Rochii de seară

Alb rochii de seară

Alb rochii de seară

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Lungă până la podea
 2. scurt
 3. Nuanțe de alb
 4. Rochie de seară albă și neagră
 5. Alb și albastru
 6. Rochie de seară albă și roșie
 7. Cu mâneci
 8. Cu dantelă
 9. Pentru gravide și pline
 10. Pentru o petrecere de club

Culoarea albă în moda seara este foarte relevantă. Este festiv și relevant. Dacă combinați-l cu o tăietură slinky și completați un finisaj extraordinar, atunci veți avea un aspect spectaculos. În plus, o rochie de seară albă se potrivește aproape tuturor.

Lungă până la podea

Motivul pentru a pune o rochie superba pe podea ar trebui să fie special. Și culoarea albă în acest costum este foarte potrivită, chiar dacă este folosită ca inserții translucide sau este componenta principală a întregii imagini.

Odată ce picioarele sunt ascunse în spatele materialului, atunci atenția trebuie redirecționată spre partea superioară a tinuței. Asimetria poate fi utilizată pe manșoane sau pe gât, cu o formă neobișnuită. Oriunde trebuie să mergeți, această rochie va arăta grozav.

Dacă sunteți invitat la un eveniment strict, atunci trebuie să vă asigurați că imaginea dvs. se potrivește cu codul vestimentar. O rochie albă pe podea aici ar fi foarte potrivită. Această echipă sugerează două stiluri diferite:

 • haina de mansarda stricta, diluata de finisajul original;
 • seducatoare rochie care are tăieturi profunde pe piept și picioare.

Când trebuie să vă prezentați într-un mod solemn într-un mod încântător, ar trebui să opriți alegerea pe rochii albe din Grecia, care au mâneci. Și dacă țesătura este, de asemenea, selectată într-o versiune translucidă, cu un efect de zbor, atunci prețurile de-a lungul acestor linii pur și simplu nu vor. În ceea ce privește culorile, monotonia nu este o condiție prealabilă, un model discret poate fi prezent.

Rochia în stil grecesc poate fi cusută din țesături groase. Aurul arată bine în această imagine. Și nu trebuie să fie bijuterii de aur, orice decor în culoarea aurului este acceptabil. Asemenea tinute pot fi frumusețile cu părul negru purtate în siguranță. Dar reprezentantii tipului de culoare de primavara si de vara vor fi bine intr-o rochie perla sau crema.

Într-o fustă multi-strat, o combinație de mai multe culori arata bine, dintre care unul va fi alb.

Atrăgând atenția asupra modelelor de podea, mulți designeri au arătat la spectacole. Restrângerea și rigiditatea lor au fost diluate cu tăieturi mari care au expus șoldurile. Cu o astfel de lungime arată un adânc bun de adâncime.

O fusta lunga ofera mari posibilitati de finisare. Stofa însăși se poate distinge printr-o textura bogată (de exemplu, cu elemente de dantelă) sau poate avea o risipă de pietre mari.

Pietrele arată foarte bine pe alb, deoarece fundalul rochiței însăși începe să strălucească și nu doar să servească ca fundal, ca în cazul altor nuanțe.

scurt

Pentru fetițele tinere, cu o imagine curată și inocentă, o siluetă subțire și picioare frumoase, puteți alege în siguranță o rochie scurtă albă pentru aspectul dvs. de seară. Există multe opțiuni și toate sunt frumoase în felul lor:

 • manta;
 • rochie antică;
 • rochii cu diferite forme de fuste (soare, trapez).

În acest sezon la modă, decorațiile nu sunt doar diverse, ci și neobișnuite. Și combinația lor poate face o imagine romantică sau, dimpotrivă, pasională și sfidătoare. Chiar și pentru bal, fetele tinere aleg rochiile cu modulații care sunt prezente pe decorațiuni și țesături.

Nuanțe de alb

Nu contează cât de surprinzător ar putea suna, dar este necesar să alegi o rochie albă de la umbra ei, despre care sunt multe.Se recomandă oprirea pe o singură nuanță, care nu se va interconecta cu alte variante de culoare albă. Nimeni nu poate argumenta cu asta.

Dacă culoarea smântânii în sine este frumoasă, atunci alături de alb va părea murdară. Și, în general, cum va fi percepută combinația a două nuanțe de alb va fi afectată de iluminare. Nu merită riscul și alegeți o rochie formată pe baza unei nuante, dar mai multe. Chiar și în alegerea accesoriilor, experții preferă să aleagă modele color pentru a nu risca.

Indiferent cât de orbitoare ar putea fi culoarea albă și indiferent cât de impresionantă ar fi aceasta, un tandem foarte frumos va crea o astfel de rochie doar cu pielea întunecată. Dacă pielea corpului tău are cel puțin o ușoară urmă de nuanță cenușie și salinitate, atunci o tinuă albă va evidenția în continuare acest dezavantaj.

Una dintre cele mai populare și preferate culori este crema sau alb crem. Se caracterizează prin prezența unui ton ușor gălbuie-bej. Dacă pielea se caracterizează printr-o nuanță caldă, atunci această culoare vă va potrivi. Umbra cremei este moale și blândă, deci imaginea feței este aceeași. Crema merge bine cu aur dacă vrei să fii luxos. Dulciurile vor adăuga elemente roșii de ciocolată pe rochie.

O altă variantă de alb este o nuanță albă lăptoasă. Se caracterizează printr-o blândețe ușor vizibilă. Pentru blondele cu un bronz bun, această umbră este perfectă.

O nuanță strălucitor de alb. Acesta subliniază roșu roz pe fata bine, dar poate face o piele întunecată gri. Proprietarii de par blond platină trebuie să fie atenți cu astfel de rochii, deoarece întreaga imagine va fuziona.

Nu puteți confunda culoarea șampaniei cu o altă nuanță de alb, deoarece doar aici se poate prezenta stralucirea cu o nuanță verde subtilă. Aristocrația și eleganța poartă un astfel de costum, dar nu este potrivit pentru fiecare fată. Complexul ar trebui să fie perfect și nu palid.

Rochie de seară albă și neagră

Nu poți suna o rochie de seară cu o combinație elegantă alb-negru, dar în originalitate nu e egală. O decizie foarte populară de către designeri este:

 • decor negru sau inserții pe țesături albe;
 • ultimele noutăți sunt rochii din dungi negre și albe;
 • Suprafața albă este încă relevantă, de exemplu, sub forma unui corset și a unui fund negru. Forma fustei nu va fi o piedica, asa ca sunt luxuriante si potrivite, optiunile scurte si lungi sunt adesea gasite in colectiile de moda.

Nu puteți ignora tinutele alb-negru create de pene. Pene mari sunt cusute la bază în alternanță cu culorile alb și negru. Contrastul este creat de margini neuniforme. În multe modele există o centură strălucitoare - un element de solemnitate.

Alb și albastru

Combinația dintre alb și albastru este așa-numitul stil nautic. Există multe variații ale unei astfel de decizii - o rochie complet albă, cu margini albastre, tinuta în formă de dungi sau diviziune egală în albastru și alb. Modele cu tematică marină arată foarte bine: lanțuri, ancore sau valuri.

În ceea ce privește stilurile, practic nu există restricții. Rochie în stilul unei sirene, atâta timp cât este posibil drept sau scurt și luxuriant.

Rochie de seară albă și roșie

Următorul partener de polaritate de culoare albă este roșu. Prezența pe un fundal alb poate fi foarte diferită: sub forma unei flori, dungi sau decor.

Cu mâneci

Înainte de rochii cu dantela lungă translucidă sau cu maneci de guipure, toate celelalte echipamente se estompează. Manșonul se va potrivi cu brațele sau se va extinde - dreptul de alegere.

Dacă încă mai alegi mâneci lungi, rochia poate fi lăsată drept. Nu uitați de caracteristicile crestăturii în formă de V, aici funcționează ca niciodată. Cu maneca lunga nu este o regula obligatorie.Trei sferturi au, de asemenea, dreptul de a exista, aparent ca un element convenabil și funcțional al tinutei tale.

Cu dantelă

Vrei să fii romantic astăzi? Atunci, dantele albe se îndreaptă către preferințe datorită liniilor sale seducătoare și a țesăturilor deschise.

Această rochie este purtată doar pentru ocazii speciale. De exemplu, noapte de bal. Nu puteți purta o rochie de dantelă în timpul iernii, deoarece această țesătură poate aduce răcoare. Frumusețea, deși necesită sacrificiu, dar probabil că nu toată lumea în primăvara de iarnă vă va înțelege.

Pentru gravide și pline

Există ceva frumos, frumos și delicat în timpul sarcinii. Culoarea albă pe mama viitoare cu forme rotunjite va fi foarte potrivită și atractivă. Aceasta nu este o stare în care trebuie să vă fie rușine de schimbări în corpul vostru, dimpotrivă, ar trebui să fiți mândri de ei și să subliniați în orice fel. Deci, toate gravide - alege pentru tine culoarea albă în haine.

Îmbrăcămintea nu trebuie să creeze disconfort, în special în zona abdominală. Prin urmare, talie mare - aceasta este opțiunea perfectă, în căutarea care sunt toate gravide. Pieptul de aici este subliniat, stomacul nu este strâns, iar mișcările nu sunt constrânse. Dacă doriți un decor, atunci centura este locul perfect pentru el.

De asemenea, puteți dilua dulapul cu o rochie de trapez cu flare pe tiv. Nu trebuie să fie lungi și simple. Lace sub formă de inserții este binevenită.

Pentru o petrecere de club

Printre rochii de club există o mulțime de modele albe. Pe ringul de dans sub razele ultraviolete vei deveni o adevărată stea în rochia ta albă. Și dacă petrecerea este ținută în afara camerei, tinuta în culoarea albă nu numai că va împodobi corpul, ci nu va atrage căldura soarelui, așa cum pot face țesăturile întunecate.

Pentru a rezuma, versatilitatea este caracteristică unei rochii de seară albă. Și este abilitatea de a purta o rochie albă pentru fete de orice tip de culoare.

Comentarii
 1. ventrilica
  18.09.2015

  Alb rochii de seara sunt frumoase, dar imaginea este mai mult ca o nunta. Prefer, în astfel de cazuri, o combinație de alb cu alte culori sau rochii albe cu o imprimare strălucitoare.

 2. Svetlana
  06.09.2015

  Și îmi plac rochiile albe! Cu ajutorul accesoriilor puteți crea o imagine foarte luminată și îndrăzneață. Culoarea albă este incomparabilă pentru alte culori. E ca o foaie neagră de hârtie)

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații