Imbracaminte de maternitate

Rochii de mireasa scurte de maternitate

Rochii de mireasa scurte de maternitate

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Îmbrăcăminte de dantelă
 2. Pantofi fluorescenți
 3. Liniile drepte
 4. A-Line
 5. Rochia scurtă în stil grecesc (Empire)
 6. transformator
 7. Alte opțiuni
 8. Unele recomandări

Nunta - acesta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărei fete, precum și sarcina. În cazul în care sărbătoarea este planificată în vară, o soluție bună ar fi să optați pentru o scurtă rochie de mireasă pentru femeile însărcinate. Țesăturile ușoare, respirabile nu vor permite să ardă, iar stilurile scurte pierdute nu vor împiedica mișcarea. În această rochie veți fi la fel de confortabilă și nu fierbinte.

În prezent, mulți se căsătoresc atunci când se așteaptă la un copil, dar unii încearcă să amâne acest eveniment, crezând că nu vor arăta atât de atrăgători. Dar în realitate nu este. Rochii de mireasa prezentat într-un sortiment mare, există multe modele frumoase și originale, deci nu există nicio îndoială că mireasa va arăta atractivă.

Toate rochii de mireasa pentru femeile aflate in pozitie iau in considerare caracteristicile anatomice si, cu cateva exceptii, ajuta sa faca burta femeii insarcinate cat mai putin posibil.

Îmbrăcăminte de dantelă

Rochii de nunta, cusute din tesatura de dantelă, arata deosebit de frumos pe miresele gravide. Ei nici nu au nevoie să completeze diferitele elemente, fetele arata elegante și fără ele. În unele cazuri, rochii de mireasă sunt decorate cu margele, pietre, margele de sticlă, curele colorate. O mireasa insarcinata intr-o astfel de rochie arata mai ales feminina si licita.

Depinde de stilul ales al rochiei de dantelă: sarcina va fi vizibilă sau va rămâne cu greu imperceptibilă. Mai ales juca rolul de culoare a țesăturii. Aici este mai bine să dați preferință tonurilor pastelate.

Alegerea de rochii de dantelă pentru femeile gravide este la fel de largă ca și pentru miresele care nu sunt în poziție. În funcție de perioadă, alegeți o rochie de mireasă, o linie A, un stil Empire scurtat sau un model scurt de pompă diferită.

Nu sunt excluse curelele, mânecile deschise. Numai o mânecă de lanternă nu este potrivită, deoarece adaugă un volum suplimentar la cifră. Acest lucru se aplică, de asemenea, la volane de pește, arcuri mari, bibelouri. În cazul în care mireasa nu este timidă de poziția ei, ea poate pune accentul pe ea cu o centură frumoasă de satin.

Pantofi fluorescenți

Recent, rochii de mireasa scurte pentru femei gravide cu o fusta completa sunt o tendinta. Astfel de rochii sunt un model al anilor '50, dar totuși moda este din nou. Chiar și celebritățile preferă opțiuni scurte de mireasă.

Desigur, corsetul va trebui să fie abandonat în fazele târzii ale sarcinii, este nevoie de un model cu talie înaltă, dar o fustă care constă dintr-un număr mare de straturi va lua toată atenția pe sine. De asemenea, puteți alege un model cu gât V-adânc.

Datorită rochiei luxuriante puteți ascunde o sarcină în a patra și chiar a cincea lună.

Liniile drepte

Rochii de mireasa rosii libere vor fi una dintre cele mai bune alegeri cu care va puteti face silueta mai subtila. Acest lucru va ajuta elemente mici pe rochie, cum ar fi o curea de lumina sub piept sau brosa. În acest caz, decolteul trebuie închis.

A-Line

O mireasă gravidă într-o rochie de linie A se poate simți deosebit de confortabilă. Această opțiune este potrivită pentru cei care nu își ascund poziția. Rochia, care face silueta mireasa A, arata bine in primele etape ale sarcinii si mai tarziu.Poate fi comandat complet cu un bolero: va fi foarte util pentru cei cărora le place această rochie, dar totuși nu dorește să arate burta, iar mireasa nu se va îngheța în vreme rece, deoarece boleroul din țesături de dantelă sau din satin va fi acoperit .

Rochia scurtă în stil grecesc (Empire)

Rochii de mireasa in stil grecesc - o optiune buna pentru mamele insarcinate. Principalul detaliu al acestei rochii este corsetul ridicat, care arată foarte frumos femeilor cu sâni mari. Prin urmare, în timpul sarcinii, el subliniază perfect demnitatea miresei.

O caracteristică atractivă a stilului este țesătura, care cade foarte frumos în jos. Acest lucru nu este valabil numai pentru femeile însărcinate, multe mirese se bucură, de asemenea, de rochia scurtă a stilului grecesc, deoarece toate defectele figurii sunt ascunse.

Rochii de imperiu necesită decorare. Una dintre opțiuni poate fi o panglică sub piept, o floare de arc, care, ca și panglica, poate fi decorată cu pietre, perle sau pur și simplu din dantelă.

transformator

Femeile gravide care se căsătoresc ar trebui să acorde atenție transformării rochiilor. Această opțiune este semnificativ diferită de tinutele clasice. Pe lângă faptul că rochia este făcută în designul original, riscul de a se încurca în fuste lungi este redus. În timpul evenimentului festiv, nu puteți doar să stați la masă și să primiți felicitări de la oaspeți, dar petreceți și seara pe ringul de dans, arătând oaspeților picioarele lor frumoase, fără a vă gândi la siguranța rochiei de mireasă.

Alte opțiuni

Există și alte opțiuni pentru rochii de mireasă pentru o mireasă gravidă.

Unul dintre cele mai populare stiluri este peștele de pește, când partea din față a rochiei deschide picioarele mirelui și se transformă încet într-un tren frumos lung în spate. Având în vedere momentul în care într-o femeie însărcinată, în orice caz, rochia va fi ridicată, este mai bine să privim natural.

Jachetele sunt potrivite pentru rochii de mireasa in loc de voaluri traditionale. Un astfel de detaliu la modă, care este îmbrăcat peste rochia de onoare, va ajuta la ascunderea volumelor și va arăta foarte original.

Unele recomandări

Dacă mireasa încă optează pentru o rochie scurtă, ar trebui să acorde atenție unor sfaturi care vor face imaginea mai completă și mai completă:

 1. Dacă alegerea a căzut pe o rochie în stilul anilor 50, merită să luați accesorii de același stil.
 2. A distrage atenția oaspeților de la cifra rotunjită va ajuta și coafura mai alungită.
 3. În ceea ce privește țesăturile grele, este mai bine să le refuzați. O rochie mai aerisita va ajuta sa dati o lumina imaginii mirelui si sa o faceti mai fermecatoare si mai delicata.
 4. De la tocuri înalte sau pantofi de pantofi trebuie abandonați, deoarece un astfel de accesoriu poate afecta negativ bunăstarea. În acest caz, pantofii nu ar trebui să fie pe curea, astfel încât piciorul să nu se scurteze vizual.
 5. Ciorapi sau ciorapi nu ar trebui să fie prea strâns, astfel încât să nu prind picioarele.

Luând în considerare aceste recomandări, orice femeie gravidă care se căsătorește va putea să se uite și să se simtă bine în orice stil de rochie de mireasă într-o zi atât de importantă.

Comentarii
 1. Ira
  21.06.2015

  Este într-o rochie de mireasă scurtă cât mai confortabilă posibil în vară. Este necesar să punem întâi confortul, pentru că trebuie să avem grijă nu numai de noi înșine, ci și de copilul din interiorul nostru :)

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații