Imbracaminte de maternitate

Rochii de seara pentru femei insarcinate pentru nunta

Rochii de seara pentru femei insarcinate pentru nunta

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. moda
 2. sarafane
 3. Rochie din dantelă
 4. scurt
 5. Cu mâneci
 6. Sfaturi pentru alegere

Cât de minunat este faptul că producătorii de haine pentru femeile însărcinate și-au dat seama în sfârșit că sunt necesare haine frumoase pentru fete în poziție. Într-adevăr, deja obosit de îmbrăcăminte-razletayki și îmbrăcăminte baggy, care sunt mai multe dimensiuni mai mari decât este necesar. Această temă a devenit atât de urgentă încât, în fiecare modă, designerii să prezinte în mod necesar rochii de seară pentru femeile însărcinate pentru o nuntă sau alte sărbători.

Există atât de multe stiluri pe care alte fete s-ar putea chiar simți gelos de poziția dvs., ceea ce vă dă dreptul de a alege tinute exclusiviste. Să ne oprim la mai multe.

despre Rochii de mireasa Puteți citi într-un alt articol.

moda

Designerii moderni au avut grijă de fetele însărcinate și au dezvoltat o colecție separată de rochii de seară. Printre toate aceste bogății, am reușit să selectăm cele mai reușite opțiuni care vor arăta excelent și nu ar crea disconfort. Acum, sarcina nu este un motiv să stați acasă și să ratați toate evenimentele cele mai interesante, de exemplu, nunta unui iubit.

Stilul grecesc

Sarcina, în special pe perioade mai lungi, se armonizează perfect cu rochii lungi de maxi. Stilul grecesc este foarte potrivit aici, mai ales atunci când îndoirile corpului cu noua viață care provine din el dobândesc feminitatea.

În acest stil, burta poate fi ascunsă în spatele numeroaselor fuste de sifon și toată atenția poate fi transferată pe corsetul decorat cu pietre, margele, paiete sau aplicații deschise.

Asimetria poate fi prezentă de sus și de jos (decupare înclinată pe piept, umăr deschis). În același timp, modelul poate semăna cu costumele reginelor egiptene.

Este de remarcat faptul că rochii lungi sunt cele mai confortabile, ceea ce este foarte important pentru mama viitoare. În plus, ele permit unii să ascundă mersul greu și grosier, care este o consecință a câștigului în greutate.

Liniile drepte

Termenii anteriori, cu o bumbă vizibil implicit, permit să se îmbrace corpul în siluete, un exemplu ar fi o rochie de manta.

Dacă doriți ca draperia să fie prezentă, lăsați-o să fie așezată la talie, ceea ce va permite o ușoară rotunjire. Nu vă fie teamă să vă aduceți decorațiuni strălucitoare imaginii dvs. și să vă decorați rochia cu materiale strălucitoare - chic, eleganță și un sentiment de sărbătoare nu au fost niciodată redundante. Dar, ca întotdeauna, amintiți-vă despre măsură.

În perioadele ulterioare, burta nu renunță neapărat la siluete drepte. Puteți să faceți niște trucuri, de exemplu un arc uriaș care vă va ascunde poziția.

Costum de seară de tăiat direct cu un mic tren elegant - cheia succesului în crearea unei imagini maiestuoase. Simțiți-vă liber să priviți printuri florale, elemente strălucitoare, draperii, broderii, volane și dantele. Într-un cuvânt, totul fără de care nici o imagine strălucitoare nu poate face.

sirenă

Nu vrei o rochie lungă de manta? Acesta este dreptul dvs., mai ales că există o soluție de compromis pentru termenele timpurii ale sarcinii - o rochie de sirenă. Conturul său neted, o fustă care începe să se extindă de la genunchi, va crea o imagine magică.

Alegeți un model de sirenă fără un corset. Este conceput pentru a strânge talia și chiar în perioada de început a sarcinii poate dăuna copilului. Mai ales dacă petreceți toată ziua într-un corset.

Rochii de seară de stil "Mermaid" nu sunt potrivite pentru femeile gravide cu burtă medie sau mare.

Și această opțiune nu atrage atenția? Apoi, aruncați o privire la rochia lungă, dar cu o fustă dreaptă tăiată. Și dacă tipul de figura dvs. poate fi atribuit "ceasului de nisip" sau "pere", atunci pentru dvs. nu are nici un sens să luați în considerare alte stiluri.

Opțiunile de mai sus pentru rochii de seară pentru femeile gravide sunt cele mai atractive în părțile superioare și inferioare, ceea ce distrage atenția oamenilor din jurul lor de la burta dezvoltată. Aici, ca și în cazul în care nu ar fi altundeva, ar fi adecvată o crestătură în formă de V. Acest element nu va evidenția doar pieptul dvs., care a devenit mai luxuriant, dar va scurta și lungimea umerilor.

Dacă doriți să obțineți efectul opus, atunci adăugați curele subțiri. Dacă linia umerilor și netezimea brațelor sunt mândria dvs., atunci rochia trebuie aleasă fără o curea de umăr.

Tabăra dvs. este considerată un exemplu de urmat și provocând invidie? Expuneți-vă spatele cu un decolteu neobișnuit.

sarafane

Confortul și frumusețea sunt combinate într-un alt tip de rochie de seară - rochie-rochie. Pentru perioada de vară, când există o căldură în exterior, acest echipament poate fi considerat ideal și cel mai acceptabil.

Modelele pot găsi o mulțime cu modele frumoase, culori uluitoare pentru partea de sus și de jos, stiluri monotone care transmit adâncimea de culoare. Orice gust, formă și lungime sunt prezentate în modele, ale căror selecție poate fi efectuată pe baza culorii părului și a ochilor.

Scurt față, lung în spate

Fundul asimetric din rochie nu este un tabu pentru femeile însărcinate. Scurtat în față și extins din spate - aceasta este noua tendință pe care toți marii designeri au luat-o în aceeași oră. Această rochie poate fi numită unică, deoarece poate economisi de la căldură și se poate încălzi la rece.

Indiferent cât de frumoasă este această imagine, starea de sarcină, în plus față de sentimentele interesante, este, de asemenea, adesea asociată cu picioarele umflate. Prezența unei astfel de mici probleme este un motiv semnificativ pentru a renunța la lungimea scurtă și încă alege o rochie lungă, în spatele căreia picioarele umflate și neatractive nu vor fi vizibile.

Rochie din dantelă

Când altceva să poarte dantelă, dacă nu în timpul sarcinii! Este dificil să veniți cu o soluție mai frumoasă și la modă.

Chiar și designerii de modă au recunoscut costumul de dantelă ca fiind favoritul necontestat. O astfel de soluție este perfect combinată cu o burtă vizibilă, creând o imagine deosebit de frumoasă și elegantă. Experimentele cu culoarea, forma dantelei si lungimea rochiei nu vor fi inutile.

Pentru perioade scurte, îți poți permite să fii jugul într-o rochie scurtă sau să joci rolul unei doamne conservatoare într-o rochie lungă și strictă. Numai fetele curajoase pot alege un costum extrem de sincer, care constă în întregime din dantelă.

Dacă aveți o modestie naturală, opriți-vă la inserțiile de dantelă. O rochie care imbina o lumina de sus cu dantele in piept si un fund strans este o optiune buna.

scurt

Doar în termeni mici poți purta o rochie scurtă, bineînțeles că nu este un mini, dar poate atinge, de exemplu, bine-cunoscut rochia teaca la mijlocul coapsei.

În ceea ce privește stilul, nu există restricții ca atare - totul depinde de punctele forte ale figurii dvs.:

 • lungimea la genunchi sau la mijlocul coapsei (dar nu mai mare);
 • cu mâneci în diferite variante;
 • cu bretele de diferite grosimi și forme;
 • cu o altă formă de gât.

Numai preferințele dvs. personale, dispozițiile și figura vă pot afecta detaliile. Puteți să vă concentrați asupra materialului, de exemplu brocada scumpă ar fi o alegere demnă.

Stilul grecesc nu este întotdeauna asociat cu lungimea maximului, o versiune prescurtată poate fi, de asemenea, luată în considerare. Principalul lucru este să păstrați talie înaltă, iar fusta ar trebui să fie liberă. Această versiune simplă poate fi luată în considerare chiar și cu o burtă bine marcată. Avantajul unei astfel de îmbrăcăminte este libertatea de mișcare și absența oricărei presiuni asupra abdomenului. Adăugați culori contrastante unei centuri umflate și nu fiți timizi cu adâncimea gâtului.Dacă doriți să apară mai înalte, curelele subțiri vor veni la salvare.

Nu puteți decide asupra unei alegeri? Apoi poate stilul imperiului și tivul asimetric vor deveni imaginea ideală. Ei bine, chiar dacă nu se potrivește, atunci rămâne un trapez. Pentru un termen mai târziu, probabil că nu există o opțiune mai bună.

Absența unei centuri este exact ceea ce este necesar în această situație. Decupajele originale, cu decoruri bogate și țesături luminoase, vor ajuta la diluarea simplității imaginii. O rochie simpla este un motiv pentru a varsa fantezia pe accesorii.

Cu mâneci

Rochie de seară perfectă pentru femeile însărcinate pentru o nuntă cu dantelă. Lace de diferite grade de transparență și voaluri suplimentare în kilograme și va da cocteșie.

Rochia cu mâneci lungi va fi ideală pentru femeile însărcinate cu mâini umflate.

Dacă mânecile lungi nu vă atrage în mod special, sau pur și simplu nu întâlniți rochia necesară, atunci funcția lor poate fi preluată de o eșarfă, șal sau jachetă. Cu mâneca scurtă, deși își dă aspectul de modestie imaginii, va sprijini suplimentar pieptul.

Sfaturi pentru alegere

 • o plimbare rătăcită va fi ascunsă în siguranță în spatele unei rochii lungi;
 • chiar și ultima lună de sarcină nu este un motiv pentru a alege rochii largi, o potrivire bună pe umeri înseamnă foarte mult;
 • dacă banda, atunci numai longitudinală, în jurul conversației transversale nu poate fi;
 • rochia să se potrivească cu figura, dar nu se agăță de ea;
 • orice element care se încadrează în definiția "prea" nu poate fi prezent în imagine.

Moderarea trebuie să fie prezentă în totul.

Comentarii
 1. Rita
  14.08.2015

  Cel mai bine este să ascundeți burta de ochii curioși și să obțineți o rochie cu o talie înaltă.

 2. Olga
  26.07.2015

  Principalul lucru este frumusețea, chiar și în timpul sarcinii. Am ales o rochie de viscoză. Este, desigur, lung, dar voi merge doar lângă soțul meu pentru a vă asigura.

 3. Liuba
  21.07.2015

  Îmi place foarte mult când există dantelă în rochie. Chiar dacă rochia este simplă, ea arată feminină și fermecătoare.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații