Salopete calde cel mai adesea folosit de mamele viitoare în timpul iernii. Sunt ușor și confortabil de purtat, protejând în același timp întregul corp de hipotermie. Pentru izolarea suprafeței interioare, cel mai adesea se utilizează fleece, ceea ce face ca salopetele să fie confortabile și confortabile pentru mamă și copil.

Salopete de tricot va fi bine pentru varaPentru primăvara târzie sau primăvara devreme. Îmbrăcămintea subțire se potrivește bine cu cifra și poate avea o varietate de culori. A fi la modă în astfel de salopete este simplu.

Marci

Brandurile celebre produc colecții de modă pentru femeile gravide, ceea ce le permite să rămână în această perioadă cu hainele mărcii lor preferate. Printre acestea se numără atât TopShop, Zara, GAP și altele. În plus, există mulți producători populari care se specializează exclusiv în producția de haine pentru femeile însărcinate. Designerii își creează modelele elegante ținând cont de schimbările din corpul feminin. Printre acestea se numără companiile rusești.

Unul dintre cei mai mari producători de haine pentru femeile gravide este compania "SWEET MAMA". Rețeaua de vânzări acoperă întregul teritoriu al Rusiei, iar acestea sunt mai mult de 100 de puncte de vânzare. Coaseți toate hainele pe baza celor mai actuale tendințe din lumea modei. Ei își actualizează colecțiile, așa cum ar trebui să fie - de 4 ori pe an. Țesăturile folosite numai de calitate, fabricate în fabrici din Europa. Toate modelele sunt testate temeinic pentru a se asigura că mama în așteptare este confortabilă în hainele acestui brand.

Un alt brand de succes care acoperă "I Will Mom" ​​în 65 de orașe rusești. Hainele acestui brand diferă în design și au o gamă largă de dimensiuni. Designerii încearcă să îmbrăcăminte a fost nu numai la modă, dar și practică și ar putea fi purtat după sarcină.

Designerii mărcii ILoveMum aderă la același concept în modelele lor. La crearea colecțiilor, sunt luate în considerare cele mai promițătoare tendințe de modă. Hainele acestui producător sunt destinate atât perioadei de sarcină, cât și după naștere.

Cum sa alegi?

  1. Înainte de a vă decide să cumpărați un costum, acordați atenție materialului din care sunt fabricate hainele. Bumbacul și lenjeria de corp sunt relevante pentru modelele de vară, iar iarna este cel mai bine să alegeți o salopetă de lână.
  2. Cusăturile din exterior arată neted și cusute cu fire moi.
  3. Stilul ar trebui să fie liber și, în mod necesar, abdomenul trebuie să susțină o bandă elastică.
  4. Înainte de a merge la cumpărături, este recomandabil să vă familiarizați cu informațiile pe care firmele produc îmbrăcăminte de calitate. Etichetele trebuie să conțină informații privind compoziția materialului și a îngrijirii.
  5. Verificați calitatea vopselei de pe material, glisați degetul pe suprafața produsului. Dacă simțiți un miros neplăcut, refuzați să cumpărați.
  6. Asigurați-vă că faceți montajul, dar în același timp treceți în el și verificați senzația. Lucrul ar trebui să fie plăcut pentru corp și confortabil de purtat.

Cât de mult este?

Prețul depinde de material. Produsele de marcă vor costa mai mult decât, de exemplu, îmbrăcămintea producătorilor de masă din Turcia sau China. Plecare pentru prețul în magazine de la 850 la 3 - 4 mii de ruble. Prețul ridicat, în special în colecțiile de designeri. Dar există plusuri. De regulă, producătorii de branduri organizează vânzări tradiționale, unde puteți cumpăra un bun exclusiv la un preț scăzut.

Ce să faci cu costumele după livrare?

Mulți oameni cred că, după naștere, jumătatea nu este utilă. Cu toate acestea, în primele luni, când cifra nu a ajuns încă în forma sa originală, va fi corectă. Liber și confortabil, convenabil pentru mersul cu copilul. Hainele pot și pot schimba. Și nimeni nu știe ce te așteaptă în viitor. Așa că lăsați hainele pentru tine. Asigurați-vă că veniți la îndemână.

opinii

Toate femeile notează beneficiile salopetelor. În primul rând, este convenabil să o combinați cu o varietate de bluze și bluze. În al doilea rând, datorită stilului, mama și copilul ei în astfel de haine sunt confortabile. Bandă de bandaj suportă în mod fiabil burta pe întreaga perioadă. Cel mai important, salopeta este bine protejată de vânt și vreme rece. După ce ați luat un costum din țesăturile preferate și culoarea la modă, puteți arăta elegant în cursul celor 9 luni.

Unul dintre dezavantajele este inconvenientul său atunci când vizitează toaleta. Trebuie să te distrugi puțin de partea de sus. Dar acest fapt nu se aplică fustului.

imagini

  • Unitatea este realizată dintr-o țesătură practică - o țesătură de ploaie care nu permite vântului și umezelii să treacă. Vă permite să petreceți mai mult timp în aer liber. Inserțiile elastice sprijină în mod sigur bastonul. Curelele reglabile vă permit să modificați dimensiunea volumului.
  • Salopetele sunt fabricate din in. Potrivit pentru stilul de birou și pentru explorarea orașului.

  • Acest costum poate fi folosit dupa sarcina. Suprafața, realizată sub formă de tricouri, permite mamei să-și hrănească copilul în mod confortabil. Datorită culorilor arată elegant și interesant.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații