Stiluri și modele de rochii

Ce sa poarte cu o rochie lunga?

Ce sa poarte cu o rochie lunga?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Ce pantofi să poarte
 2. Ce îmbrăcăminte exterioară să poarte
 3. Alegerea accesoriilor
 4. Ce să purtați în timpul iernii
 5. Ce să purtați în toamnă
 6. Ce sa poarte vara
 7. Ce să purtați în primăvară

Rochii lungi merg la aproape toată lumea, principalul lucru este să alegeți un stil care să se potrivească tipului corpului dumneavoastră. Te va face mai subțire și mai înalt, întindeți silueta, vă ajutați să ieșiți în mulțime. Dacă ați găsit deja o rochie lungă, este important să învățați cum să o purtați corect și să știți ce să combinați. Atunci veți fi cu siguranță cel mai convingător!

Ce pantofi să poarte

Poate că v-ați aflat într-o situație în care pantofii incorecți ar putea strica imaginea selectată atent. Pentru a evita această situație, trebuie să luați în considerare cu atenție alegerea. În funcție de perioada din an, este imens!

În pantofi de balet confortabil și confortabil, ele sunt minunate pentru plimbările de primăvară și de vară. Puteți alege un model care să se potrivească cu rochia sau să se joace pe contrast.

Sandalele sunt populare în timpul verii. Cel mai bine, dacă este un model în stil etnic, decorat cu curele diferite.

Dacă alegeți sandale sau încălțăminte cu tocuri, vă rugăm să rețineți că, dacă rochia este foarte lungă, astfel încât pantofii să se ascundă sub tiv, puteți fi răniți prin prinderea călcâiului pe fundul rochiței. O astfel de imagine necesită concentrare și exactitate.

Dacă vă place platforma, alegeți un model elegant de sandale sau pantofi care nu va afecta imaginea.

Modelul corect al ghetelor de glezna va face imaginea stilată și sofisticată. Rochia trebuie să se termine la gleznă pentru a arăta pantofii în toată gloria sa.

Pentru un look grunge, alegeți bocanci masive sau cizme rocker cu șireturi, lanțuri și nituri. Puteți juca pe contrast, purtând-o cu o rochie nudă în stil de lenjerie.

Ce îmbrăcăminte exterioară să poarte

Puteți purta o rochie lungă în orice moment al anului, dacă alegeți îmbrăcămintea potrivită. Cu modele puteți experimenta cu ușurință.

Jachetă scurtă sau jachetă. Alegeți o jachetă din material textil dens: tweed, drape, lână. Acesta poate fi completat cu un guler de blană sau un boa care vă va împiedica să îngheți. O jachetă din țesătură naturală ușoară reprezintă opțiunea perfectă de vară.

Coat. Dacă nu sunteți înalt, alegeți un model scurtat. Fetele înalte se încadrează în stilul mijlociu. Coatul trebuie să fie o tăietură clasică, cu o siluetă dreaptă sau prevăzută.

Jachetă din piele. Dacă preferați o imagine în stilul "grunge", nu puteți face fără o jachetă de piele.

Dar puteți alege jachetele din piele în nuanțe pastelate - alb, albastru deschis sau roz și combinați cu rochii romantice drăguțe și cizme cu tocuri.

Cardigan. Aruncați cardonul lung în favoarea unui model mai scurt, montat. Un cardigan alungit cu o curea va arata bine pe fetele subtiri in tandem cu o rochie bine asezata.

Vesta de blană va fi un plus excelent pentru rochie în afara sezonului, sau poate servi drept opțiune de iarnă pentru avtoledi.

Jachetă din blană sau căptușeală de blană - o opțiune excelentă pentru publicare.

Alegerea accesoriilor

Accesorii fac imaginea completă și elegantă:

 1. Belt. Aceasta va contribui la crearea unui accent în zona taliei sau la schimbarea accentului, subliniind figura favorabil.
 2. Hat. Din moment ce pălăriile sunt la modă, va fi o mare plus față de imagine în orice moment al anului.
 3. O eșarfă de volum în timpul iernii sau o eșarfă ușoară în sezonul extra.
 4. Bijuterii: bijuterii pe lanțuri lungi subțiri, inele subțiri pe falangi, colier în stil etnic și cercei masivi.

Ce să purtați în timpul iernii

Într-o rochie lungă tricotată, veți fi caldă și confortabilă chiar și în timpul iernii.Combinați-o cu o blană sau cu un strat de lână caldă. Poate fi un model scurtat sau pe podea, ca și rochia în sine. Uniforme de blană montate perfect, cu centură și fără, sau jachete de piele încălzite.

În ceea ce privește încălțămintea, în timpul iernii ar trebui să alegeți pantofi mici sau jumătăți de cizme pe o platformă masivă. Ele nu vă vor lăsa să îngheți, permițându-le să pară elegante și atractive.

Ce să purtați în toamnă

În timpul offseason, purta o rochie lungă, cu o jachetă de piele și cizme preferate glezna. Aceasta este o imagine elegantă și completă care nu trebuie completată. Dacă este exterioară caldă, puteți să vă înlocuiți jacheta cu o jachetă sau jachetă denim.

Un pulover voluminos lung peste o rochie este soluția potrivită pentru modă. Fetele cu o figură bună pot purta un pulover tuns, care nu mai puțin elegant.

Ce sa poarte vara

Vara, purtați-l cu sandale sau sandale plate. Pentru a ieși, puteți ridica sandale cu tocuri înalte.

Stilul laconic al rochiei, cu atât mai multe accesorii vă puteți permite: o centură, bijuterii de modă, ochelari de soare. După-amiaza, alegeți o pungă voluminoasă din piele moale sau textile, iar seara, preferați o pungă de ambreiaj sau o pungă pe o centură, care acum este extrem de relevantă!

Ce să purtați în primăvară

În primăvară doriți libertate și ușurință, astfel încât să puteți completa în condiții de siguranță o rochie lungă, cu o lumină scurtă scurtă și bușteni glezna cu tocuri. Acesta este un aspect clasic care nu va iesi niciodata in stil.

Dacă doriți o răzvrătire mică, purtați o jachetă în stil militar și cizme rocker. Pentru a face o imagine interesantă, purtați-le cu o rochie aerisită cu o imprimare florală.

Amintiți-vă că multe depind de stilul și stilul rochiei. Dar nu este întotdeauna necesar să adere la anumite cadre, un mic eclectism nu dă naștere atunci când creează o imagine elegantă, originală. Experimentați, amestecați, creați și fiți întotdeauna pe partea de sus!

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații