Rochii de seară

Rochii de seara rochii

Rochii de seara rochii

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Valoarea culorii
 2. moda
 3. Culori turcoaz în colecțiile designerilor celebri
 4. Pentru a se potrivi
 5. Combinație de culori

Atunci când alegeți o imagine, este imposibil să renunțați la performanța sa de culoare, care de asemenea nu poate fi atribuită ultimului rol în importanță. În plus, fiecare culoare are un înțeles profund, și despre combinația de culori între ele nu poate fi uitat. Rochii seara de seara pentru mai multe sezoane la rand nu ies din moda, vom spune despre ele in acest articol.

Valoarea culorii

Apă și verde - două nuanțe care formează baza creării unei culori turcoaz. Dacă ne întoarcem la cunoașterea antică, se dovedește că această culoare serveste ca un magnet pentru toate forțele naturale menite să protejeze oamenii de influența duhurilor rele.

Femeile din est au crezut că dacă un nou-născut a fost înfășurat într-o panza turcoaz, ar fi protejat de moarte și de boli.

Rochia pentru mireasă era imposibilă fără adăugarea elementului turcoaz, care a servit drept simbol al schimbărilor din viața fetei și ia ajutat să se mute într-o nouă imagine a unei femei căsătorite.

Dacă te întorci la psihologie, vei găsi legătura dintre iubirea de culoare turcoaz și dorința de puritate spirituală. Efectul culorii asupra stării unei persoane și a dispoziției sale a fost deja dovedit.

Reîncărcați optimismul, pentru a obține o parte din încredere și pentru a deveni mai buni, este posibil datorită îmbrăcămintei de tonuri turcoaz. Chiar și atitudinea celorlalți se schimbă la un nivel subconștient la vederea unei persoane îmbrăcate în turcoaz.

Orice haine de această culoare sunt potrivite pentru a merge la o întâlnire romantică și pentru a organiza o întâlnire de afaceri.

moda

Lovitura de sezon de la an la an servește rochie de seară turcoaz. Unul dintre puțini, această culoare nu are restricții de vârstă, ci plină, subțire și subțire. Nu este acesta un semn de unicitate a culorii?

Dacă conversația se referă la feminitate și dragoste, atunci culoarea turcoaz este prioritară. Din fericire, exista un numar nelimitat de modele de rochii turcoaz, in ciuda faptului ca exista doar 5 stiluri, deci cu siguranta nu va fi nici o problema in a alege o rochie din aceasta gama de culori.

Sunt relevante:

 • Stil empire și greacă;
 • cadouri luxuriante;
 • modele drepte;
 • Modele a-siluetă;
 • sirenă.

În ceea ce privește lungimea rochiei, nu există restricții ca atare, se poate concentra numai asupra motivului care a cauzat achiziționarea unei rochii turcoaz:

 • la petrecere, într-un club de noapte și pentru dans, modele scurte (chiar mini) sunt potrivite, eventual cu un spate deschis, decorate cu paiete sau cu bretele;
 • O seară romantică pentru a avea un timp bun într-o rochie lungă și să se înece în lux, care este, de asemenea, potrivit pentru o aniversare de familie, o aniversare semnificativă sau participarea la o sărbătoare de nuntă. O tinuta lunga cu o lungime a podelei va fi completata de o coafura inalta, cu parul bine inglobat sau cu lizii cret. Această imagine va adăuga armonia lipsă.

Culori turcoaz în colecțiile designerilor celebri

Are sens să se angajeze într-o listă detaliată a tuturor stilurilor existente; la urma urmei, designerii din Italia și Franța și-au diversificat deja colecțiile cu astfel de modele, din care se elimină darul de exprimare. Totul este prezent în ele, fără de care rochia încetează să mai fie o decorare a unei femei: eleganță, sofisticare, frumusețe.

Toate țesăturile care pot curge și au lipsă de greutate sunt potrivite: o răcire din satin, o mătase moale, o chipeșă magică.

Rosa Clara

Renumita marca Rosa Clara nu a ocolit culoarea valului ocean într-o colecție recentă, care a folosit toate nuanțele de turcoaz.

Modelele s-au dovedit a fi delicate, interesante și elegante. Cele mai multe dintre ele se află la umbra turcoazului întunecat.

Saiid Kobeisy

În recenta colecție de primăvară-vară, Saiid Kobeisy a prezentat câteva modele în stil turcoaz.

Strict închis pentru fetele conservatoare, sexy cu o tăietură pentru fashionistas și scurt cu o fustă completă pentru petreceri de vacanță de vară - într-un cuvânt, soiul este impresionant.

Rochiile Saiid Kobeisy sunt sexy și feminine, captivează cu ușurința și stilul lor.

Pentru a se potrivi

Când vorbim despre o rochie turcoaz, facem o greșeală, deoarece această culoare are variații uriașe în tonuri, nuanțe și subtonuri. Va fi dificil să nu alegeți o rochie potrivită în culoarea dorită, chiar dacă luăm în considerare tipul de culoare al unei persoane.

Dar fără atenție la toate acestea, este imposibil să lăsăm acele trăsături de aspect care sunt fundamentale atunci când alegeți hainele:

 • blondele cu părul blond se vor bucura de turcoaz ușor, similar cu toate nuanțele prezente pe un cer fără cer;
 • bruneturile cu piele întunecată și femeile cu păr brun vor fi potrivite pentru toate nuanțele din paleta de turcoaz natural. Soluțiile color luminos, bine saturate merită o atenție deosebită;
 • roșu strălucitor și păr fier de cupru sunt motivul pentru a alege o combinație de turcoaz și verde.

Ei bine, dacă încă vă îndoiți, nu ezitați să alegeți culoarea turcoazului natural, deoarece pentru fiecare fată va fi opțiunea perfectă.

Combinație de culori

Dacă vorbim despre adăugiri la rochia turcoaz, atunci două opțiuni sunt alese cel mai adesea - alb și negru. Aceste combinații sunt câștigătoare, dar totuși turcoaz - o culoare atât de unică încât introducerea oricărui altul nu va crea un conflict. Pentru experimente, posibilitati nelimitate deschise aici si chiar prin alegerea pantofilor verzi sub o rochie turcoaz, poti fi sigur de perfectiunea imaginii tale.

Tonurile gri și chiar maro vor crea, de asemenea, armonie și vor ieși pe o rochie turcoaz. Dar ele pot fi înlocuite cu ambreiaje, brățări și curele.

Dragostea pentru aur nu trebuie ascunsă doar pentru că ei au decis să strălucească în turcoaz. Culoarea de bronz a bijuteriilor de aur este mai potrivită decât galben strălucitor.

Nu vă purtați cu flori violete și roșii în accesorii, deoarece rochia spectaculoasă de turcoaz va dispărea.

Doriți să adăugați o eșarfă de leopard sau o eșarfă? În curaj nu ești demn, deși într-o astfel de combinație există un sens. Toate amprentele și amprentele florale vor purta originalitatea și chiar creativitatea. Adăugările de stil etno nu fac excepție. Principalul lucru aici nu este să intrăm în gust și să ne oprim la timp. Mai mult de două accesorii - deja bust.

Comentarii
 1. Masha
  12.08.2015

  Cred că nu există o culoare mai frumoasă! Rochie turcoaz - cea mai preferata in garderoba mea. În ea simțiți oarecum mai ales.

 2. măzăriche
  20.07.2015

  Am purta doar bijuterii de aur la orice rochie, iar turcoazul nu este cu siguranță o excepție. Culoarea însăși este strălucitoare, de ce se creează accente inutile? A iubit colecția de Rose Clara.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații