Rochii de seară

Rochii de seară, scurte din față și spate lung

Rochii de seară, scurte din față și spate lung

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. Avantajele modelului
  2. Modelele stilate

Datorită existenței cabaretului din secolul al XIX-lea, femeile moderne au avut ocazia să se arate într-o îmbrăcăminte destul de neobișnuită și foarte seducătoare. Caracteristica sa este lungimea scurtata a fustei din fata si alungita la spate. În acest costum, dansatorii au început să apară pentru prima dată, ale căror rochii nu trebuiau să împiedice mișcările și să-și prezinte picioarele într-o lumină seducătoare. Și chiar dacă nu era înălțimea deceniului, oamenii nu puteau rămâne indiferenți și acesta era cel mai important lucru.

În lumea modernă, nu se referă atât de strict la rochii scurte, dar reacția masculină la rochia scurtă în față și în spate rămâne neschimbată.

Avantajele modelului

  • Versatilitatea este primul lucru de spus despre o rochie atât de neobișnuită cu lungimi diferite de fustă. Deși petrecerea, deși viața de zi cu zi - relevanța rochiei rămâne constantă ridicată.
  • Da, și în ceea ce privește figura de aici, nu este nimic de spus. În prezența picioarelor subțiri, această rochie va sublinia doar acest avantaj, iar dacă aveți forme magnifice, unele momente vor fi acoperite.
  • Combinația de lungimi diferite în fustă face fetele scurte un pic mai înalte și picioarele lor mai mult. Tocile înalte vor crește numai acest efect.

Mulți designeri au luat acest model, deci există o mulțime de variații și nu este dificil să alegeți ceva care să se potrivească cu figura dvs. și să nu se abată de la preferințele dvs. de gust.

Nu există limită de vârstă pentru a arăta uimitoare într-o rochie, a cărei fundă are lungimi diferite. Printre stele se află un fan ardent al unor asemenea rochii, care, în spectacolele ei, îi place să se îmbrace în rochii scurte în față cu un spate alungit. Aceasta este Selena Gomez.

Multe alte vedete mondiale au urmat exemplul ei, pentru care designerii de moda inca mai creeaza rochii la moda cu un stil atat de neobisnuit.

Modelele stilate

Designerii de modă au început să creeze rochii cu fuste cu șifon multistrat. Nu numai lungimea părții din față și cea din spate este foarte diferită, deci și muchiile au o formă zdrențuită.

Cele mai disperate și curajoase femei la modă aleg modele scurte în care tivul literalmente se strecoară de-a lungul pământului. Flounces, ornamente de flori volumetrice și bibelouri servesc ca un decor.

Cu un fund atât de extravagant, nu toată partea de sus va crea o imagine armonioasă. Dar corsetul corset și umerii goi - cea mai reușită opțiune a tuturor celor disponibile. Dar unii designeri reușesc să combine o fustă asimetrică cu mâneci lungi.

Moda moderna si-a facut schimbarile la fusta cu un front scurt si un fund lung, adaugand pliuri mari, ceea ce face ca materialul ondulat sa fie relevant, incluzand forme rigide.

Acum nu se încadrează bibelouri au devenit la modă, dar de a crea un volum bun din cauza lor "în picioare". Dacă nu vă plac aceste opțiuni, puteți alege mereu șifonul și rochiile de mătase, la modă și la modă. Fiecare suflare de vânt va pune fusta în mișcare.

Este de remarcat faptul că țesătura dantelă este de asemenea bine dovedită. Rochia devine mai romantică și mai interesantă.

Nu există restricții în alegerea modelului și a soluției de culoare atunci când este creată o rochie cu asimetrie. Iată designerii și încearcă să-și demonstreze talentele în întregime, creând modelele cele mai neobișnuite, originale și impresionante.

De exemplu, marca Bensoni a încorporat în crearea sa o imprimare reperată, care a fost apreciată de Olivia Palermo.

Charlotte Casiraghi preferă partea mai caldă, alegând o rochie roz asimetrică palidă de la Chanel.

Michael Kors sa arătat foarte original și îndrăzneț, care a decis să combine culorile negre și galbene suculente într-un singur model. Kerry Washington a apreciat o astfel de decizie. Același designer a fost mulțumit de clasicul în negru, care a fost întruchipată într-o rochie asimetrică pentru Rooney Mara.

Comentarii
  1. Sofia
    16.09.2015

    Îmi plac atât de mult aceste rochii! Se obține o misteriozitate în imagine. Selena Gomez frumusete)

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații