Rochii de seară

Marionete rochii seara

Marionete rochii seara

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristici color
 2. moda
 3. Ce să purtați
 4. Alegerea accesoriilor

Puteți să vă subliniați curajul cu haine folosind culoarea "Bordeaux". Acest nume original este la fel de comun ca și visiniu sau cireș. De fapt, toate aceste culori sunt nuante de rosu diferite, desi au diferente foarte subtile si aproape imperceptibile, care nu pot fi observate de toata lumea. O culoare mai la modă, care este folosită pentru a crea haine pentru femei decât Bordeaux, va fi dificil de găsit. El este de asemenea capabil să îmbogățească imaginea, să adauge culoare și expresivitate.

Nu există rochii simple de seară de burgundă, așa cum nu există motive necorespunzătoare pentru a pune pe o astfel de rochie luminată.

Caracteristici color

Soliditate, încredere și conservatorism, stabilitate și stabilitate - toate acestea se reflectă în culoarea vrăjitoare. În consecință, iubitorii de lucruri virgine trec în mod confident prin viață, nu prezintă emoții inutile și au un caracter puternic.

În culoarea vernisată există sofisticare, aduce viață strălucitoare și face o persoană mai veselă. Niciodată o fată într-o rochie de seară de visiniu nu se va simți ca un șoarece și va fuziona cu masa generală de oaspeți.

moda

Nu va fi posibil să vă limitați la alegerea stilului rochiei de seară Bordeaux, deoarece magazinele încearcă să satisfacă orice gust și să-și prezinte oaspeții cu cele mai simple și neobișnuite variații ale tăieturii. Din acesta se poate crea întreaga imagine sau numai elemente individuale. Alegerea ar trebui să se bazeze pe locul unde veți merge în această rochie. Cea mai eficientă imagine va apărea într-o rochie de seară de culoare bordo pe podea.

Pentru o petrecere de tineret ar fi o rochie bună de alegere a culorii vinului roșu. Rochia de mătase de culoare profundă de burgundă vă va face irezistibilă. Opțiuni bune sunt rochii din brocart sau șifon.

Am menționat deja versatilitatea culorii vernunde, dar există încă anumite stiluri care vor fi mai avantajoase și ar arăta bine în această culoare:

 1. Primul tip de rochie are elemente similare cu stilul grecesc, de exemplu talie înaltă.
 2. A doua opțiune excelentă pentru întruparea Bordeaux va fi o rochie cu gât V, dar nu adâncă și prea revelatoare. Lăsați-o doar ușor să creeze intrigi, iar seducția imaginii se va baza pe culoare.
 3. Al treilea - modelul cu draperie.

În cazul în care tinuta este aleasă pentru muncă, atunci, fără îndoială, se va potrivi în mod predominant clasic. Toate celelalte elemente ale imaginii pot fi făcute în măsline sau gri. Dacă această culoare nu ți se potrivește prea mult, dar dorința de a avea o rochie de burgundă te învinge, atunci să acorzi atenție altor nuanțe.

Ce să purtați

Nu este atât de simplu, de fapt, se transformă o rochie de burgundă atunci când începeți să ridicați accesorii și alte articole de îmbrăcăminte. Și nu numai stilul de aici joacă cel mai mare rol, și anume culoarea.

Întotdeauna o opțiune bună și câștigătoare este o combinație de elemente negre cu culoarea vernisată. Aceasta va aduce restrângere și rigoare.

Ei bine, dacă această opțiune nu vă convine, amestecarea diferitelor nuanțe de burgundă într-o singură imagine este foarte modernă acum. Albastru închis și violet, bej și roz, violet și gri închis - toate acestea pot fi alese pentru a completa rochia de burgundă.

Pentru ieșirea de seară puteți folosi o cămașă ușoară și un ambreiaj în culoarea argintiu.

Alegerea accesoriilor

Având în vedere că culoarea burgundă însăși este bogată și luminată, decorațiile nu trebuie să fie masive, țipând și provocatoare.

Principalul lucru în alegerea accesoriilor este limitarea și concisitatea. Brățară sau lanț de aur sau argint, o broșă mică cu piatră naturală. Este logic să experimentați o centură de aur sau o eșarfă.

Culorile alb-negru ar trebui să fie prezente în machiaj. Pentru buze alegeți culoarea burgundă, care poate fi înlocuită cu nuanțe neutre.

Comentarii
 1. Margaret
  16.09.2015

  Rochia de seară maro nu este la fel de strălucitoare ca roșu, dar în același timp atrage atenția. Rochia pe fotografia de 3 m pare a fi doar superba cu petale de trandafir.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații