Rochii de seară

Rochii de seara de dimensiuni 52-56

Rochii de seara de dimensiuni 52-56

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. 52 dimensiune - trucuri mici pentru întreaga viață
 2. Alegerea unei rochii pentru dimensiunea 54
 3. 56 dimensiune - nu este un motiv pentru a complexa
 4. Unde să cumpăr?

Frumusețea și eleganța unei femei nu ar trebui să depindă de dimensiunea hainei pe care o poartă. Și chiar mărimea 52-56 nu se opune creației unei imagini elegante și atractive. Principalul lucru este să alegeți modelul potrivit, iar cifra dvs. va dobândi ușurința în care îi lipsește atât de mult.

52 dimensiune - trucuri mici pentru întreaga viață

În acest moment vă vom deschide secrete care vor face ca alegerea hainelor să fie ușoară și plăcută și vă va permite reducerea vizuală a volumului cu câțiva centimetri:

 1. Un piept remarcabil este un avantaj incontestabil al figurii dvs., care trebuie accentuată și accentuată în orice mod posibil. Imaginea dvs. ar trebui să conțină o lumină superioară și un fund întunecat. Colierul și centura în formă de V sunt elementele principale.
 2. Șoldurile largi și gleznele înguste dau picioarelor o formă de morcov, care vă cere să alegeți câteva elemente înfundate de îmbrăcăminte, cum ar fi fuste sub genunchi și pantaloni. Amintiți-vă că culorile întunecate în haine o figură puțin subțire.
 3. Talie largă, burta vizibilă, dar picioarele subțiri - acest tip de figura este foarte potrivit pentru rochiile și sundrele, în care există o talie înaltă.
 4. Pantofii, desigur, ar trebui să fie cu un călcâi. Dar dacă este dificil sau incomod pentru tine să poarte astfel de pantofi, atunci o pană va face. Dar pantofii plat nu sunt recomandați.
 5. Nu aveți nicio idee despre ce sunt capabile accesoriile. De exemplu, margele lungi, atârnând într-un maxim de trei rânduri, vă vor întinde figura. Nu purtați mărgele scurte și prea voluminoase.
 6. Lungimea rochiei este aleasă în funcție de plinătatea și subțirele picioarelor.
 7. Chiar dacă talia ta nu iese în evidență, trebuie să-i subliniezi o centură sau o rochie.
 8. În ceea ce privește culoarea, costumele predominante sunt solide sau colorate. Desenul prezent trebuie să treacă de jos în sus.

Alegerea unei rochii pentru dimensiunea 54

Formele dvs. de lux distrug umerii înguste și șoldurile largi? Nu-ți face griji. Trebuie doar să alegi un costum care ar putea echilibra aceste proporții.

O modalitate este de a alege partea de sus cu o bară orizontală, iar partea de jos cu una verticală. Puteți alege, de asemenea, o rochie cu un neckline în formă de barcă sau un model, fără o curea de umăr care se ridică, pornind de la talie.

Absolut să nu vă fie frică de tăieturi adânci. Predominante sunt în formă de V. Ele vor evidenția pieptul și figura este ușor alungită.

O victorie sunt rochiile cu dungi verticale.

Dar sub interdicție sunt tricotate haine care cifră strânsă. Într-o astfel de rochie, imaginea ta va fi vulgară, iar cifra este chiar mai completă.

Destul de des există femei cu 54 de dimensiuni de îmbrăcăminte, în care partea superioară a corpului este largă și șoldurile sunt înguste. În astfel de cazuri, sunt recomandate fuste cu o extensie lină.

Deși haine întunecate și figura subțire, dar lasă loc pentru alte culori și modele combinate. Și nu atât de mare este îmbrăcămintea cu dimensiunea de 54 de ani. Și chiar liniile orizontale pot salva situația dacă diferă în lățime.

Decorul mare nu trebuie să se concentreze pe zonele problematice ale corpului. Pe buzunarele mari nu pot fi prezente, pe stomac - butoane mari. Cea mai bună decorare a oricărei rochii va fi o centură sau o centură la talie.

56 dimensiune - nu este un motiv pentru a complexa

Dacă purtați îmbrăcăminte de 56 de dimensiuni, trebuie doar să puteți alege cele mai potrivite lucruri pentru forma corpului. Și chiar dacă nu ați învățat încă, vă vom ajuta cu siguranță.

În primul rând, hainele nu ar trebui să fie strânse pe tine. Această frumusețe nu vă va adăuga, dar va evidenția toate zonele problematice. Un mic pritalennost și extinderea spre partea de jos - opțiunea perfectă pentru cazul dumneavoastră. Pântecele va fi deghizat, iar cifra va deveni statuie.

Alegerea unui sundress, atenție la talie - trebuie să fie neapărat prea mare. În acest caz, stomacul va fi ascuns sub țesătura care se încadrează liber, iar bustul va fi frumos și va atrage ochiul.

O soluție bună va fi lenjeria corectivă, care va face orice haine de mărime mai spectaculoasă.

Regula de alegere a hainelor întunecate, datorită proprietăților sale reduse vizual, de asemenea, se aplică și proprietarilor de dimensiune 56, dar nu este totuși necesar să vă umpleți garderoba doar cu nuanțe întunecate. Luminile, dar cu siguranță și hainele monofonice vor arăta bine și pe figura dvs.

Alegerea unei rochii cu un model sau imprimare, atenție la locația lor - este permisă numai vertical. Elementele mari și țesăturile lucioase nu sunt de dorit - toate acestea vor avea efectul opus asupra efectului așteptat asupra figurii dvs.

Având un piept mare și nu subliniind că este o crimă împotriva ta. Rochiile ar trebui să conțină cu siguranță un adânc adânc în forma literei V. Elementele stralucitoare din zona bustului sunt permise. Pe forme de lux arata rochii si tunici cu multe straturi.

Problema de a alege haine pentru o doamnă plină poate fi în diferite dimensiuni ale corpului superior și inferior. Pentru astfel de proporții este extrem de dificil să alegeți o rochie de seară. Dar există o cale de ieșire din această situație - o fustă și o bluză, selectate în funcție de dimensiune.

Unde să cumpăr?

A devenit ușor pentru femeile mari să-și umple garderoba cu articole elegante, de modă de 52-56 mărimi. Motivul pentru aceasta a fost apariția unui număr mare de magazine online, a căror gamă este de modele și dimensiuni relativ uriașe, precum și magazine de specialitate pentru femei de dimensiuni mari.

Acum, cumpărăturile au început să ia foarte puțin timp și necesită eforturi și mai mici. Nu va mai fi excursii cumpărături și dezamăgiri în legătură cu lipsa mărimii necesare a rochiei pe care o doriți.

Comentarii
 1. aleasă a inimii
  29.10.2015

  V-gât orice cifră va face mai seducătoare. Încerc să aleg lucrurile numai cu un astfel de neckline.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații