Culori de rochii

Rochie albastră - creați o imagine spectaculoasă, luminoasă sau blândă

Rochie albastră - creați o imagine spectaculoasă, luminoasă sau blândă

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. nuanțe
 2. Combinație cu flori
 3. lungime
 4. Modele și stiluri populare
 5. accesorii
 6. Pantofi
 7. Asigurați-vă

Toată lumea știe cuvântul "se întâlnesc cu hainele", așa că, atunci când cauți un costum nou, merită să te gândești uneori la ce mesaj ai vrea să transmiți altora prin haine. Nu uitați că rochia face o femeie o femeie.

Designerii moderni oferă o varietate de culori și stiluri de rochii pentru femei. Abundența de modele vă permite cu ușurință să alegeți în mod independent un aspect original interesant, care va evidenția caracteristicile individuale ale figurii dvs. Una dintre culorile preferate, atât blondele cât și bruneta, este albastră și nuanțele sale uimitoare.

nuanțe

Potrivit psihologilor, încă din copilărie ne subordonează faptul că lucrurile roz sunt doar pentru fete, iar lucrurile albastre sunt pentru băieți. Prin urmare, dacă aveți o dorință de a fi delicat - nu ezitați să purtați roz. Dacă scopul tău este să fii "propriul" în compania bărbaților, atunci rochia albastră va fi cea mai potrivită.

Albastrul are o variație uriașă de nuanțe: de la lumină cerească, aproape transparentă până la saturație și răcire. Prin urmare, atunci când alegeți o rochie de această culoare potrivit pentru tine umbra, se bazează pe tipul de culoare de aspect.

blând

Culorile delicate se potrivesc naturii senzuale de lumină de tipul "vară". Este de dorit ca rochia să aibă efect de placă sau de neclaritate.

Nivelele delicate arată foarte expresiv pe blondele cu ochi albastru. Această culoare adaugă strălucirea ochilor, le face mai expresive. Prin urmare, accentul principal în make-up pe aspect expresiv. Nu uitați să pictați peste genelor. Este suficient să umeziți ușor buzele cu luciu blând, cu efect de "netezire a apei". Și imaginea poate fi considerată completă.

Răceală rece

Dacă o femeie este proprietarul tipului de culoare "de iarnă", atunci ea ar trebui să aleagă o nuanță mai rece, saturată sau aproape gheață de albastru.

O rochie de această culoare poate fi atât casual cât și seara. Nu vă fie teamă de imaginea "reginei de zăpadă".

Într-o rochie atât de neobișnuită, prințul de basm vă va găsi mereu, iar apoi, ca într-un basm, vă va încălzi inima rece cu îmbrățișarea sa caldă.

Această nuanță este foarte îndrăgit de fetele cu părul roșcat.

Ceresc și strălucitor

Albastrul albastru este unul dintre cele mai frumoase nuanțe naturale. De aceea este atât de popular în rândul designerilor celebri.

Rochia în rochie arată mai ales bine pe fetele tinere.

Această umbră este perfectă pentru rochia de bal pe podea. Va sublinia încă o dată lumina, aerul și farmecul girlandei, care este inerent doar pentru fetele tinere. Combinând o rochie de nuanță cerească cu bijuterii de aur, orice absolvent va câștiga cu ușurință titlul de "Regina mingii".

Mai multe nuanțe

Dacă nu sunteți un fan al modelelor monofonice, atunci ar trebui să acordați atenție combinației contrastante a culorilor adiacente. Deseori, designerii recurg la o astfel de tăiere în modelele unei siluete montate: panourile laterale sunt realizate în culori mai luminoase sau mai întunecate. Această tăiere accentuează perfect silueta, făcând-o chiar mai elegantă și mai subțire. În acest caz, partea principală a rochiei este cusută dintr-o țesătură de culori mai deschise.

O altă opțiune - o rochie albastră în stilul "țării", legată cu o curea din piele subțire. De obicei, o astfel de rochie are o imprimare florală mică, cu o nuanță mai întunecată, care subliniază încă o dată orientarea stilistică aleasă.

Se pare imprimare impresionantă și florală și în cușcă.

turcoaz

Nuanta turcoazului arata foarte luxoasa pe fetele cu parul roscat. Această opțiune de culoare este potrivită pentru fete și femei și nu are limită de vârstă.

Combinație cu flori

Cu gri

Orice culoare este combinată cu o gamă întreagă de culori achromatice: alb, negru și gri. În cazul unei combinații de albastru și gri, obțineți așa-numitul contrast simultan. Culoarea gri nu va distrage atenția, ci, dimpotrivă, va sublinia toate avantajele culorii albastre alese, făcând-o mai saturată.

Cu albastru

Combinația dintre albastru și albastru este aproape un clasic.

Cu alb

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru combinarea albastru și alb. Aceasta poate fi o rochie retro în mazăre albă. Nu are curele, dar se distinge printr-o fustă multi-strat subțire. O bandă albă de cârpă legată pe cap este capabilă să completeze logic imaginea. O altă opțiune interesantă pentru fetele tinere este de a ridica o rochie albă și albastră în stilul păpușilor pentru copii. Ideal pentru cei care nu sunt încă pregătiți să crească.

Nu putem menționa combinația de albastru cu aur și bej. Acestea sunt variații foarte elegante pentru o seară.

Apropo, accesorii bej și pantofi - cea mai comună soluție pentru o rochie albastră.

Cu negru

Culoarea albastră a rochiei merge bine cu accesoriile negre (de exemplu, o curea, accesorii). Negrul poate fi prezent în decorul rochiei (guler, tubing, trim). Simțiți-vă liber să vedeți modele cu modele geometrice neagră, care sunt prezentate pe fundal de fundal albastru strălucitor. Geometria geometrică poate fi plasată în mod aleatoriu în locuri. Dar, cel mai adesea, este verificat și repetat de mai multe ori. Un astfel de ornament complex determină imaginea dinamică. O astfel de îmbrăcăminte va fi în favoarea unei femei puternice, energice.

Cu roz

Culorile albastre și roz coexistă perfect în ansamblu.

Aici singura regulă este valabilă: roz saturat are sens să se combine cu un ton albastru bogat. Un albastru palid - cu siguranta cu un roz pal.

Cu roșu

Focul și gheața sunt combinații de rochie albastră cu accesorii roșii. Regula este că culoarea roșie trebuie să fie doar ca un accent, dar nu deloc în tonul principal. În caz contrar, aspectul extravagant la modă se poate transforma într-unul vulgar.

Cu mâneci

Pentru femeile cu mâini pline, o rochie bogată albastră, cu mânecă de lilieci, este perfectă. Acest stil ascunde alte defecte de figura. Acest model oferă libertate de mișcare. O opțiune bună pentru excursii în acele locuri în care trebuie să vă mutați în mod activ, de exemplu, într-un club de noapte.

Rochii de seară cu nuanțe albastre pot avea mâneci transparente cu manșete, sau, invers, cu cele goale. Rochii de vară de culoare albastră au adesea mâneci de "felinare", care dau naivitate și nevinovăție pentru toată imaginea. Dacă aveți umerii largi, ar trebui să evitați mâneci pufoase. Dar, pe modelul tânăr, modelul subțire, cu mâneci voluminoase, se va așeza perfect.

lungime

lung

O rochie albastră lungă trebuie făcută din materialul cel mai aerisit și ușor. Deoarece această culoare este asociată cu mediul cerebral, pur și simplu nu poate fi greoaie și masivă. Lace, sifon, satin, mătase și alte țesături ușoare sunt perfecte aici.

Șalupul ceresc nu va face greu și masiv. Dimpotrivă, vor crea o imagine a unui nor ceresc ceresc. Rochii roșii de tonuri albastre, brodate cu perle mari sau pietre mari în nuanțe neutre, par foarte impresionante.

midi

Cocktail rochie, o opțiune bună pentru petreceri corporative sau evenimente sociale. Un călcâi mare va da încredere, va alinia mersul și va face proprietarul tău o stea a serii.

scurt

Rochii scurte de nuanțe albastre sunt deosebit de bune pentru o vacanță pe plajă.Poate fi o tunică foarte scurtă sau o rochie cu curele subțiri din viscoză, un material moale care este plăcut organismului. Această rochie este perfectă pentru o vacanță pe plajă.

Modele și stiluri populare

Nu este primul an în care rochiile denim sunt populare în rândul tinerilor. Ele au cea mai mare parte o tăietură liberă dreaptă sau o siluetă în formă de A. Orice comerciant cu amănuntul important din colecțiile lor are câteva opțiuni.

Silueta clasicului montat de clepsidră arată minunat în timpul iernii și în vară. Într-o seară rece de vară, combinați-o cu o jachetă albă și, în timpul iernii, alegeți o cămașă bej încălzită pentru aceasta și o bateți cu accesorii adecvate.

accesorii

Bijuteria de aur se îmbină frumos cu un costum albastru. Pentru un aspect mai strălucitor, adăugați margele mari de cowberry. Atunci când accesoriile masive nu au loc. Într-un astfel de moment, nuanțe mai puțin masive și mai modeste vor fi potrivite, de exemplu, bej neutru, adecvat pretutindeni.

Pantofi

Pantofii trebuie combinați concis cu restul ansamblului. Atunci când alegeți pantofii, acordați atenție confortului încălțămintei. Dacă vă este dificil să purtați tocuri, este mai bine să le evitați. În acest caz, mântuirea nu este platforma reală pentru primul an. Ea adaugă centimetrele lipsă la picioarele ei, dar își lasă picioarele în confort.

Nu este necesar să ridicați, de exemplu, pantofii roșii la ansamblul de rochie albastră și bijuterii albe. Este mai bine dacă accesoriile și geanta vor avea aceeași culoare cu pantofii. Dacă este dificil să alegeți culoarea potrivită a pantofului, preferați culorile monocrome: negru, alb sau gri. Culoare festivă gri - pantofi de pantofi de metal de metal.

Asigurați-vă

Blondele cu ochi albaștri se potrivesc cu umbrele de bronz. Ele sunt capabile să facă ochii clar mai expresivi. Dacă nu utilizați umbre, pictați doar pleoapa interioară inferioară cu un creion alb. Culoarea albă îmbrățișează perfect albastrul, făcând-o mai saturată. În ceea ce privește rouge, artiștii de machiație experimentați aici sunt de acord că nuanțele roz corelează mai armonios cu tonul albastru rece al rochiei.

Comentarii
 1. somnoros
  07.01.2016

  Îmi place culoarea albastră foarte mult! Cred că merge la toți cu un machiaj competent. Mai mult ca o combinație cu alb.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații