Imbracaminte de maternitate

Compresoare pentru femei gravide

Compresoare pentru femei gravide

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Proprietăți medicinale
 2. Clase de compresie
 3. Marci
 4. Cum de a alege ciorapi și ciorapi?
 5. Cum să porți și să îngrijești?
 6. Contraindicații
 7. opinii

Perioada de sarcină, probabil, este cea mai frumoasă din viața fiecărei femei. Perspectiva de a avea un copil, devenind o mamă, desigur, nu se poate bucura decât de fiecare fetiță gravidă.

Dar, împreună cu momentele fericite, există, de asemenea, multe nuanțe care pot umbri ușor un astfel de moment minunat.

În timpul sarcinii, fetele câștigă dramatic greutate, deoarece transportul unei persoane în dezvoltare este imposibil fără ea.

Rezultatul este o creștere a încărcăturii pe picioare, care poate duce la mai multe consecințe negative, cum ar fi dezvoltarea trombozei, venelor varicoase, umflături grave și dureri la nivelul picioarelor.

Pentru a preveni apariția tuturor simptomelor de mai sus, femeile gravide trebuie, de asemenea, să utilizeze tricotaje de compresie.

O opțiune bună sunt ciorapii cu efect de compresie, care au multe avantaje.

Pentru a fi în toate armele, dacă brusc trebuie să vă confruntați cu o problemă similară, ar trebui să luați în considerare în detaliu utilizarea ciorapilor de compresie pentru femeile însărcinate, precum și să vă familiarizați cu proprietățile lor de vindecare și alte caracteristici.

Proprietăți medicinale

Înainte de a cumpăra chilot cu diferite grade de compresie, trebuie să vă adresați medicului pentru a obține indicații exacte privind utilizarea acestui produs.

Purtarea colților de compresie este necesară pentru femeile gravide, în unele cazuri, care necesită o atenție detaliată:

 • Cu insuficiență venoasă cronică;
 • Odată cu apariția oboselii și durerii constante la nivelul extremităților inferioare;
 • Odată cu apariția unei supărare severă seara;
 • În caz de spasme convulsive la vițel;
 • Odată cu apariția și dezvoltarea de vene varicoase și vene spider.

Dezvoltarea bolilor de tromboză și apariția eczemelor poate fi un argument greu în favoarea purtării ciorapilor de compresie pentru femeile însărcinate.

Dacă cel puțin unul dintre aceste simptome este prezent, o femeie gravidă trebuie să poarte colții de compresie pentru a se simți normal și a scoate un copil sănătos, fără a dăuna sănătății sale.

Acest produs are un efect puternic terapeutic, profilactic și terapeutic:

 • Protecția venelor de la expansiunea și apariția bolilor varicoase și trombotice
 • Stimularea circulației sanguine active prin exercitarea unei presiuni asupra suprafeței piciorului;
 • Nutrienții și particulele de oxigen penetrează mai bine pielea și o saturează;
 • Prevenirea apariției spasmelor convulsive;
 • Prevenirea edemelor prin stimularea vaselor de sânge pentru a absorbi elemente benefice extracelulare suplimentare.

Clase de compresie

Ciorapii pentru femeile gravide diferă de asemenea de gradul de compresie, care, la rândul său, prezintă anumite caracteristici distinctive.

Trebuie remarcat faptul că, pentru a selecta și a cumpăra ciorapi de o anumită clasă de comprimare, este necesar să se consulte un specialist pentru a se proteja de cumpărarea unui produs greșit care ar putea fi inutil sau, dimpotrivă, să dăuneze accidental sănătății.

 1. Compresoarele cu un grad minim de expunere sunt considerate profilactice și sunt indicate numai pentru prevenirea bolii membrelor inferioare.
 2. Colții de primă clasă de comprimare sunt prescrise pentru fetele însărcinate în cazul apariției venei de spider și a nodurilor de tromboză, precum și apariția unor pufini și dureri puternice la sfârșitul zilei.
 3. A doua clasă de comprimare este utilizată pentru tratamentul bolilor gestante de tip trombotic și varicos.
 4. Indicația pentru utilizarea ciorapilor din a treia clasă de compresie poate fi cea mai puternică insuficiență venoasă, care cauzează multe perturbări în activitatea sistemului circulator al extremităților inferioare.
 5. La apariția edemelor puternice, precum și a tulburărilor în procesul fluxului limfatic, care apar în procesul de boală a venei varicoase, se folosesc pe scară largă bărbați din a patra clasă de compresie.

Marci

Multe branduri bine cunoscute sunt implicate în producția de ciorapi de compresie, care include și colanți de compresie pentru femeile însărcinate.

Unele dintre ele sunt mai populare, unele invers - ele nu sunt răspândite.

Folosind tabelul comparativ ca exemplu, vom examina în detaliu avantajele produselor de diferite mărci, precum și particularitățile politicii lor de stabilire a prețurilor.

Numele mărcii

Țara de fabricație

caracteristici

Valoare pentru bani

Relaxsan

Italia

Are capacitatea de a se întinde rapid, rezistența redusă la uzură. Cravatele nu vor dura mai mult de o lună.

Raportul dintre calitate și preț este pe deplin justificat, deoarece un produs de calitate scăzută este oferit la cel mai mic preț.

Venoteks

statele Unite ale Americii

Gama largă de modele, produsele posedă un grad mediu de rezistență la uzură.

Raportul c / k nu este justificat, deoarece produsul de calitate medie este oferit la un preț ușor umflat.

Medi

Germania

O gamă largă, un grad înalt de durabilitate, există modele pentru sport și călătorii, precum și dispozitive pentru îmbrăcăminte ușoară.

Deși prețul este prea mare, este cu siguranță justificat, deoarece produsul este de aceeași calitate.

ORTO

Spania

Calitate bună, păstrarea compresiei până la 4 luni. Printre deficiențele - uzură rapidă a picioarelor.

Calitatea medie la un preț mediu.

Intex

Rusia

Grad ridicat de rezistență la uzură, material de calitate.

Calitate ridicată la un preț rezonabil.

Ergoforma

Italia

Rezistență mare la uzură, gamă largă de modele, inclusiv modele sportive.

Produs de înaltă calitate la un preț accesibil.

SIGVARIS

Elveția

Modele Elite pentru lenjeria de compresie, rezistență mare la uzură, design atractiv.

Produse de înaltă calitate la același preț ridicat.

Cum de a alege ciorapi și ciorapi?

Alegerea ciorapilor și a ciorapilor pentru fetele însărcinate, în primul rând, ar trebui să acordați atenție instrucțiunilor medicului care monitorizează pacientul pe toată perioada sarcinii, urmărind nu numai dezvoltarea fătului, ci și sănătatea fizică a mamei viitoare.

Este necesar să se ia în considerare dimensiunile care trebuie obținute în timpul măsurării anumitor părți ale corpului și apoi să se compare cu tabelul de dimensiuni.

dimensiune

Dimensiunea piciorului

Volumul gleznei

Volumul mușchiului gastrocnemius

Volumul coapsei

Lungime de la podea la fesă

S

34 – 36

18 – 20

26 – 37

40 – 56

.. – 73

M

36 – 38

20 – 24

29 – 39

44 – 61

.. – 76

L

38 – 41

24 – 28

32 – 43

50 – 66

.. – 79

XL

41 - ..

28 – 32

34 – 46

56 – 71

.. – 81

XXL

41 - ..

32 – 36

37 – 51

66 – 81

.. – 84

XXXL

41 - ..

36 – 40

47 – 59

75 – 89

.. – 84

Atunci când cumpărați un produs într-o singură copie, ar trebui să vă gândiți cu atenție la schema de culori, astfel încât să fie ideală pentru utilizarea de zi cu zi. Pentru confortul în utilizare, este mai bine să cumpărați două perechi de colanți pentru a vă oferi ocazia de a înlocui un produs cu altul în orice moment.

Cea mai bună opțiune ar fi o culoare ciorbă de culoare ciorapi sau ciorapi, care este neutru cu aproape orice îmbrăcăminte, se pare imobilizat și arată ca culoarea de piele proprie.

În plus, este necesar să se țină seama de rotunjimea burții și să se ridice colantii, astfel încât centura să nu o stoarcă în mod inutil, creând disconfort și având un efect dăunător.

Cum să porți și să îngrijești?

Puteți purta ciorapi de compresie pentru o zi întreagă, înlăturați-i, dacă este necesar, și dând picioarelor o "odihnă".

În unele cazuri, poate fi necesar să se folosească în timpul zilei utilizarea ciorapilor de compresie, deoarece, odată cu dezvoltarea serioasă a bolii varicoase, încărcătura venelor și vaselor de la nivelul extremităților inferioare apare chiar și pe timp de noapte.

Pentru a purta cu ușurință ciorapi de compresie sau ciorapi, puteți utiliza un dispozitiv special care vă ajută să întindeți produsul și să strângeți ușor piciorul în el.

Dacă nu există posibilitatea de a achiziționa sau utiliza un astfel de dispozitiv și este necesar să purtați manual un articol de îmbrăcăminte de compresie, trebuie să urmați câteva reguli simple.

Produsul trebuie să fie laminat de-a lungul întregii lungimi, începând să-l poarte de pe șosete, îndreptând treptat întregul picior.

Nu trebuie să încercați să forțați chilotul, deoarece produsul nu poate rezista la presiune și lacrimă, ceea ce va duce la pierderea completă a efectului terapeutic.

Scoateți ciorapii cu aceeași precauție. Nu puteți să le trageți, să frecați piciorul împotriva piciorului cu forță, să le cuplați cu unghiile, deoarece aceste acțiuni pot duce la deteriorarea produsului.

Pentru îndepărtarea corectă și în siguranță a ciorapilor de compresie, trebuie să le rostogoliți treptat de-a lungul piciorului de sus în jos. Astfel de manipulări cu produsul vor asigura siguranța și durabilitatea acestuia.

Ciorapii de compresie necesită nu numai o atitudine atentă în procesul de utilizare, ci și îngrijirea la fel de atentă a produsului.

 • Este necesar să se spele ciorapii de compresie în apă rece, este mai bine să se utilizeze o pulbere sau un detergent special.
 • Este mai bine să faceți spălarea cu mâinile, înmuierea produsului cu apă cu săpun, astfel încât să nu trebuiască să-l expuneți la stres mecanic puternic.
 • Dacă nu puteți spăla ciorapii de pe mâini, puteți utiliza mașina de spălat în modul manual prin setarea modului de viteză minimă.
 • În nici un caz nu se poate recurge la uscare în tambur, aceasta poate cauza deteriorarea produsului.
 • Cel mai bine este să produci spin independent, fără a recurge la utilizarea unei mașini de spălat. Un aliat bun în această afacere va fi un prosop gros, care va absorbi perfect excesul de umiditate.
 • În timpul procesului de uscare, este imposibil să recurgeți la agățarea verticală a produsului, deoarece aceasta poate duce la întinderea și pierderea efectului de compresie.
 • Pentru a usca colțurile de compresie necesare pe o suprafață plană verticală, care nu are muchii aspre.
 • Orice neuniformitate poate duce la apariția cârligelor, care ulterior pot fi transformate în găuri mici, ceea ce va duce la răspândirea ulterioară a fibrelor produsului.
 • De asemenea, nu recurgeți la uscarea colierelor de compresie a bateriei, deoarece efectele termice ridicate pot afecta negativ calitatea materialului.

Având în vedere toate aceste momente și respectând toate regulile, puteți păstra produsul achiziționat în stare excelentă, ceea ce va contribui la utilizarea mai lungă a acestuia.

Contraindicații

Lingerie de compresie este un atribut medical, prin urmare, are un număr de contraindicații care pot avea un efect dăunător asupra sănătății umane.

 • Utilizarea colților de compresie este imposibilă în prezența unor formațiuni alergice și purulente pe picioare, care nu trebuie supuse unei presiuni puternice.
 • Nu utilizați ciorapi de compresie în timpul sarcinii, dacă suferiți de boli cardiovasculare, consecința căruia este o încălcare a fluxului sanguin la nivelul extremităților inferioare.
 • Pielea prea subțire poate fi o altă contraindicație, deoarece împrăștierea sau înlăturarea cu grijă poate afecta grav pielea fragilă.
 • În plus, nu trebuie să utilizați acest produs cu tensiune arterială instabilă, deoarece acest lucru poate provoca amețeli și sănătate precară.

Dacă există cel puțin un simptom, ar trebui să refuzați să folosiți colanți de compresie, deoarece, la prima vedere, un lucru inofensiv poate fi în detrimentul sănătății viitorului mamă și chiar a copilului.

opinii

 • De îndată ce a rămas însărcinată, soțul meu mi-a cumpărat pentru mine comprese pentru compania Sigvaris. Înainte de sarcină, ea a suferit de probleme minore cu picioarele ei și când a început să crească în greutate, problemele au crescut. Atunci a trebuit să recurg la purtarea acestor ciorapi, care au devenit o adevărată linie de salvare! Picioarele nu au făcut rău, nu s-au umflat, iar vene mici de păianjen au dispărut treptat.
 • Am fost gravidă de două ori, de câte ori am folosit ciorapi Intex. Produsul este frumos, prețul este justificat, iar efectul este izbitoare, deoarece tot timpul sarcinii am simțit lumină în picioare și am fluturat ca un fluture.
Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații