Stiluri și modele de rochii

Stilurile, modelele și tipurile de rochii care ascund burta

Stilurile, modelele și tipurile de rochii care ascund burta

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Cât timp aș prefera: lung, midi sau scurt?
 2. Ce culori se potrivesc mai bine?
 3. Un pic despre țesuturi
 4. Ce culoare corectează vizual forma?
 5. Valoarea Trim
 6. Ce accesorii pentru a ridica?
 7. Sfaturi: ascundeți stomacul și părțile laterale

Rochie - aceasta este cea mai bună haină pentru o fată, pentru că numai în ea se poate simți cu adevărat atractivă și de dorit. Dar, din păcate, multe fete refuză acest costum din cauza unor defecte de figura. Una dintre cele mai frecvente probleme este o burtă proeminentă. Aspectul "burții" nu este întotdeauna vina fetei. Acesta poate apărea nu numai din cauza unei dietă necorespunzătoare și a neglijării sportului, ci și datorită nașterii sau bolii. Într-un efort de a deghiza o burtă proeminentă, fetele folosesc de obicei două moduri radicale: fie că poartă buchete pentru a-și ascunde figurile, fie că trag haine strânse, sperând că le vor face mai subțiri.

În acest articol vrem să vă spunem despre stilurile existente de rochii la modă care ascund burta. Veți învăța că chiar și cu o figură non-ideală vă puteți permite haine frumoase și elegante.

Cât timp aș prefera: lung, midi sau scurt?

Rochii lungi

Trageți vizual figura, astfel încât acestea sunt minunate pentru a ascunde burta.

Cu toate acestea, această proprietate de rochii în podea nu este valabilă pentru fetele cu creștere foarte mică. Rochia lungă "Thumbelina" face chiar mai mică. Prin urmare, dacă tratați fete miniatură, este mai bine să-l refuzați.

Rochii de lungime medie

Midi rochii de lungime sunt potrivite pentru o mare varietate de tipuri de corp. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să ascundă o burtă proeminentă.

O fusta de lungime medie deschide seducator picioarele, in acelasi timp, ascunzand toate zonele problematice ale corpului.

Rochii scurte

Aceasta este zona cea mai periculoasă pentru fetele care sunt timide de burtă. Mini-fusta, mai ales dacă acoperă șoldurile, împarte în mod orizontal figura în locul în care acest lucru nu este necesar deloc. Alegeți stiluri care nu vă vor accentua pe burtă. O fustă arsă cu șolduri înguste este de asemenea potrivită.

Pentru a evita greșelile, este mai bine să abandonați cu desăvârșire toate rochiile ultra-scurte, determinându-vă pentru dvs. o lungime maximă admisibilă pentru o palmă deasupra genunchiului.

Ce culori se potrivesc mai bine?

Culoarea pentru rochia de care aveți nevoie pentru a alege cea care vă convine. Este foarte important să vă amintiți, la fel de multe fete, știind că culorile întunecate fac o persoană mai subțire, mzbegat în garderoba lor de culori strălucitoare. Purtați o schemă de culori negru și gri, puteți, bineînțeles, să corectați figura, dar în mod constant îmbrăcată în culori închise, este ușor să uitați de celelalte avantaje ale aspectului.

Pielea proaspătă, umbra frumoasă a ochilor, culoarea părului neobișnuită - toate acestea pot fi subliniate cu ajutorul unei rochii de colorare corectă. Prin urmare, culorile luminoase, bogate sau delicate, pastelate trebuie să fie în garderoba ta.

Rochia cu panouri laterale, în contrast cu culoarea, îngustă vizual figura - fetele cu burtă ar trebui să se uite cu siguranță la acest stil. Dacă vă plac rochiile cu imprimare, alegeți modele de orientare verticală - un astfel de desen "trage" cifra.

Un pic despre țesuturi

Dacă există un abdomen proeminent, țesuturile bine montate trebuie evitate. Aruncați rochii din tricot subțire sau guipure elastice. Aceste materiale nu numai că vor accentua toate cretele existente, ci vor adăuga și altele noi.Dacă vă plac țesăturile deschise, alegeți modele de rochii cu maneci de guipure sau o zonă de decolteu, dar zonele problematice să fie acoperite cu un material mai dens.

De asemenea, trebuie avut grijă de țesături lucioase, deoarece suprafața lucioasă pare mai mult decât este de fapt. Prin urmare, rochii de mătase și de satin ar trebui, de asemenea, să fie puse deoparte. Deci, alegerea dvs. este țesături groase, mată, cum ar fi bumbac, lenjerie, velur, crep-chiffon, batis etc.

Ce culoare corectează vizual forma?

Nu numai lungimea rochiei, dar și culoarea ei poate regla vizual forma. Întreaga paletă de culori este împărțită în două părți: una include nuanțe calde, iar cealaltă este rece. În același timp, o singură culoare în spectru poate avea tonuri atât calde cât și reci. Receile tente au tendința de a face distanța față de obiect mai mult, iar nuanțele calde, dimpotrivă, o reduc. Prin urmare, pentru a crea iluzia reducerii volumului, trebuie să alegeți haine într-un interval rece.

Învățarea de a distinge tonurile reci și calde este foarte ușoară. Culoarea cea mai caldă a paletei de culori este portocalie, iar cel mai rece este purpuriu. Acum, uita-te atent la ventilator de culoare: partea care este mai aproape de portocaliu este cald, iar cea care este mai aproape de violet este rece.

Valoarea Trim

Funcția inițială de finisare a materialului este decorativă. Dar, în cazul în care trebuie să ascundeți prezența abdomenului, finisarea este dată cu o importanță mai mare deoarece trece atenția de la figură la tinuă. Există o mare varietate de decorațiuni de îmbrăcăminte: draperii, inserții de dantelă, broderii, aplicații și franjuri - le puteți lista în continuare pentru foarte mult timp. Pentru a finaliza jocul pe mâna dvs., evitați liniile orizontale și modelul mic. Cusături decorative verticale sau broderii, draperii, care se încadrează de sus în jos - acestea sunt cele mai eficiente metode de corectare vizuală a figurii.

Ce accesorii pentru a ridica?

Accesorii - acesta este un alt asistent credincios în lupta împotriva burții proeminente. La fel ca finisajul, ele sunt concepute pentru a distrage atenția. Există mai multe opțiuni pentru utilizarea accesoriilor pentru a masca acest defect:

 • Lucruri care creează linii verticale, cum ar fi șnururi lungi sau lanțuri.
 • Lucruri strălucitoare care creează accente în locurile potrivite, de exemplu, broșe mari sau flori artificiale (pur și simplu nu le fixați la talie - este mai bine să alegeți o zonă de decolteu pentru acest lucru).
 • Utilizați o varietate de curele. Chingele largi, corsetele trebuie plasate direct pe talie și subțire - puțin mai înalte și purtate cu rochii spațioase, cu o tăiere liberă.

Sfaturi: ascundeți stomacul și părțile laterale

 • Lenjerie corecte - Acesta este un lucru pe care doamnele cu o problemă talie ar trebui să fie purtate, dacă nu în fiecare zi, atunci cel puțin în cazurile în care trebuie să vă uitați cel mai bine. Placa de vara este de diferite tipuri - separate de sus si de jos, sau un model solid, asemanator cu un salopeta.
 • Dezvoltarea posturii corecte: de îndată ce începem să ne slăbim, muschii abdominali se relaxează imediat și stomacul "cade". Încercați să vă sprijiniți pe coloană vertebrală atunci când mersul pe jos: stomacul se strânge automat și vă arată mai subțire.
 • Schimbați atenția asupra avantajelor cifrei dvs., iar neajunsurile sale vor deveni mai puțin vizibile. Ce îți place mai mult despre tine? Poate că acesta este un piept magnific, și poate un spate frumos sau picioare subțiri. Ceea ce vă este mândru, este necesar să subliniem cu ajutorul stilului de îmbrăcăminte ales corect.
Comentarii
 1. Helena
  29.01.2016

  Am o burtă proeminentă.De obicei, aleg rochii cu o talie mare.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații