Rochii de seară

Bej rochii seara

Bej rochii seara

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristici color
 2. Cine este potrivit?
 3. moda
 4. Combinație cu alte culori
 5. Rochii de seară în stilul nud
 6. accesorii

Atunci când alegeți o rochie de seară, majoritatea fetelor acordă atenție în primul rând culorii sale. Stilul poate fi preluat mai târziu. Sarcina principală este de a decide asupra unei atingeri. Nu este un secret că culorile diferite pot arăta diferit pe acelea sau pe alte tinere doamne. Depinde de culoarea pielii, culoarea ochilor, culoarea părului și chiar tipul de corp. Bej rochii seara de multe decenii nu ies din moda. Acesta este un ton calm, pastel, cu culoarea pielii, capabil sa sublinieze avantajele doamnei si in acelasi timp sa ascunda anumite defecte ale figurinei.

Caracteristici color

Mulți, din anumite motive, cred că bejul este prea simplu. De fapt, nu este. În haine, culoarea bej se poate manifesta într-o varietate de moduri.

Îți plac experimentele, dar ți se pare că o astfel de culoare este plictisitoare, discretă și complet fără chip? În zadar. De fapt, bejul este adesea coroana designerilor celebri.

Ar trebui să se înțeleagă că sub numele neobișnuit de complex, cum ar fi vanilie roz, langustă de mare sau mocha de gheață, se ascunde, de fapt, o culoare bej.

Aceasta nu este o umbră decolorată. El este destul de capabil să fie feminin, incredibil de moale. Alegerea costumelor de vară bej, creați o imagine ușoară, fără greutate. Dacă preferați țesături mai dense, atunci puteți adăuga eleganță și eleganță aspectului dumneavoastră.

Multe dintre ele se mișcă cu succes de la negru deja enervant la bej. Aceasta este o alternativă excelentă care poate juca cu culori noi și poate da impresii noi. Nu e de mirare că recent pe covorul roșu, stelele scenei și televiziunea apar din ce în ce mai mult în costume bej.

Cine este potrivit?

Astăzi lumea modei oferă o varietate foarte largă de stiluri de rochii de seară, realizate în nuanțe bej. Se spune doar că fiecare fată și femeie vor putea alege opțiunea perfectă pentru ei înșiși.

Dacă aveți păr brun, vă recomandăm să preferați o rochie bej. Blonda blonda poate merge in acelasi mod, deoarece bejul ofera un efect de spa la moda, adica face fata proaspata, subliniaza atractivitatea naturala a corpului si a fetei.

Este important să rețineți că culoarea rochiei și nuanța coajei nu trebuie să coincidă. Pentru a evita această situație, utilizați posibilitățile de țesături texturate, satin, printuri și dantelă. Un exemplu frapant este combinația de rochie de seară neagră și bej, care este ideală pentru frumusețile cu părul părului.

moda

Puteți alege modele scurte nu numai pentru excursii la întâlniri de seară. Aceasta este o opțiune foarte elegantă care vă poate evidenția frumusețea la o sărbătoare sau la un cocktail.

Opțiunile lungi pentru rochii sunt acum prezentate în tot felul de forme. Printre acest soi, aș dori să evidențiez în mod special costumul cu un gât V profund în zona gâtului, precum și cu crestături pe spate. Adăugați la această lumină și material transparent, care va crea o imagine aerisită unică. Vei pluti în aer.

Nu uitați că avem de-a face cu o culoare neutră. Acest lucru indică un punct foarte important - va trebui să utilizați o tăietură neobișnuită cu draperii, margele. Aceste costume ar trebui să fie completate cu broderie, pene, pietre și paiete sau alte adaosuri la rochia în sine, sau un accent ar trebui să se facă pe bijuterii luminoase și bine alese. Puteți alege un singur lucru.Toate acestea adaugă costul ridicat al rochiei, accentuează sofisticarea și feminitatea imaginii.

Dacă intenționați să mergeți la o dată romantică, atunci o rochie bej este cel mai bine făcut pe baza de dantelă, guipure sau opriți alegerea pe o rochie de cocktail. Modelul de montare este perfect combinat cu jachete negre, jachete din piele, precum și batilioane cu călcâi înalt de o nuanță similară.

Combinație cu alte culori

Nu este un secret că rochii simple pot arăta superb, dar apoi se face o cerință specială pentru bijuterii și accesorii. În ceea ce privește costumele, în care nu sunt folosite decât două sau mai multe culori, există, de asemenea, anumite nuanțe specifice.

Bejul este o culoare incredibil de flexibilă care poate fi combinată cu succes cu aproape toate nuanțele pastel.

În plus, îi place să facă un tandem cu flori clasice:

 • negru;
 • gri;
 • roșu;
 • alb;
 • violet;
 • smarald;
 • vin;
 • albastru închis, etc.

Puteți folosi avantajele importante ale bejului - o combinație bună în contraste.

Cu toate acestea, anumite situații sau natura evenimentului pot necesita ca echipamentul dvs. să fie mai restrâns. Pentru astfel de cazuri, este mai bine să combinați nuanțele bej cu soluții pastelate și albe.

După cum arată practica, rochia bej este ideală pentru evenimente care durează mai mult de un cuplu sau chiar câteva ore. Aici vorbim despre nunti, proms. Un plus bun în acest caz va fi un șal sau un sacou. Poți să le poți purta dacă după vacanță a început după-amiaza și sa încheiat abia seara, când a devenit oarecum mai rece.

Rochii de seară în stilul nud

Ultimele două sezoane indică în mod clar că a apărut popularitatea imensă a lenjeriei și a stilului nud. Primăvara-vara acestui an au arătat o mulțime de colecții de la designeri populare, în care țesături translucide, plase, dantele, bucăți uimitoare, zone deschise în spate au devenit un element important.

Baza pentru a crea o rochie cu efect nud poate fi fie o țesătură translucidă sau transparentă, fie mătase simplă, satinată cu o structură densă, țesături care curg. De regulă, efectul de outcrop este relevant pentru rochii de seară. Acestea necesită anumite decorațiuni care să arate cel mai bine din margele, pietre sau broderii.

Desigur, ele completează bikini sau zona de bust. Se pare un joc foarte interesant. Se pare că, pe de o parte, toate farmecele sunt acoperite, dar, pe de altă parte, în aceste locuri "rușinoase" este atrasă cea mai mare atenție a celorlalți. Imaginea nu este vulgar, dar în același timp incredibil de atractivă.

Toate datorită unei umbre bej. La urma urmei, este cel mai bun mod de a crea efectul corpului gol. Femeile vătămătoare vor încerca cu siguranță să vadă dacă ați arătat ceva în plus dacă ați reușit să închideți totul cu margele și broderii. Dar, de fapt, veți fi perfect îmbrăcați, fără nici o sexualitate suplimentară, sinceritate.

Cu toate acestea, nu ar trebui să traversați linia feminității adevărate și să mergeți la elementele vulgarității. Această doamnă nu va permite acest lucru, chiar și atunci când alege o rochie de seară pentru a merge la un restaurant cu iubitul ei.

Este demn de remarcat faptul că efectul nud devine adesea o adevărată tendință în cadrul Oscarurilor. Multe stele au folosit deja echipamente, punând accentul pe deliciile pielea și corpul.

Ar trebui să se înțeleagă că culoarea nud este pur și simplu o încercare de a copia culoarea pielii tale cu o rochie. Din acest motiv se crează impresia că ești complet goală și că doar o mică dungă sau dantelă ascunde "rușinea".

Nimeni nu vorbește despre ieșire, folosirea țesăturilor transparente. Este prea vulgar și sfidător. Utilizarea corectă a efectului expunerii vă permite să acordați doamnei rafinament, elitism, menținerea demnității și să arate adevăratul gust în ceea ce privește alegerea hainei.Dar rețineți că folosirea de culori nud, cum ar fi caramel, nisip, cremă sau solid, face într-o anumită măsură o potrivire.

Deci, efectul de expunere nu va tolera, dacă imaginea este labilă și revoluționară. În acest caz, în nici un caz nu trebuie să facem coafuri ciudate, îndrăznețe, să folosim pantofi progresivi, care nu este cunoscut la ce direcție stilistică aparține.

Pe de altă parte, stilul discret al formelor clasice, sau o tunsoare la modă, dar îngrijită și bine îngrijită, este perfect pentru efectul nud. Este imposibil ca părul să se prăbușească în toate direcțiile și chiar mai mult să fie colectat într-un pachet fără forme.

Același lucru se poate spune și despre alegerea încălțămintei. Soluția ideală va servi ca o barcă clasică. Dacă platforma se va afla pe ele sau nu, este o decizie pur individuală. Alternativ, utilizați sandale, cămăși, completate de curele strălucitoare. Dacă pantofii sunt decorați cu pietre, aceasta va crea cea mai profitabilă imagine, combinată cu efectul corpului gol.

accesorii

Se creează o mulțime de priviri blânde și sofisticate cu haine bej. Ea face o abordare competentă în alegerea accesoriilor. De exemplu, alegeți pantofi sau sandale rafinate într-un stil tradițional, clasic. Dar nu purtați tocuri înalte. Doriți să dați strălucirea, pantofii și accesoriile sunt mai bine să luați nuanțe blânde - albastru, coral, roz, etc.

Alegerea unui costum de aur sau nisip, sub ele este mai bine să utilizați bijuterii mai strălucitoare și accesorii.

Mulți uită de importanța ciorapilor și a ciorapilor. Dar, de fapt, ar trebui să fie, de asemenea, atent. Amintiți-vă, chilot pentru a alege dreptul de ton pielii. Cu toate acestea, unii stilisti spun opusul - ciorapii negri sunt alegerea perfecta pentru ei. Aici puteți alege, încerca și experimenta.

După cum puteți vedea, culoarea bej nu este la fel de plictisitoare și monotonă, așa cum mulți ar putea crede. Desigur, este necesar să alegeți o rochie competent pentru a obține rezultatul dorit. De fapt, cuvinte similare pot fi atribuite oricărei culori.

Un avantaj important al bejului este că nu este necesar să ai o figură ideală sau proporții pentru utilizarea sa în seara. Doar decideți asupra stilului, lungimii, alegeți accesoriile potrivite, accentul pe avantajele evidente și folosiți metode eficiente pentru a ascunde defectele.

Alegerea unei rochii de seară este un proces dificil, dar în multe privințe interesant. Aici puteți și ar trebui să experimentați, să simțiți în mod clar linia dintre feminitate și vulgaritate și, de asemenea, să utilizați cât mai bine ceea ce ți-a dat natura. Nu uitați niciodată cât de frumoasă sunteți și că meritați numai cele mai bune. Cel mai frumos decor pentru o rochie este zâmbetul și încrederea în propria atractivitate. Amintiți-vă întotdeauna.

Comentarii
 1. Alice
  11.08.2015

  Când un bej este în culoarea pielii, se obține o rochie foarte provocatoare ...

 2. Katia
  24.07.2015

  Bej rochii sunt foarte frumoase, dar nu toate sunt potrivite. Dar în garderoba mea această culoare este adesea.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație.Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații