Rochii de seară

Rochie de seară neagră

Rochie de seară neagră

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Modele de modă
 2. Culoarea neagră diluată
 3. pânză
 4. Asigurați-vă

Eterna lovitura de podium este rochii negre. Și la ultimele spectacole, designerii s-au bazat pe revigorarea lor. Ei au prezentat idei proaspete și îndrăznețe pentru o culoare atât de versatilă și elegantă. Mulți îi amintesc imediat pe Coco Chanel cu "rochia ei neagră".

Modele de modă

Rochii neagră pe podea păreau să ne ducă înapoi în trecut, când domnilor amabili îi curtau cu drăgălășenie doamnelor, îi prezentau complimente, flori și daruri. Pielea lor echitabilă arăta grozavă într-o rochie întunecată Și aceasta a adăugat imaginea misterului și a misterului.

Chiar și acum, doar o femeie decide cât de departe va merge în ceea ce privește arătând farmecele ei:

 • Rochia fără mâneci este alegerea celor care doresc să arate mânere frumoase, umerase blânde;
 • O tăietură înaltă este potrivită pentru cei care au picioare lungi și subțiri;
 • Decuparea profundă va arăta un piept apetisant;
 • Curelele decorative sau o curea de umăr vor arăta cât de frumoase și bine îngrijite înapoi;
 • Cutouts în zona taliei vor expune corpul, dar nu vor depăși limitele a ceea ce este permis.

lung

Dacă aveți nevoie de o rochie de seară rafinată și elegantă, atunci aceasta este o rochie lungă excepțională. Cu ajutorul acestuia, veți accentua eleganța figura dvs., adăugați subțire în cazul în care este necesar, ascunde acele părți ale corpului pe care nu doriți să le arătați.

În acest sezon, designerii au acordat o atenție deosebită țesăturilor lucioase din satin, care arată toată noblețea și costul ridicat în negru. Cel mai important, ele nu creează efectul volumului suplimentar.

Principalele accente sunt plasate pe feminitate și sofisticare, deoarece siluetele sunt în mare parte concise, dar nu fără un indiciu de sexualitate. Coborârea provocatoare a devenit o tendință printre designeri, iar Basque va da doar o originalitate imaginii. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tonul pielii, deoarece culoarea neagră se va potrivi oricăror tipuri.

Fusta este deosebit de elegantă, dacă este decorată cu culoarea aurului cu paiete, pietre sau margele libere, broderii, draperii sau flare flabre. Dacă există proporții ideale ale figurii, veți arăta elegant într-un model bine fixat, cu un neckline de-a lungul întregii coapse.

Faceți aceeași impresie și pentru ceilalți, evitând expunerea excesivă, va ajuta la efectul stratificării. Aici, sifonul își arată tot farmecul.

Lungimea medie și scurtă

Moda moderna este incredibil de diversa, in legatura cu care nu exista aproape nici un obiect obligatoriu de imbracaminte pentru fiecare fata. Dar excepțiile au rămas în continuare.

Și mai presus de toate, aceasta este o rochie neagră scurtă. A venit cu renumitul Coco Chanel. Ideea ei este aceea de a crea cele mai incredibile rochii moderne de seară scurte.

Caracteristica cheie a rochiei teaca ar trebui să fie o siluetă semifitată, gâtul închis, se concentreze pe talie. Lungimea este ușor mai mică decât cea a furca. Toate ingenioase sunt simple, iar acest costum este o dovadă directă a acestui fapt.

Micul rochie de seară în negru este prezentată în alte stiluri. De exemplu, silueta în formă de "A" este o lungime de la genunchi și deasupra, fuste voluminoase, buzunare mari, dar plate, precum și buzunare, rufe, diverse pliuri și dungi. Pe scurt, modelele scurtate perfect "acceptă" o varietate de mijloace pentru exprimarea stilului.

Nu uitați de decor, decorațiuni și accesorii.Nu ar trebui să fie mult și nu au dreptul să atragă toată atenția asupra lor. Elementul principal este întotdeauna rochia.

Rochii cu asimetrie

Fusta laterală nu încetează să mai fie la modă. Și nu contează - lungimea spărturii sau fusta este tăiată într-o parte. De asemenea, sunt populare modelele pe un umăr și cu asimetrie pe gât.

dantelat

După cum arată practica, este o rochie de mantie neagră în combinație cu țesături de dantelă este cea mai ideală opțiune pentru un aspect seara. Nu vei pierde niciodată dacă o alegi.

Imaginea este incredibil de feminină, elegantă, iar tăietura oferă o fărâmă mai slabă.

Foarte adesea sub dantelă neagră folosesc un substrat colorat în contrast sau pe piele. Ambele opțiuni subliniază în mod favorabil frumusețea modelului.

Combinarea unui costum de dantelă este mai bună cu călcâiele și ambreiajul, iar cele mai bune locuri pentru "utilizarea" acestuia vor fi seri culturale, excursii la teatre, operă, restaurant de înaltă clasă.

Alege stilul perfect pentru tine pe baza formei. O dantelă fără spate fără căptușeală și, bineînțeles, iluziile unei scindări profunde vor adăuga imaginii.

Nu vă fie frică să vă refaceți garderoba cu o rochie lungă sau cu genunchi, completată cu dantelă, deoarece vor rămâne în vârful modului pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Desigur, complet o rochie de dantelă subțire este destul de sincer, pentru că nu toată lumea decide cu privire la ea. O alternativă poate servi drept model cu inserții de dantelă sub formă de mâneci, corset. Iar ambele pot repeta culoarea neagră a rochiei în sine și pot juca pe contrast cu vopselele albe.

Dansul alb pe o pânză neagră vizibil diminuează imaginea, ceea ce înseamnă că este perfect pentru evenimente corporative, întâlniri de afaceri și alte evenimente similare. Deși merită adăugate câteva accesorii accesibile și sunteți gata pentru o cină de gală.

Înapoi deschis

Anterior a fost menționat faptul că spatele deschis oferă condimente de-a lungul. Adâncimea tăierii depinde doar de modestia ta și de forma - de imaginația designerului. Considerat a fi lame de deschidere la modă sau care se încadrează sub linia taliei.

Marginile decolteului pot fi decorate cu dantelă, cum ar fi spatele în sine. Apoi, un efect de tatuaj este creat, care uneori pare destul de îndrăzneț.

Culoarea neagră diluată

Negru se numără printre culorile cele mai versatile ale modei pentru femei. Prin urmare, toate nuanțele unei palete de culori sunt perfect combinate.

Cea mai clasică combinație de modă este negru cu alb.

Cu ajutorul lor, puteți crea o imagine festivă, potrivită pentru toate tipurile de sărbători. Albul poate acționa ca un vârf luminos, o inserție geometrică sau chiar o buclă. Acum, o rochie dungată a devenit la modă.

Una dintre cele mai populare și contraste armonioase este combinația de negru cu cea solidă sau bej.

Deși nu este niciodată inferior acestei combinații de negru și roz. Rochii sunt frumoase, drăguțe și romantice.

Versiunea roșie și neagră a rochiei de seară va sublinia determinarea și pasiunea dvs. Multe mirese aleg astăzi această imagine pentru a nu fi la fel ca oricine altcineva.

Acordați atenție și negru și verde. Această pereche de flori creează un ansamblu uimitor.

O alternativă excelentă este o pereche de negru și albastru, sau gri și negru. Tranzițiile fără fir oferă un efect excelent.

pânză

Atunci când alegeți un stil, trebuie să acordați o atenție deosebită țesăturilor folosite. Datorită culorii se concentrează asupra nuanțelor tăiate. Prin urmare, designerii recomandă alegerea țesăturilor mată și exclusiv naturale.

Un prim exemplu este de mătase, lână, piele naturală și dantelă.. Combinația lor vă permite să creați capodopere ale artei de design.

Asigurați-vă

Nuantele inchise ale rochiei de seara fac cerinte speciale pentru machiaj. Cantitatea minimă de produse cosmetice aici nu va funcționa. Machiajul ar trebui să fie bogat și luminos.

Dar, în nici un caz, nu confunda conceptul de machiaj luminos și vulgar, pentru că acestea sunt lucruri complet diferite.

Iată câteva reguli importante:

 1. Concentrați-vă pe un singur lucru - ochii sau buzele.
 2. Dacă acestea sunt ochi, atunci toate nuanțele de bej, argint și aur vor face. Sau puteți rămâne pe umbrele clasic albe, gri sau negre.
 3. Dacă accentul este încă pe buze, atunci rujul este un roșu clasic. Alegeți o nuanță bazată pe preferințele personale, culoarea pielii și părului.
 4. Pentru a finaliza corect machiajul, utilizați mascara neagră de lungă durată, pentru a sublinia impactul aspectului.
 5. În anumite situații, este posibil să utilizați genele false, dacă dvs. nu vă permiteți să vă faceți expresiv și atractiv ochii doar cu rimelul și cu ochiul.
Comentarii
 1. Irene
  28.09.2015

  Rochii neagră roșii sunt plictisitoare. Dar dacă îl diluezi cu ruj roșu și accesorii roșii, ține-te! Imaginea transformă "foc"!

 2. măzăriche
  13.09.2015

  Rochii de dantelă roșie sunt uimitoare!

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații